Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

allah kabul etsin inşallah bir gece kocamla mealini okuyoduk çok orda yahya peygamberdende bahsediyormuş ben bilmiyordum yahya benim rahmetli kayınpederim o güne kadar ismini koyma konusunda tereddütteydim ama o gece karar verdim yahya koyucam oğlum olur allah nasip ederse ilk ismini

ablammm olur mu hiç öyle sey neden kızayım sana

arnavut değilde selanikliyimm aslen 7 göbekte istanbulluyum ben 7. kuşağımmm gerçi evendik kapı gibi balıkesir bandırma yazıyo nufusumuzda ama

bende selanikliyim canım
genelde hep bizim oraların parçalarını paylaşıyosunda ordan anladım

meryem suresi çocuğu olmayanlar evlat bahşeden bi sureymiş
41 gün okuman gerekiyomuş inşallah rabbim kabul eder

rabbim gönlüne göre versin fatmammm

tamam tamam günahını almışım meğer , neyse olaya iyi tarafından bak günahın azaldı çeviyom kız ben seni

aynen canım ya
iyiki varsınız valla akşamları eve gidiyorum
annemle konuşurken sizlerden bahsediyorum
sen diyo çok sevmişsin onları keşke yakın olsanızda görüşseniz falan diyo

evet bende eşime anneme bahsediyorum aileden bi parça gibi olduk birbirimiz içinnnn inşallah bir gün toplanıp buluşma imkanımız da olur ve nede güzel olurrr

evet bende eşime anneme bahsediyorum aileden bi parça gibi olduk birbirimiz içinnnn inşallah bir gün toplanıp buluşma imkanımız da olur ve nede güzel olurrr

inşallah ama ben pek gelemiyorum istanbula artık
eskiden gidiyodum ama bu aralar olmuyo
belki yaza oğluşuma ameliyat derse doktor o zaman

aynen canım ya
iyiki varsınız valla akşamları eve gidiyorum
annemle konuşurken sizlerden bahsediyorum
sen diyo çok sevmişsin onları keşke yakın olsanızda görüşseniz falan diyo

bende çok istiyorum ya görüşmek çok güzel olurr

çok geçmiş olsun ablacımmmm dediğin gibi çocuk işte birde erkek olunca haşereliği ayrı oluyo tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…