- Konu Sahibi antidepresif
-
- #9.761
çok güzel oluyo ama pembe pembe
hele bitanesi vardı dantelli dedim deli allah korusun hastalansan falan ambulans gelse
ne düşünürler hakkında olsun banane dedi karımın kim karışabilirmiş
Günaydın kk nin en cilveli hatunları
fatmam sen 28 yaşında mısın??? ben seni 20 sanıyodum
maşallah canım çok erken evlenmişsin ama 7. ay da hamile olduğunu öğrenmek de gerçekten çok ilginç geldi bana karnının büyümesinden de mi anlamadım? hadi sen anlamadın kocan da mı anlamadı
fulyacım sen anlarmısın yapsana
anlamadık canım sadec biraz kilo aldım sandım
sonra sağ kasığımda ağrı olunca doktora gittik o söyledi
7 aylık hemde kız dedi çünkü ben normaldede 6 yada 7 ayda bir adet olurdum
ben hiç anlamıyorum şu teknolojiden
anlasam ben yapardım valla ne güzel olurdu
maşşallah maşşallahhh nede düşkünnnn
faceden anlarım ablamda işte kafamı birtek nasıl ekleyeceğiz o karıştırdı şu masamdaki işleri bi bitirimde bir daha bakım ben ona
allah bozmasın
rabbim herkesin yuvasına güzel geçimler versin
severiz birbirimizi hem eşim derki eskisinden daha fazla bağlıyım sana
sakın benden önce gitme o acıyı yaşatma bana der
ben karıştırcam bigün ama fırsatım olmadı daha
yawruşum ben baktım ama birbirmizde ekli olmamız gerek sanırım yoksa nasıl davet edicez birbirimiz??
maşşallahhh Rabbim korusun ne kadar güzel biz daha 1 yıllığız rabbim nasip etsin inşallah aynı yastıkta bir ömür
Günaydın kk nin en cilveli hatunları
fatmam sen 28 yaşında mısın??? ben seni 20 sanıyodum
maşallah canım çok erken evlenmişsin ama 7. ay da hamile olduğunu öğrenmek de gerçekten çok ilginç geldi bana karnının büyümesinden de mi anlamadım? hadi sen anlamadın kocan da mı anlamadı
bende araştırcam bi
evet kuzum önce sen bizi eklicen özelden isimleri vercez sana sonra sen davet etcen bizi
amiiiin rabim ağız tadınızı hiç bozmasın
ama burayı bırakmayın ben gündüzleri facebooka giremiyorum maaleseff yasaklı çünküü
merhaba kızlar ben geldim çok kötüyüm tam da korktuğum gibi çıktı diş azı dişim olduğu için 3 parçaya bölerek aldıson parçada bir türlü çıkmak bilmedi 1 saat onla uğraştı lk başlarda hiç birşey hissetmedim ama son parçada 4 adet anestezi yedim ama yine fayda etmedi :18::18::18: en sonunda alabildi ama bende bittim çıktık hastaneden eşimle bir ağrım başladı tekrar döndük bir adet daha iğne yedim şimdi yanağım şiş ve hala ağrıyor düşünün yani o kadar zorlamış annemlerde kaldım bende dün gece bugün dönücez
merhaba kızlar ben geldim çok kötüyüm tam da korktuğum gibi çıktı diş azı dişim olduğu için 3 parçaya bölerek aldıson parçada bir türlü çıkmak bilmedi 1 saat onla uğraştı lk başlarda hiç birşey hissetmedim ama son parçada 4 adet anestezi yedim ama yine fayda etmedi :18::18::18: en sonunda alabildi ama bende bittim çıktık hastaneden eşimle bir ağrım başladı tekrar döndük bir adet daha iğne yedim şimdi yanağım şiş ve hala ağrıyor düşünün yani o kadar zorlamış annemlerde kaldım bende dün gece bugün dönücez
ayyy didemcim bu bir iltifat olsa gerek hal ve konuşmlarımdan mı öyle bi kanıya vardın ? 29 olucam hatta 2 ay sonra böhühühü
ama burayı bırakmayın ben gündüzleri facebooka giremiyorum maaleseff yasaklı çünküü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?