Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydın canlarrr dün akşam kandil dolayısı ile anneme gittik kocişle giremedim akşam :) nasılsınız bakalım bn kahvaltı yapcam ama çay bekliorum bi türlü gelemedi

evet çok manidar ama tasalanma sen bırakıyosun ya sigarayııı

günaydın canlarrr dün akşam kandil dolayısı ile anneme gittik kocişle giremedim akşam :) nasılsınız bakalım bn kahvaltı yapcam ama çay bekliorum bi türlü gelemedi

günaydın kuzucuğummmm afiyet olsunnn

günaydın tontişler bende çay içiyorum afiyet olsun hepinizeee

günaydınn fatmammmmm sanada afiyet olsunnn

günaydın kızlar.....................

günaydın iremiooommmmmm

nassınız kızçelerrrr

Cümleten günaydın avratlarrrr nassınız eyimisinizzzz beni soracak olursanız sanırım gribi alt etmek üzereyimmm Herkes çay içiyo benim kafam kel mi ulaaaa

günaydın canommm naptın dün bakalım dökül :) nasılsın bugün

nabayımmm beyaaa işten çıktık anama gittik abimler flnda ordaydı kandilleştik ordan bastık gittik fındıkzadeye eşimin teyzesine k.validemle görümcem ordaydı ya zaten kandilleştik fln filan çay dı muhabbetti derken eşime kaş göz ettim kalktık 10 gibi sonra duştu saçı kurutmaydı bu akşam kına var onun için hazırlan derken saat ol 1 yine Yastığa çeyrek kala uyumuşum zaten

[video]http://www.teleizle.com/izle/dogum-sancisinin-erkekler-uzerindeki-yan-etkisi?error_reason=user_denied&error=access_denie d&error_description=The+user+denied+your+request.# _=_[/video]

ARTIK KIYMET BİLİRLER Mİ BİLEMEM

hızlı bir akşam geçirmişim yine baby huuhuhuhuhuhuuhuhuh :)

[video]http://www.teleizle.com/izle/dogum-sancisinin-erkekler-uzerindeki-yan-etkisi?error_reason=user_denied&error=access_denie d&error_description=the+user+denied+your+request .# _=_[/video]

artık kıymet bilirler mi bilemem

kıvranıolar resmen bide bizi düşünsünler herşey bizde regl,doğum,ütü,temzlik her halttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…