- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 36
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #8.681
evet cnm aynısıydı eşimin ilaçları amoklavin çok ii gelio kesio hemen ağrıyı :) iyi olcaksın bebeğim merak etme çekerkende çok acımıcak ama ilaçlarını düzenli kullan
amoklavin güçlü bir antibiyotik canım ve eğer hergün aynı saatte almazsan tesir etme bu sadece bu ilaç için değil bütün antibiyotikler için geçerli... saati saatine almazsan iltihap kurumaz ve çekilirken canın acır o sebeple çok dikkat et buna canım Acil şifalar
[sıze=3]ayy sağol canım çok teşekkür ederimInşallah acımaz inşallah benimkide kesildi sanki sabah ki gibi değilim hepinize çok teşekkürler kızlarr [/sıze]
sen iyi ol yüzün gülsün cnm bize yeter muahhhh
merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum...daha önceleri giriyordum ama kaydolmamistim...gebelik hakkında yazılanları okurken kaydolmama sebep olacak birşey oldu :) konu basliginda yazdığı gibi müjdelı bir haber aldım çok şükür sonunda hamileyim :)
canlar bişi sorcam size,ovulasyon testinde dün çift çizgiyi yakaladım bugun aynı saatte tekrar yaptım ikincisi çok silikti,bu yumurtlama bitti mi demek oluyo yani tüplere mi gitmiş oluyo artık yumurta nasıl oluyo acep ?:44::44::44:
merhaba roseis...bende ovulasyon testi ile ikinci ayda hamile kaldım...hergün aynı saatte yapıyordum...en son ikinci çizgi silik çıktı denemelere başladık ve tuttu :) silik olması yumurtanın oluşmaya başladığını gösteriyor bugünleri değerlendirin derim :)
doktora 16/01/2013 de gittim ve 5 haftalık hamilesin dedi.birkaç test yaptırmamı istedi sağlık ocagına gittim hemşire de 7 haftalık dedi hangisi dogru acaba?
tüm annelerin ve anne adaylarının allah gönlüne göre versin.
doktora 16/01/2013 de gittim ve 5 haftalık hamilesin dedi.birkaç test yaptırmamı istedi sağlık ocagına gittim hemşire de 7 haftalık dedi hangisi dogru acaba?
tüm annelerin ve anne adaylarının allah gönlüne göre versin.
canım saol bilgilendirdiğin için,bu ay da testle deneyim dedim olmadı zaten öbür ay doktor yolları göründü bize,dün epey koyuydu gerçi boş geçmedik çalıştık ama bugunki öyle silik çıkınca acaba yumurta artık tüplere gittimi merak ettim yani tamamen cahillik :)) artık mezara kadar değil pazara kadar full time çalışma var bizde
LH hormonu yumurtanin olusmasini ve olgunlasmasini sağlayan hormon idrarda belli olunca bu demek oluyorki yumurtlama zamanı gelmiş :) değerlendirin Allah tez zamanda nasip eder inşallah :)
canım saol bilgilendirdiğin için,bu ay da testle deneyim dedim olmadı zaten öbür ay doktor yolları göründü bize,dün epey koyuydu gerçi boş geçmedik çalıştık ama bugunki öyle silik çıkınca acaba yumurta artık tüplere gittimi merak ettim yani tamamen cahillik :)) artık mezara kadar değil pazara kadar full time çalışma var bizde
ammmaaa çeneniz düşük heeee işlerim yoğunlaştı kaçırdım konuyu
aramıza yeni katılan arkadaslar hoş geldinizzzzzzz ve yeni hamişlerimizzz hoşş geldinizzzz
Rabbim önce pıtpıtlarını sonra kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?