Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ARALIK VE OCAK AYINDA GEBELİK MÜJDESİ BEKLEYENLERE EK ŞUBAT AYINDA DA GEBELİK MÜJDESİ BEKLEYEN birisi olarak yazıyorum :))) geçen ay hüsran ile sonuçlandım inş. bu ay bu sevinci ikinci yavrumun olacağı sevincini sizlerle paylaşabilirim. oturduğum şehirde arkadaşım yoktu, sayenizde evimden çıkmadan, işlerimi aksatmadan birçok arkadşım oldu hemde her konuda güvenebileceğim dostlar :) iyiki varsınız. peygamber efendimizin dünyaya teşrifi olan mevlit kandili bugün ikindi namazı ile çıkacak... kandil hala devam ederken dua ediyorum hepimiz için. Allah gönlünüze göre versin... yuvanızda mutlu,huzurlu yaşayın :) benim içinde dua edin :)))) benim gibi şubat ayında gebelik müjdesi bekliyorsanız paylaşın lütfen bakalım kimler benimle bekleyecek :))))

canım bizlerde senin gibi beklemedeyiz rabbim ne zaman nasip ederse aralık ve ocak için açılmış bir topikti biz burda devam ettiriyoruz dostluğumuzu Rabbim tez zamanda kavuşturur inşallah gönlümüzdekilere güzel duaların için teşekkürederiz.. elbette senide dualrımıza ekleriz...

fulyanın dediği gibi bizde ocak ayında patlamış kızçeleriz ama birliğimizi bozmadık yeni topiğe taşınmadık ben şubatta bile beklemiyorum o müjdeyi ama burdayım dediğin o dostluğu gerçekten yaşıyoruz sevinçlerimiz hüzünlerimiz bir oldu dualarımı hepimiz için ediyorumm canımmm

durumunu çok merak ediyorum. özelden mesaj yollamak istedim canım ama iletilmiyor :) yeniyim o yüzdenmiş :) 100 mesajım bulunmalıymış :) bebiş ne oldu? dualarım ve kalbim seninle

durumunu çok merak ediyorum. özelden mesaj yollamak istedim canım ama iletilmiyor :) yeniyim o yüzdenmiş :) 100 mesajım bulunmalıymış :) bebiş ne oldu? dualarım ve kalbim seninle

bebek gitti canım maalesefff kimyasalmış pazartesi kanama başladı ve değerlerimm düşmeye başladııı

[video=youtube;rljtUcCCR64]http://www.youtube.com/watch?v=rljtUcCCR64[/video]

söylesin biri daha ne ister hayatın da bir insan
KOÇİŞKOMLA GÖNLÜMÜN YERLEŞİM YERİ DÜNYA DEĞİL AŞKİSTAN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…