Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydın kuzucukk hoşgeldinn bebekimmm iyiyiz şükür sen nasılsın dinlenebildin mi gittinmi akşam misafirliğe

gittim uyumsuzluk olmasın die saygıdan dinlenemedim ama gribim hafifliyo sanki bu sabah daha iyiyim bebeğimmmm

bebekimm iyi yapmışsın mübarek gün dua almışsındır

sağol canım sen nasılsın varmı ağrın sızın

iyiyim şükür ağrım kalmadı ayrıca kanamam yok denecek kadar azaldı normaldede 4-5 gün sürer benim regl buda aynı olcak heralde

bebekimm iyi yapmışsın mübarek gün dua almışsındır

iyiyim şükür ağrım kalmadı ayrıca kanamam yok denecek kadar azaldı normaldede 4-5 gün sürer benim regl buda aynı olcak heralde

sevindim canım

orda havalar nasıl bizim burda çok kapalı sıkıcı valla içim daraldı

okudum canım yazmışsınnn ben yine kocişi attım yatağa 11 de çok şükür bi kaç gündür erken uyuyorummm

ben o erken uykuya hasret kaldımmm

iyidir canım nolsun, şeytan azapta gerek ama o bizi ele geçiriyo, akşam tesbih çekerken uyuya kalmışım ya Sen nasılsın ,

fulya zillisi hiç dua ettim dememişin ben sana güvenmiştim ama

ahh bebeğimmm dile dökmek istemedim ama dün gece bende bol bol dua ettim hepimizin isimlerini geçirerek duasız olmaz bebeğim her adımımız her nefesimiz dua ve benim her nefesimde duamdasınız

kızlar
rabbim kabul ederse ben dün meryem suresine başladım
41 gün okuycam ben müsait değilsem kızım devam edicek
duadan sonra sadece kendimi değil hepinizin isimlerini tek tek sayıyorum
inşallah rabbim kabul eder

ALLAH razı olsun ablacımmm rabbim dularımzıı kabul etsin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…