Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Canlarım ya maşallah ne kadar çok çeneniz var sizin okumadım valla ne kaynattınız bakemmmmm Ben hamile adyı bi hatunum yormayın beniiiokutmayın herşeyi

canım sen ilk bebeğinimi istiyosun
benim bu ay tutmadı hastalıktan dolayı ama benim annem
bele bardak vurma yönteminle hamile kalmış hep bu ay olmazsa önümüzdeki ay yine yaptırcam
adet bittikten sonra beline bardak vurduruyosun
ardından ekşın
bizim burda bi kadın vardı 11 sene bebeği olmamış hatta tüp bebek bile
denediler olmadı annem ona bardak vurdu o ay hamile kaldı kadın tabi önce rabbim ne derse o
ama işte ümit etmedende olmuyo
canım sende inşallah biran önce bebişine kavuşursun
sen daha önce korundunmu bilmiyorum ama ben hiç ara vermeden 14 yıl doğum kontrol hapı kullandım korkum
o yüzden

Canlarım ya maşallah ne kadar çok çeneniz var sizin okumadım valla ne kaynattınız bakemmmmm Ben hamile adyı bi hatunum yormayın beniiiokutmayın herşeyi

adayi mi kaldi canim. hamilesin bal gibi :)) yarin randevun kacta?
memleketlerimizi konustuk. kocalarimizi cekistirdik biraz. yelizin disi agriyordu ilac kullanmaya basladi .2 tane de hamilelik haberimiz var ama isimlerini unuttum yeni akadaslar hatirladiklarim bunlar

dualarım seninle canım güzel haberlerle gelirsin inşallah. Ama ne olursa olsun sen önemlisin bizim için. önce sağlığın ve sen dikkat et kendine bebişimmm

tubam kuzum saol bebeğm artık bende öyl düşünüyorum öncelik ben ve eşim biz sağlıklı olcaz ki bebeğimiz olsunn

ii akşamlar arkadaşlar güzel muhabbetinizin içine dahil olabilir miyim

kan testi yaptırdım bi kaç gün önce sonuç negatif ve daha hastalanmama bir kaç gün var ama kocam ısrarla hamilesin ben hissediyorum. diyorum test negatif ama o hale ısrarla sen hamilesin bekle ve gör diyor..Bende artık şüpheye düştüm ben habersiz mi yaptı acaba bebeği....

dogru diyorsun canim. bebek istedin mi her seyden medet umuyorsun cabucak olsun diye. istanbulda bardak ceken de bulmak mesele :18: :18:
ben hic dogum kontrol hapi kullanmadim canim esim korunuyordu fakat benim bir yumurtaligim 17 yasindayken kist dolayisiyla alindi. tek yumurtaligim var yani. ama bu durum pek moralimi bozmuyor. hatta dr. um demistiki Allah her seyi cifter cifter yaratmis. bir gozun gormese digeri gorur, bir kulagin duymuyorsa digeri duyar. bir yumurtaligin yoksa digeri de hamile kalman icin yeterli demisti. Allah izin verirse olacak insallah

canım sen sor biz sana özet geçeriz sen yorma kendini

sz hamilelik takvimine kanmayın bakalım bakalım neler olacak yarın saat 13.15 te randevum 13.te de eltmin var aynı doktora beraber gidicez

maşallah konuşun konuşun benöylesine sordum yakaladığım yerden dahil olurum ben

canim insallah hamilesindir. kocanin hissedip hissedemeyecegini en iyi sen bilirsin ama :) soyledikleri cikar? sen bu lafa pek umut baglama yine de. pek bi halt bildiklerine ben sahsen inanmiyorum da

6 aylık hamile bi arkadaşım var senin gibi tek yumurtalıkla normal yolla hamile kaldı hemde 3 aşılamadan sonra ki tüp bebeğe geçecekken kafası rahatladı umursamadı ve oldu bebeği :)bencede olacak canım sen tkma yeterki

anam az konuşun biraz oku oku oku bitmedi gitti baktım bitmiyor ben de atladım sayfaları
sevmediğim bir kitap okurken de böyle yaparım

ilahi ya çok güldürdün beni bi gece benimkide ben uyurken baktım bişiler yapıyo dedim karşlıksız bırakmayayım öyle oldu yani

canim insallah hamilesindir. kocanin hissedip hissedemeyecegini en iyi sen bilirsin ama :) soyledikleri cikar? sen bu lafa pek umut baglama yine de. pek bi halt bildiklerine ben sahsen inanmiyorum da

ya aslında bende inanamıyorum arkadaşım birde test yaptırdım kan testi ama geçen aylarda gece yarıları deli gibi nöbetçi eczane aratıp test aldırdığımda ya boşa alıyoruz bişey yok demişti ilk defa söyleyince testle onun arasında kaldım

ya benden habersiz yaptı çok emin bilmiyorum artık neyse bir kaç güne öğreneceğiz sonucu hehehe

kan testi mi daha etkili koca testi mi

bele bardak çekmek çok kolay canım eşin bile yapabilir
bende 13 yaşındayken yumurtalığımdan 17 cm kist alınmıştı
banada o zamanlar çocuğu olmaz dediler hep ama rabbim tüm kötülüklerden korusun kocaman
iki tane evladım var hiç sorunda yaşamadım o zamanlar hele kızım evlendiğim gece oldu valla sonra rahmetli oğlum eşim askerdeydi ziyaretine gitmiştim o zaman kaldım
en küçük oğlumda hapla kaldım ama bak şimdi olmuyo onun yumurtalıkla alakası yok canım
sonuçta biri duruyo sapasağlam inşallah en kısa zamanda olucak bak görürsün

takmiyorum canim dedigin gibi bir yolu mutlaka bulunur yeter ki Allah nasip etsin. benim de bi akrabam var tek yumurtaligi var masallah kolayini bulsa her yil doguracak

koca testi canım içlerine doğuyo

37 yaşındayım canım ilk değil 22 yaşında bi kızım 14 yaşında bi oğlum var ama çok istiyoruz bitanem
keşke olsada bir değil hemen arkasından bitane daha yapabilsem

wwwaaaav senin kıdemin benim kıdemimi döver ablacım maşallahhh. ne güzel sen annelik duygusunu 2 kere yaşamışsın. allahım bize de yaşatmayı nasip etsin. ayrıca 37 geç bi yaş deil. bu topikte yaşı çok daha büyük olup hamiş olanlar var. darısı senin başına olsun inşallahhh

basin sagolsun canim, evlatlarina uzun omur versin Allah. ben de inaniyorum olacagina. inanmak gerceklestirmenin yarisi degil mi zaten. en kisa zamanda mujdeli haberi veririm umarim. insallah bu ay olur oo

canım kıdemliyim evet ama önce sizlerin bebişleri canım ama sonra
benim sonra yine benim ve yine benim valla hazır açılmışken
peşpeşe doğrıyım dermişim allahım hepimizin gönlüne göre versin
o bebek kokusu tarifi mümkün olmayan bişey
ben ilk ikisini normal sonuncuyu sezeryanla dğurdum
o ilk kucağına verdikleri zaman hissetikleriniz anlatam bambaşka bi duygu
allahım isteyen hiç bi kadını bu duygulardan mahrum etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…