Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bnde belki hamileyimdir die azalttım cnm hayırlı haberi alıyım bırakıcam inşşş

şüphen varsa tabiki azaltmakla iyi yapmışsın inş hamişsindir canım bebek için yapmıcağımız fedakarlık yok yeterki onlar gelsinler biran önce,benim şüphem olmadığı için rahatım kırmızı kartı yedim bu ay daha çalışmlara yeni başladık bakalım hayırlısı :))

:) inş tatlım sennde olursa şüphen azaltır daha iisi bırakırsın ne kadrdır evlisin

:) inş tatlım sennde olursa şüphen azaltır daha iisi bırakırsın ne kadrdır evlisin

canım ben 1 yıllık evliyim ilk aylarda aptal gibi korundum birde sanki hemen olcakmış gibi çok pişmanım haplar beni mahfetti düzelene kadar ne çektim ben biliyorum bi hamiş kalsam birdaha asla kullanmıcam doğurup durcam heralde

sen ne kadarlık evlisin?

cnm ya bn 6 aylık evliyim annemde öle diodu korundukça tembelleşiyosunuz diodu olmazsa görürsün dio korkuorum bnde o yüzden karar verdim inş olur çalışıyomusun bu arada ben esra :)

cnm ya bn 6 aylık evliyim annemde öle diodu korundukça tembelleşiyosunuz diodu olmazsa görürsün dio korkuorum bnde o yüzden karar verdim inş olur çalışıyomusun bu arada ben esra :)

aynen öyle sen senol sakın kullanma hap falan daha sonralarında yani evlendiğiniz zamandan beri istiyomusunuz korundunuzmu bundan önce yaptnızmı o hatayı :)) ? canım ben bankacıyım esasen ama eşim dvlet memuru olduğu için şuan şarktayız çalışmıyorum yani işi ayarlayamadık ve bende istifa etmek zorunda kaldm şimdi evde yiyip içip yatıyorum bu arada bebeği aradan çıkaralım dedik ama daha başaramadık :)) sen çalışıyomusun ? bende özge memnun oldum canım :))

bende memnun oldum cnm bn hapta kullanmıorum kondomda :) eşim korunuyo ben çalışıyorum tatlım bnm eşimde bankacı :) ben babamın yanında çalışıorum ama farklı şubelerdeyiz babamla cnm ama bugün çok sıkıldım zaman geçmio hemen eve gitmek istiyorum

çalışmaya alışan biri için evde oturmak çok berbat bir duygu,çok zor oluyo insan yoruluyo ama inan evde pineklemekten çok daha iyidir :)) insan çalışınca evde vakit geçirmenin değerini anlıyo valla sürekli evde oturunca birde küçük yer olunca benim gibi ev biti olup çıkıyosun nerde o bankacı hatun :)) hafta sonu çalışıyomusun dinlenirsin bol bol :))

yok bitanem çalışmıorum haftasonu yarın evdeyim ama bilirsin bankayı kocamın eğitimi var yarın sabahtan akşama kadar evde yok celal ile ceren var onu merak ediyoruz akşam sinemaya gideriz heralde akşama misafirim var eve gidip yemek yapcam iştende 6da çıkcam ama zaman durdu akmıo sanki

cnm ya sıkkma kendini hamiş kalırsan oyalanırsın işte zaman gçer

evet bilirim o eğitimleri çok sıkıcı oluyolar çoğu kez uyumamak için zor durmuşumdur slaytlar falan ppfffff sıkıcı :)) en iyisini yaparsınız gezin tozun fırsat varken bebeiş olunca zamanınız olmıcak nasıl olsa :)) akşam içinde menüyü hazırla orda eve gidince hemen mutfağa girer halledersin şipşak :))
bana gelince canım benim valla kendimle birlikte tüm isteyenlere dua ediyorum inş allah tez zamanda bebişlerimize kavuştursun bizi.
bende kaçıyorum şimdi gidip yemek hazırlayayım benim koca gelir birazdan :))
sana da kolay gelsin canım görüşürüz sonra..

kolay gelsin tatlım öpüorum kendine ii bakkk

[video=youtube;5r1I2tpG--U]http://www.youtube.com/watch?v=5r1I2tpG--U[/video]

günün son bombası benden hepinize gelsinnnnn bebişlerimize seslenelimmm

ÇABUK GEL ANNEM BEKLETME

bu avrat yavaştan kaçar :2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…