Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ayyy cok guldummmm senden habersiz heee
bak benimki de bu ay dedi bana bunu ilk kez, hissediyorum bu ay olacak diye. eger dedikleri cikarsa koca testi daha etkili tartisilmazz :13:

ayyy cok guldummmm senden habersiz heee
bak benimki de bu ay dedi bana bunu ilk kez, hissediyorum bu ay olacak diye. eger dedikleri cikarsa koca testi daha etkili tartisilmazz :13:

ya olsa ne güzel olur ama benim hiç içime doğmuyor hatta bir sonraki ovulasyonu planlamaya başladım ne zaman başlıcak ne zaman bitecek diye
hatta ve hatta olursa bebek ne zaman doğacak diye

hehehehehhe

iice psikopata bağladım yanii

amin canim, annemin hissetiklerini anlamak istiyorum. kardesimle bana kizdiginda hep evlat sahibi olunca anlayacaksiniz diyor. insallah nasip olur
inşallah canım senin BAT ne zaman benim 25 ocak
31 ocak canim da insallah gelmez. yumurtlama donemim benim .ama esim yok evde gelir birazdan arkadaslariyla bulustu

aynen guzelim hesaplaniyor hepsi ,burcu falann offf:26:

amin ablacımm. bu arada başın sağolsun, allahım 2 çocuğuna ve sizlerte uzun ömür versin....

az kalmış benim de 21 ya da 22 olacak hadi bakalımm kimsenin görmek istemediklerini görmemesi ve beklenene kavuşması dileğiyle...

sizi bilmem ama ben test yaptım pozitif çıktı bakalım göreceğiz..(erken gebelik testi benim ki) ..Koca testi..

çok alay edesim geliyor ya adam kan testine kafa tutuyorr..

kan testi negatif
koca testi pozitif

ruyasinda gormus, icine dogmus kocanin aman ne guzel
olabilir bebeğim allah içine doğurmuştur belki hadi inşallah

Eki Görüntüle 609647

kızlar allahım hepimize böyle tatlı ayaklı sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah
amin aminn aminnn

kızlarr ben kaçıyorum hepinize iyi akşamlar iyi geceler.
tv de korku filmi var kocişe onu seyretcez...
öpüyorum siziii

bende öptüm tubammmmm

aman tatlım yumurtlama döneminse yakaladınmı koçişi sakın bırakma
bu günleri iyi değerlendir canım önemli

canlarım ben çıkıyorum sizi kocaman öpüyorum
hepinizi çok seviyorum herkese bol ekşiınlı geceler diliyorum en kısa
zamanda burdab bebiş haberlerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…