- Konu Sahibi antidepresif
-
- #8.801
slm kızlar ben yenıyım bu sayfada bu ılk yorumum :)
biz iyiyiz sen nasılsın bakalımbiraz kendinden bahsetsene
umraniyedeyiz biz de canim keske daha yakin olaydikMaltepede oturuyorum cnm bn sen nerdesn
hosgeldin canim :)alanyada oturuyorum 3 ay olcak ayın 20 sınde. bebek ıstıyorum sorularla geldım bu sıteye hemen uye oldum :) 20 yasıma gırcem subat 26 da :) oyle ıste bim ciyiz kocam orda calıısıyo :)
alanyada oturuyorum 3 ay olcak ayın 20 sınde. bebek ıstıyorum sorularla geldım bu sıteye hemen uye oldum :) 20 yasıma gırcem subat 26 da :) oyle ıste bim ciyiz kocam orda calıısıyo :)
normalde vardiya değilde arada falan kalıyor böyleYarın sende ardiyalımı çalışıo kocan bebek
umraniyedeyiz biz de canim keske daha yakin olaydik
hosgeldin canim :)
tekrardan hoşgeldin canım bende yeliz 3 yıla yakındır evliyiz sevdiğimle 23 yaşındayım öyle iştealanyada oturuyorum 3 ay olcak ayın 20 sınde. bebek ıstıyorum sorularla geldım bu sıteye hemen uye oldum :) 20 yasıma gırcem subat 26 da :) oyle ıste bim ciyiz kocam orda calıısıyo :)
Hoşgeldin cnm aramıza sende tazesin bnm 6 ay oldı :)
Çk uzak sayılmazkı geçeb ikeaya geldik biz güzel oralar
karsilasmisizdir belki de
olur mu olur
oyy bir esra daha var demeksizler taze evlisiniz ben karta kaçtım 8 aylık evliyim ben mayısta evlendim
ÇİLEĞİMMM CANIM BENİMMM SIKMA KENDİNİ İNSAN KENDİNİN EN İYİ İLACIDIR HERŞEYLE BASEDEBİLECEK KUDRET VAR BİZDE
BİZDE SAAAAAAA BAYILIYORUZ FATMAMMMMM
BİRİ KART MI DEDİ 03/12/11 DAHA KIDEMLİYİMMM NİHAHAHAHAHAHAHABENDEN DAHA DA KIDEMLİLERİ VAR ELBETTE
Kızlar nikaha göre mi kıdemlisniz düğüne göre miGerçi ben her türlü kıdemliyim size
hoşbulduk canlarım dişçi güzel geçti korktuğum gibi değilmişdemek için erken mi bilmiyorum ama gittim muayene olmak için koltuğa oturdum doktorum bayandı ve çok tatlıydııı önce dişlerimi inceledi tabi çok çürüktü ve diğer dişimde çürümeye başlamış ilaç vericem uyuştursun çarşamba gel çekeriz dedi bende tamam dedim şimdi çekemez misiniz dedim şimdi çekersem eğer diş uyuşmadığı için canın çok yanar dedi ve eğer alamazsam tekrar ilaç tedavisi yaparız dedi boşuna eziyet etmeyelim dedi bende tamam dedim çarşamba dişinin ağrısı geçerse gelmemezlik yapma dedi bana bende tamam dedim aşkım götürdü sağolsun onu çok seviyorum yaaa 1000 mg lık bir antibiyotik ve ağrı kesici yazdı bende ilaçlarımı aldım size yazıyorum
ve didemcim kanal tedavisini sordum dişin çok çürümüş dedi iki dişim daha var bunu çektiriyim olmazsa onlara kanal tedavisi uyguluycazz
yaa kızlar inadınamı yapıyorsunuz benim bu gece kociş yok diye mi haa doğru söyleyin bakayım ben de kocamı çok ama çok ama çok seviyorum o benim herşeyim gece beraber uyumak kadar güzel birşey yok bu hayatta
Wallahi ya bida gelirsem yazarım snn kocan hangi bankada
finansta canimm bankacilik zor amaa yaa
aynen öyle sen senol sakın kullanma hap falan daha sonralarında yani evlendiğiniz zamandan beri istiyomusunuz korundunuzmu bundan önce yaptnızmı o hatayı :)) ? canım ben bankacıyım esasen ama eşim dvlet memuru olduğu için şuan şarktayız çalışmıyorum yani işi ayarlayamadık ve bende istifa etmek zorunda kaldm şimdi evde yiyip içip yatıyorum bu arada bebeği aradan çıkaralım dedik ama daha başaramadık :)) sen çalışıyomusun ? bende özge memnun oldum canım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?