- Konu Sahibi antidepresif
-
- #9.661
evet yawrummm o hızlı akşamlar bitmedi :))) bu akşam kına c.tesi düğünnn ondan sonrası allah kerimmmhızlı bir akşam geçirmişim yine baby huuhuhuhuhuhuuhuhuh :)
kıvranıolar resmen bide bizi düşünsünler herşey bizde regl,doğum,ütü,temzlik her halttt
evet çok manidar ama tasalanma sen bırakıyosun ya sigarayııı
günaydın kuzucuğummmm afiyet olsunnn
günaydınn fatmammmmm sanada afiyet olsunnn
günaydın iremiooommmmmm
nassınız kızçelerrrr
herkese günaydın
günaydın kuzucukk hoşgeldinn bebekimmm iyiyiz şükür sen nasılsın dinlenebildin mi gittinmi akşam misafirliğe
günaydın hülya hanımcımmm nasılsınnnn
günaydın kuzucukk hoşgeldinn bebekimmm iyiyiz şükür sen nasılsın dinlenebildin mi gittinmi akşam misafirliğe
gittim uyumsuzluk olmasın die saygıdan dinlenemedim ama gribim hafifliyo sanki bu sabah daha iyiyim bebeğimmmm
sağol canım sen nasılsın varmı ağrın sızın
günaydın iremimm nasılsınnn
bebekimm iyi yapmışsın mübarek gün dua almışsındır
iyiyim şükür ağrım kalmadı ayrıca kanamam yok denecek kadar azaldı normaldede 4-5 gün sürer benim regl buda aynı olcak heralde
günaydınn ablacımmmmmmmm
okudum canım yazmışsınnn ben yine kocişi attım yatağa 11 de çok şükür bi kaç gündür erken uyuyorummm
iyidir canım nolsun, şeytan azapta gerek ama o bizi ele geçiriyo, akşam tesbih çekerken uyuya kalmışım yaSen nasılsın ,
fulya zillisi hiç dua ettim dememişin ben sana güvenmiştim ama
günaydın canım gribinin azalmasına sevindim canım
gerci yorgunluğun tam yol devam ama olsun
sen şimdi düğündede ter atarsın oynarsın aman dikkat et kendine
evet ablacım tam gaz devam dikkat ederim tabiii tam iyileşiyorum derken yeniden kapmıyım şifayı
iyidir canım nolsun, şeytan azapta gerek ama o bizi ele geçiriyo, akşam tesbih çekerken uyuya kalmışım yaSen nasılsın ,
fulya zillisi hiç dua ettim dememişin ben sana güvenmiştim ama
sevindim canım
orda havalar nasıl bizim burda çok kapalı sıkıcı valla içim daraldı
ben o erken uykuya hasret kaldımmm
ahh bebeğimmm dile dökmek istemedim ama dün gece bende bol bol dua ettim hepimizin isimlerini geçirerek duasız olmaz bebeğim her adımımız her nefesimiz dua ve benim her nefesimde duamdasınız
kızlar
rabbim kabul ederse ben dün meryem suresine başladım
41 gün okuycam ben müsait değilsem kızım devam edicek
duadan sonra sadece kendimi değil hepinizin isimlerini tek tek sayıyorum
inşallah rabbim kabul eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?