- Konu Sahibi antidepresif
-
- #8.841
herkese iyi akşamlar kızlar
gerçi kimse yok ama olsun zaten bende kaç gündür giremedim
kızlar benim BAT aslında 25 ocak ama ben bu aydan hiç ümitli değilim
ben bu ay ovu testi kullandım ayın 13 de çift çizgiyi gördüm ama benim
bebiş kocacığım o gün belini inçittiği için
ekşın tam anlamıyla olmadı ve o günden sonra ilk kez dün içli dışlı olabildik
ama iş işten geçti gibi sanki bence o yüzden ben bütün ümitleri yitirdim
bu ay için offffffff çok canım sıkıldı yaa 5 ay bitiyo yaş ilerliyo galiba olmıycak((((((
kızlar en kıdemli benim heralde 25/04/2010
canim neden olmasin ki bu ay olmaz bi dahaki ay olur. sikma caniniherkese iyi akşamlar kızlar
gerçi kimse yok ama olsun zaten bende kaç gündür giremedim
kızlar benim BAT aslında 25 ocak ama ben bu aydan hiç ümitli değilim
ben bu ay ovu testi kullandım ayın 13 de çift çizgiyi gördüm ama benim
bebiş kocacığım o gün belini inçittiği için
ekşın tam anlamıyla olmadı ve o günden sonra ilk kez dün içli dışlı olabildik
ama iş işten geçti gibi sanki bence o yüzden ben bütün ümitleri yitirdim
bu ay için offffffff çok canım sıkıldı yaa 5 ay bitiyo yaş ilerliyo galiba olmıycak((((((
o hic belli olmaz canim benim gecen hamileligimde hic kasik agrimin yani yumurtlama belirtilerimin oldugu gun birliktelik olmamisti hatta kocama kaynamistim ama kismette varsa oluyo iste... o yuzden umut kaybetmek yokkk...
Tatlım bak benim değerim de 3. yapışımda yüzde 60 artmadı. İki kat değil en az yüzde 60 artması gerekiyormuş. Doktorum söyledi. İlk değer 18 ikinci 60 üçüncü 87 çıkmıştı. Doktor neden moralini bozuyorsun dedi. Artmış işte dedi. Herkeste aynı olmaz dedi. Bir de imkanın varsa rapor al ve yat. Ben iki gün yattım değer yükseldi. Yine ikiye katlamadı ama yüzde 60 ı geçti çok şükür. Ben yine de kendimi bütün sonuçlara hazır tutuyorum...Ayrıca bugün kardeşimin kaza geçirdiğini ve cezaevine konduğunu öğrendim. Ömrümde ağlamadığım kadar ağladım ve karnım çok şiddetli ağırmaya başladıYani şuan öyle bir kederin içindeyim ki, bebeğimi düşünemiyorum bile...Stres çok etkiliyor bizi...Bence bir kere daha yaptır cumartesi günü ve artık yaptırma. Bebek tutunmaya çalışıyor işte. Ona yardım et. İstirahat et, bol bol ballı su veya süt iç. Bir de çok dua et. Ben iki gündür elim karnımda sürekli "La tahsen inallahe meana" duasını okudum. "Üzülme, Allah bizimledir." manası. Çok zor çok ama çok zor, hamile kalmayı beklemekten bin kere daha zor ama beklemekten başka ne gelir elimizden kuzum. Şu iki gün ye iç yat. Cumartesi test yaptır acilde. Duruma göre ertesi hafta rapor ya da izin al canım. Allah yardımcın/mız olsun bitanem...TEKRAR EDİYORUM, HERKESİN DEĞERİ BİR OLMUYOR. İKİ KAT ARTIŞ DA ŞART DEĞİL. ZATEN BİZİMKİLER İKİNCİDE 3 KAT ARTTI. ÜÇÜNCÜ DE BİRAZ GERİ KALMALARI GAYET NORMAL İNŞALLAH. YÜZDE ALTMIŞ ARTMASI KAFİ...
canim neden olmasin ki bu ay olmaz bi dahaki ay olur. sikma canini
haklısın canım ama yaş itibariyle benim her geçen zaman alehime işliyo
sizin hamile kalma olasılığınız yüzde 25 benim yüzde 15 o yüzden olmıycak diye korkmuyorum değil hani
kac yasindasin canim? ilk gebeligin mi olacak?
günaydın hatuniçelerimmmm güzel hamişlerimmmmm
Esracım hastalanmışsın üzülme vakti zamanını bekliyo bebişleirmiz tez zamanda güzel hbrler alıcaz inşallah bizde ilk gün böyle oluyor boğazı düğüm düğüm insanın bilirim o duyguyu ne kadardır deniyosunuz bilmiyorum ama çok sabır gerektiren birşey bu Rabbim yar ve yardımcımız olsun..
Aynur ablammmm çok büyük geçmiş olsun Rabbim tez zamanda kardeşine kavuştursun bu kederli günlerde bebeğin için güçlü olmak zorundasın çok zor bir sınav biliyorum ama sende bu kudret var ben inanıyorum rabbim korusun sizi iyi hbrlerini bekliyorum ...
kızlar bende dün gece ateşlendim korktuğum basıma geldi eşimden bana geçti hastalık o toparladı ben yamuluyordum neredeyse ateşim 38,3 tü eve gittiğimde hemen bişeyler atıştırıp ilaç ve vitamin takviyesi yaptım ateş düşürücü 2 saatte normale çevirdi ateşimi butun gecede yattım toparladım inşallah en azından sadece boğazımda ağrı hastalık tam sarmadan yetiştim sanırımmmm :2:
37 yaşındayım canım ilk değil 22 yaşında bi kızım 14 yaşında bi oğlum var ama çok istiyoruz bitanem
keşke olsada bir değil hemen arkasından bitane daha yapabilsem
yarın çıkacak herşey ortaya fulyammm dua edin banan ne olur ne olurr alıcam rapor hatta anneme gidicemmmm
masallah :) Allah uzun, saglikli omurler versin evlatlarina. gonlune gore olur umarim her sey. bu kadar cok istiyorsan hamile kalmak icin baska yontemler de var. onlari da deneyebilirsiniz olmadigi taktirde. Allahtan umit kesilmez
diğer yöntemler dediğin aşılama yada tüp bebekse bana yapmazlar
canımya zaten var diycekler kovcaklar
ama ben hani bizim tabirimizce kocakarı yontemlerini elimden
geldiği kadar yapmaya çalışıyorum mesela bu ay belime bardak vurduk ama
malesef kociş hastalandı zaten adam akşamları evdede yokki canım sıkılınca sıkıştırıyım
zaten zor görüyorum yüzünü o gece ben gündüz çalışıyorum yok anam yok zor benim işim
günaydın kızlar felaket bir diş ağrsıyla uğraşıyorum çok ağrıyor dünden beri yapmadığım şey kalmadı sanırım en son çare doktora gitmek saat 12 de doktora gidicem benim için dua edin lütfen
canim bir de tarcin bal corek oto karisimi var. bu yumurtlamani arttirirmis.regl doneminin 2. gunu baslayip 12. gune kadar kullanman gerekliymis. burdan ogrendim ben de:)
canım senin bat yakın degil demi bu agır ilaçları kullancaksın ama doktora deseydin keske gebe kalma ihtimalinigerçektende çok etkiliyor ben mesela kötü elektrik aldıysam kendimi hiç rahat hissedemiyorum:18::18::18: bu dişimi çektiriyim hemen onlarında tedavisine başlıycampeki sen memnun musun kanal tedavisinden :44::44::44:
bende taaaaaaa izmirdeistanbula yakınsın yine dee ben taaaaaaaa manisaa
mutlu haberi vericem az sonra :)
geçmiş olsun yelizcim...diş ağrısıııı ayy Allah kimsenin başına vermesin.
canım dişini hemen çektirme derim. zaten apse yapmışsa çekmezler de çürük de olsa kanal tedavisi vs yaptır kendi dişinin yerini hiç bişey tutmaz. Çektirsen oraya mecburen diş yaptırcan tedavisi varsa bence tedavi ettir çektirme.
Bu arada ben de gittim geldim doktora Allahtan sıra yoktu da hemen aldı ultrasona. Benim susamcım 7 mm mişBu kadar söyledi sadece. Öğleden sonra da tahlil sonuçları için gidicem
bu doktoru hiç sevmedim insan bi söyler kaç haftalık nedir ne değildir dikkat et şöyle böylee
evet canım bende okudum olmazsa bu ay onuda deniycem
ben koçişime özel keçi boynuzu pekmezi getirttim manisadan
onu içiriyorum ama nafile 5 ay oldu tık yok alçak kocacım tam hastalanıcak
ayı buldu bak yine diş biledim ama yanına gidip bi ümüğünü sıkıyımda geliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?