Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kizlar merhaba nasilsiniz.
ben haftanin yorgunlugu uzerimde telimi aldim elime yaniniza geldim
bugun is yerinde internet yoktu o yuzden bakamadim hic....

o hic belli olmaz canim benim gecen hamileligimde hic kasik agrimin yani yumurtlama belirtilerimin oldugu gun birliktelik olmamisti hatta kocama kaynamistim ama kismette varsa oluyo iste... o yuzden umut kaybetmek yokkk...

canim neden olmasin ki bu ay olmaz bi dahaki ay olur. sikma canini

o hic belli olmaz canim benim gecen hamileligimde hic kasik agrimin yani yumurtlama belirtilerimin oldugu gun birliktelik olmamisti hatta kocama kaynamistim ama kismette varsa oluyo iste... o yuzden umut kaybetmek yokkk...

inşallah canım ama ben ümitli değilim zaten koçişide yedim bitirdim valla
adama resmen işkence yapıyorum o günden beri kısmet artık yapıcak bişey yok
önümüzdeki maçlara diycem

aynur ablacım geçmiş olsun, tez zamanda kardeşinin hayırlı svinçli haberlerini alırsın inşallahhh...

fulyacım geçmiş olsun bebişimmm

37 yaşındayım canım ilk değil 22 yaşında bi kızım 14 yaşında bi oğlum var ama çok istiyoruz bitanem
keşke olsada bir değil hemen arkasından bitane daha yapabilsem

masallah :) Allah uzun, saglikli omurler versin evlatlarina. gonlune gore olur umarim her sey. bu kadar cok istiyorsan hamile kalmak icin baska yontemler de var. onlari da deneyebilirsiniz olmadigi taktirde. Allahtan umit kesilmez

masallah :) Allah uzun, saglikli omurler versin evlatlarina. gonlune gore olur umarim her sey. bu kadar cok istiyorsan hamile kalmak icin baska yontemler de var. onlari da deneyebilirsiniz olmadigi taktirde. Allahtan umit kesilmez

diğer yöntemler dediğin aşılama yada tüp bebekse bana yapmazlar
canımya zaten var diycekler kovcaklar
ama ben hani bizim tabirimizce kocakarı yontemlerini elimden
geldiği kadar yapmaya çalışıyorum mesela bu ay belime bardak vurduk ama
malesef kociş hastalandı zaten adam akşamları evdede yokki canım sıkılınca sıkıştırıyım
zaten zor görüyorum yüzünü o gece ben gündüz çalışıyorum yok anam yok zor benim işim

canim bir de tarcin bal corek oto karisimi var. bu yumurtlamani arttirirmis.regl doneminin 2. gunu baslayip 12. gune kadar kullanman gerekliymis. burdan ogrendim ben de:)

canım geçmiş olsun.
ay bizim topiğe kurşun döktürelim tez zamanda nazar mı deydi bize ne tek tek dökülüyoruzzz

canim bir de tarcin bal corek oto karisimi var. bu yumurtlamani arttirirmis.regl doneminin 2. gunu baslayip 12. gune kadar kullanman gerekliymis. burdan ogrendim ben de:)

evet canım bende okudum olmazsa bu ay onuda deniycem
ben koçişime özel keçi boynuzu pekmezi getirttim manisadan
onu içiriyorum ama nafile 5 ay oldu tık yok alçak kocacım tam hastalanıcak
ayı buldu bak yine diş biledim ama yanına gidip bi ümüğünü sıkıyımda geliyim

gerçektende çok etkiliyor ben mesela kötü elektrik aldıysam kendimi hiç rahat hissedemiyorum:18::18::18: bu dişimi çektiriyim hemen onlarında tedavisine başlıycam peki sen memnun musun kanal tedavisinden :44::44::44:
canım senin bat yakın degil demi bu agır ilaçları kullancaksın ama doktora deseydin keske gebe kalma ihtimalini

maşallahhh bi tanemmm

canim 5 ay diyorsun. ben 27 yasindayim 7 aydir ugrasiyoruz. dr. gittim korunmayi birakmadan once. bi sorun da yok hamilelige engel. kismet gunumuz gelmedi demek.bir de keciboynuzunu kaynatip iciyorlarmis. onu da deneyebilirsiniz esin icin. hen sperm sayisini arttiriyormus, hem de sperm baslarini kuvvetlendiriyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…