- Konu Sahibi antidepresif
-
- #9.641
günaydın canlarrr dün akşam kandil dolayısı ile anneme gittik kocişle giremedim akşam :) nasılsınız bakalım bn kahvaltı yapcam ama çay bekliorum bi türlü gelemedi
gunaydinn canim, yollayayim sana ben cay, demledimm
ayy cnm bnm yolla walla ama geldi şimdi içiyorum teşekkür ederim bebeimmm :)
günaydın canlarrr dün akşam kandil dolayısı ile anneme gittik kocişle giremedim akşam :) nasılsınız bakalım bn kahvaltı yapcam ama çay bekliorum bi türlü gelemedi
gunaydinn canim, yollayayim sana ben cay, demledimm
günaydın tontişler bende çay içiyorum afiyet olsun hepinizeee
günaydınnnn afiyet olsun fatmam
saol canımcım nasılsın
Günaydın kızlar.....................
iyiym bitanem nasıl olim geldik işe çalışmaya başlıcam işte ama bi türlü olmuo :)
ayyy bende başlayamadım ya sistemde kötü
ne iş yapıosun cnm?
Eki Görüntüle 614730 cok manidarr :18: :18::18::18:
günaydın tontişler bende çay içiyorum afiyet olsun hepinizeee
günaydın kızlar.....................
evet çok manidar ama tasalanma sen bırakıyosun ya sigarayııı
günaydın kuzucuğummmm afiyet olsunnn
günaydınn fatmammmmm sanada afiyet olsunnn
günaydın iremiooommmmmm
nassınız kızçelerrrr
günaydın canommm naptın dün bakalım dökül :) nasılsın bugün
nabayımmm beyaaa işten çıktık anama gittik abimler flnda ordaydı kandilleştik ordan bastık gittik fındıkzadeye eşimin teyzesine k.validemle görümcem ordaydı ya zaten kandilleştik fln filan çay dı muhabbetti derken eşime kaş göz ettim kalktık 10 gibi sonra duştu saçı kurutmaydı bu akşam kına var onun için hazırlan derken saat ol 1 yineYastığa çeyrek kala uyumuşum zaten
[video]http://www.teleizle.com/izle/dogum-sancisinin-erkekler-uzerindeki-yan-etkisi?error_reason=user_denied&error=access_denie d&error_description=the+user+denied+your+request .# _=_[/video]
artık kıymet bilirler mi bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?