Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

anlamadık canım sadec biraz kilo aldım sandım
sonra sağ kasığımda ağrı olunca doktora gittik o söyledi
7 aylık hemde kız dedi çünkü ben normaldede 6 yada 7 ayda bir adet olurdum

allah bozmasın
rabbim herkesin yuvasına güzel geçimler versin
severiz birbirimizi hem eşim derki eskisinden daha fazla bağlıyım sana
sakın benden önce gitme o acıyı yaşatma bana der

maşşallahhh Rabbim korusun ne kadar güzel biz daha 1 yıllığız rabbim nasip etsin inşallah aynı yastıkta bir ömür

ayyy didemcim bu bir iltifat olsa gerek hal ve konuşmlarımdan mı öyle bi kanıya vardın ? 29 olucam hatta 2 ay sonra böhühühü

merhaba kızlar ben geldim çok kötüyüm tam da korktuğum gibi çıktı diş azı dişim olduğu için 3 parçaya bölerek aldı son parçada bir türlü çıkmak bilmedi 1 saat onla uğraştı lk başlarda hiç birşey hissetmedim ama son parçada 4 adet anestezi yedim ama yine fayda etmedi :18::18::18: en sonunda alabildi ama bende bittim çıktık hastaneden eşimle bir ağrım başladı tekrar döndük bir adet daha iğne yedim şimdi yanağım şiş ve hala ağrıyor düşünün yani o kadar zorlamış annemlerde kaldım bende dün gece bugün dönücez

oyyyyyy yelizimmmm kıyamam sanaaa çok geöçmiş olsun bitanemmm ama kurtuldun az biraz daha sızlar ondan sonrası rahat inşallah çok dikkat et bebeğim kendineeeeee

çokk geçmişş olsun yelizim kendine dikkat et zordur dişş bak bi daha bu boyuta gelmeden git dişcine

çok geçmiş olsun tatlım neyseki bitti çok şükür
bende çok korkarım dişciden inşallah bir daha
gitmek zorunda kalmazsın

ayyy didemcim bu bir iltifat olsa gerek hal ve konuşmlarımdan mı öyle bi kanıya vardın ? 29 olucam hatta 2 ay sonra böhühühü

bilmem ki canım artık konuşmalarından mı başka bişeyden mi seni öyle sanıyodum.. burdaki kızların hepsi çatlak zaten hepimiz 18-20 arası sayılırz

ama burayı bırakmayın ben gündüzleri facebooka giremiyorum maaleseff yasaklı çünküü

bu facebookta grup kurma işi güzel bir fikir aslında da burayı boş bırakmayın orda aranızda ben olamayacağım çünkü face hesabım eşimle ortak ordan her şeyi okuması hiç de hoş olmaz

yelizcim geçmiş olsunnn insan neyden korkarsa başına gelirmiş derler ya seninde öyle oldu galiba .. En kısa zamanda daha da iyi olursun inşalah canım tekrar çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…