Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

gitmedim canım kafam çok karıştı moralim kötü

güzelim moralini bozma belliki geç döllenme yumurtan çatladıktan sonra döllenmiş buda demek oluyoki daha suan 2+5 flnsın acele etme yüreğini çürütme bu kadar sıkıntı neden anlamıyorum sakin ol be güzelim sakin olda susamın yerleşsin

valla fulyacım gelde harap etme şimdi nasıl durucam o zamana kadar bilmiyorum

seni varya bi elime geçirirsemmmm kızım sen 9 ay nasıl durcan eve ultrason fln mı bağlatıcan Allahın izniyle bebeğin seninle ve yerleşmek için ilerliyo bak arka sayfalarda bi arkadas bişey yazmıştı ona bakıp bulup sana kopyalıcam

bu altta yazdığımı baska bi arkadasımız sormuş 962 değeri ve kanaması varmış drunun verdiği cvp aşağıda sen değerin daha 18 iken alttan muayne olmaya kalıyorsun
doktorum değer 1000 i geçmeden göremem keseyi dedi ,değerim şu anda 962 , dış gebelikte olabilir düşükte yapıyor olabilirsin dedi.

alttan muayneye karsıyım benimde cahilliğime gelmişti kanamamın basında gittim daha kan bile yoktu neredeyse sümüksü akıntı vardı alttan baktı bebekte kesede iyi dedi korkam dedi kalp atısını gösterdi eve geldiğimde bebeğim düştü herşey iyiydi de niye düştü vajinal ultrason sebebinede bağlıyorum ben gittim dr nöbetçi dr du göbekten bakmak yerine alttan baktı basiretim bağlandı benimde korkudan izin verdim takdiri illahi böyleymiş ben karşıyım alttan muayneye az sabret be güzelimm az sabret sabrın sonu selamettir...

Son düzenleme:

kopyala bakim göreyim bebeğim kafam durdu ya o yüzden napcam bilmiyorum

canim cok iyi yapmissin. git ozelde kan testini yaptir 2-3 gunde 1. rahatladim yemin ederim soylemek istemiyordum ama soyleyim. benim arkadasim dusuk yapti bu alttan muayene sebebiyle. senin gibi zamanlardi. rahatladim valla :)

gidicem ama hangi gün gitmeliyim çarşamba 5 hafta olacak o zamana mı gitsem kafam çok karışık kkk

kızlar duanıza ihtiyacım var doktor sağlıksız bir gebelik olabilir dedi üstten görmedi değerlerin çok düşük dedi saat 10da alttan bakıcak ne olur dua edin

aradaki konuşmaları okuyamadım canım ama sana şunu söyleyim sorun düşük olmasında değil, artış ranının düşük olmasında benim 87 çıkmıştıda noldu artış oranım azdı fakat senin ki 3 kat artmış, moralini bozma büyük ihtimal geç döllenmedir bebişin stres yapma hiç,

canım bu yazılanlar hep bebeğin yiyecek ekmeği yokmuş o yüzdendir, yoksa alttan muayene olup bebeğini kucağına alan çok insan var, belki sağlıksızdı bebek alttan muayene bunu tetikledi erkenden gitmiştir, ben alttan muayeneden bişey olacağını sanmıyorum...........

evt artış iyi ama değer çok düşük geç döllenmeyi nasıl anlıyor doktorlar

illaki öyle gideceği varmış ona sözüm yok ama ben yinede alttan muayneyi önermiyorum gebelik varsa bu benim şahsi düşüncem düşük yaptığım için değil yaptığım düşüğüde %100 buna bağlamıyorum hayatım bana büyüklerimde demişti alttan baktırma die o an kafamdan silnmişti işte öyle olması gerekiyomuş demekki düştü bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…