- Konu Sahibi antidepresif
-
- #8.881
ya aslında bende inanamıyorum arkadaşım birde test yaptırdım kan testi ama geçen aylarda gece yarıları deli gibi nöbetçi eczane aratıp test aldırdığımda ya boşa alıyoruz bişey yok demişti ilk defa söyleyince testle onun arasında kaldım
ya benden habersiz yaptı çok eminbilmiyorum artık neyse bir kaç güne öğreneceğiz sonucu hehehe
kan testi mi daha etkili koca testi mi
basin sagolsun canim, evlatlarina uzun omur versin Allah. ben de inaniyorum olacagina. inanmak gerceklestirmenin yarisi degil mi zaten. en kisa zamanda mujdeli haberi veririm umarim. insallah bu ay olur oo
ilahi ya çok güldürdün beni bi gece benimkide ben uyurken baktım bişiler yapıyo dedim karşlıksız bırakmayayım öyle oldu yani
ayyy cok guldummmmsenden habersiz heee
bak benimki de bu ay dedi bana bunu ilk kez, hissediyorum bu ay olacak diye. eger dedikleri cikarsa koca testi daha etkili tartisilmazz :13:
ruyasinda gormus, icine dogmus kocanin aman ne guzel
amin canim, annemin hissetiklerini anlamak istiyorum. kardesimle bana kizdiginda hep evlat sahibi olunca anlayacaksiniz diyor. insallah nasip olurcanım kıdemliyim evet ama önce sizlerin bebişleri canım ama sonra
benim sonra yine benim ve yine benim valla hazır açılmışken
peşpeşe doğrıyım dermişim allahım hepimizin gönlüne göre versin
o bebek kokusu tarifi mümkün olmayan bişey
ben ilk ikisini normal sonuncuyu sezeryanla dğurdum
o ilk kucağına verdikleri zaman hissetikleriniz anlatam bambaşka bi duygu
allahım isteyen hiç bi kadını bu duygulardan mahrum etmesin
31 ocak canim da insallah gelmez. yumurtlama donemim benim .ama esim yok evdeinşallah canım senin BAT ne zaman benim 25 ocak
ya olsa ne güzel olur ama benim hiç içime doğmuyor hatta bir sonraki ovulasyonu planlamaya başladım ne zaman başlıcak ne zaman bitecek diye
hatta ve hatta olursa bebek ne zaman doğacak diye
hehehehehhe
iice psikopata bağladım yanii
canım kıdemliyim evet ama önce sizlerin bebişleri canım ama sonra
benim sonra yine benim ve yine benim valla hazır açılmışken
peşpeşe doğrıyım dermişim allahım hepimizin gönlüne göre versin
o bebek kokusu tarifi mümkün olmayan bişey
ben ilk ikisini normal sonuncuyu sezeryanla dğurdum
o ilk kucağına verdikleri zaman hissetikleriniz anlatam bambaşka bi duygu
allahım isteyen hiç bi kadını bu duygulardan mahrum etmesin
ben bu ay kesinlikle yok diye çok rahattım şimdi adam beni depresyona soktu karnım ağrıyacak da hasta olacağım diye ödüm kopuyor..
kızlarr ben kaçıyorum hepinize iyi akşamlar iyi geceler.
tv de korku filmi var kocişe onu seyretcez...
öpüyorum siziii
olabilir bebeğim allah içine doğurmuştur belki hadi inşallahruyasinda gormus, icine dogmus kocanin aman ne guzel
amin aminn aminnnEki Görüntüle 609647
kızlar allahım hepimize böyle tatlı ayaklı sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah
öpüyorum siziii
öpüyorum siziii
insallah regl olmazsin canim .kocan dogru hissetmistir
amin canim, annemin hissetiklerini anlamak istiyorum. kardesimle bana kizdiginda hep evlat sahibi olunca anlayacaksiniz diyor. insallah nasip olur
31 ocak canim da insallah gelmez. yumurtlama donemim benim .ama esim yok evdegelir birazdan arkadaslariyla bulustu
aynen guzelim hesaplaniyor hepsi ,burcu falann offf:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?