- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 36
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #8.761
inşallah gelirsingelmeye çalışırım bebeğm benim kociş bütün gün doymuyomusunuz birbirinize diyip naz yapıo nete girince
ı love you kocişşşş
ayy çok güzel bnde kocamı çok özledim çok özlüyorum işteyken eve gitmeyi iple çekliyorum
ayy çok güzel bnde kocamı çok özledim çok özlüyorum işteyken eve gitmeyi iple çekliyorum
ahanda bitanede daha aşık çıktıııözlenmez mi yaaaa
kızlarrr teb ve finans hangi şubeeee ben çalıştığım şirketin finans bölümündeyim bütün gün bankalarla işimtanış çıkarmışızzzz
canım siz daha cicim aylarında sayılırsnzözlemen normal yani
gelmeye çalışırım bebeğm benim kociş bütün gün doymuyomusunuz birbirinize diyip naz yapıo nete girince
ı love you kocişşşş
uskudar canimbenim. sen karsidasin degil mi?
ahanda bitanede daha aşık çıktıııözlenmez mi yaaaa
kuzuum siz calısmalara baslamadnz mı
bnm kocamada kadıköyy
doğru sölüosunda cicim ayı geçsin gene öle olsun vazgeçilmezimmm o bnm
ehümmm şeyyyyy çalışma demeyelimmmm bizzzz artık ekşınmexxxx olarak zevki sefa alemine start vermiş durumdayız
annaaammmm karsıdayım ben ya laaaaolsun bi gün yapar toplaşırız öyle tanış çıkarız
ozlenmez mi yaa cidden. bak benimki bu gece arkadaslariyla bulusacak. daraliyorum o evde olmayinca. cok ozluyorumm:)
ehümmm şeyyyyy çalışma demeyelimmmm bizzzz artık ekşınmexxxx olarak zevki sefa alemine start vermiş durumdayız
annaaammmm karsıdayım ben ya laaaaolsun bi gün yapar toplaşırız öyle tanış çıkarız
yaa kızlar inadınamı yapıyorsunuz benim bu gece kociş yok diye mi haa doğru söyleyin bakayım ben de kocamı çok ama çok ama çok seviyorum o benim herşeyim gece beraber uyumak kadar güzel birşey yok bu hayatta
aynen canım yaabende çok çok çok seviyorum kocamı o bnm herşeyi tek varlığım vazgeçilmezim uyuma konusuna gelince teninin sıcaklığı bile yetio aşka geldim haaa
ne mexxxallah iyiliğini versin kusum yaa
bende çok çok çok seviyorum kocamı o bnm herşeyi tek varlığım vazgeçilmezim uyuma konusuna gelince teninin sıcaklığı bile yetio aşka geldim haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?