Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bizde sana kk face açarız:)

kızlar yaa sizlerle sohbet etmeyi özlemişim bugün size biraz vakit ayırayım diyodum ama sabhtan beri midem bulanıyo şimdi yine başladııı

Sonra yine gelmeye çalışırım düzelirsem

oyyyyyy yelizimmmm kıyamam sanaaa çok geöçmiş olsun bitanemmm ama kurtuldun az biraz daha sızlar ondan sonrası rahat inşallah çok dikkat et bebeğim kendineeeeee

çokk geçmişş olsun yelizim kendine dikkat et zordur dişş bak bi daha bu boyuta gelmeden git dişcine

çok geçmiş olsun tatlım neyseki bitti çok şükür
bende çok korkarım dişciden inşallah bir daha
gitmek zorunda kalmazsın

yelizcim geçmiş olsunnn insan neyden korkarsa başına gelirmiş derler ya seninde öyle oldu galiba .. En kısa zamanda daha da iyi olursun inşalah canım tekrar çok geçmiş olsun

inşallah çok sağolun kızlar doktorum da dedi zaten korkuyorsunuz bu hale gelinceye kadar gelmiyorsunuz sonra zor oluyor dedi birdaha ihmal edermiyim ben canlarım

didoşum bu arada hoş geldin bak kaçırmışım ya ben seni günaydın yawruşummm yiğenim nasıllll

aralarda hayalet gibi dolaştıığım için kaçırman çok normal canım Yeğenin nasıl olsun anne ben burdayım diyor kendini hatırlatıyor mide bulantısıyla :))

Sen nasılsın canım?

ayy ne güzellll yaaa beni öyle görmenn 29 yaşında koca kadınım ama daha yeni evlendim evde kalıyordummm nerdeyse kocişim tuttu elimdennn

kızlar yaa sizlerle sohbet etmeyi özlemişim bugün size biraz vakit ayırayım diyodum ama sabhtan beri midem bulanıyo şimdi yine başladııı

Sonra yine gelmeye çalışırım düzelirsem

oy bebikimm kıyamam sana bennn sen dinlen bitanem yiğenim naz yapıo sana biz buralardayız iyi bakın yiğenimle birbirinizee

aralarda hayalet gibi dolaştıığım için kaçırman çok normal canım Yeğenin nasıl olsun anne ben burdayım diyor kendini hatırlatıyor mide bulantısıyla :))

Sen nasılsın canım?

şükür iyiyim bitanemm sizin iyi haberiniz aldım daha iyi oldummm maşşaallahh sizeeee

kızlar ben çıkıyorum
şu işlerimi halledip hemen gelcem söz
sizi çok seviyorum ben yokken fazla kaynatmayın
geçmişi okuycam diye kör olcam valla

canlarrrr durup dururken aklıma geldi ve içimden tekrarlıyodum dedim kızçelerle de paylaşayımmmm [video=youtube;Dgn6PR9vTyk]http://www.youtube.com/watch?v=Dgn6PR9vTyk[/video]

kızlar selam

dün gece çok az miktarda lekelenme şeklinde kanamam oldu gece acile gittim beta düştümü kimyasal mı acaba die
hayır düşmemiş sizce neden kanama ve inanılmaz ağrı var karnım da

canım benimde gebeliğim böyle başlamıştı ilk bebeğimde. düşük tehdidi var demektir. bazen de bebek rahime tutunurken kanama yapıyor... sen sırtüstü uzan, ayaklarını sıcak tut, sakın ağır iş yapma, birliktelik yasak bu sıkıntı geçene kadar, gerek kalmadıkça banyo yapma banyo yaptığında da ılık su ile ayakta durarak yıkan....
söylediklerimi yaparak 38 hafta bitirdim ben.. Allaha şükür mayıs ayında 3 yaşını dolduracak bir oğlum var... hatta 2. bebeğimi istiyorum bata az bir zaman kaldı hamile olabilirim bu günlerde :) dua et ikimiz içinde :) benimde dualarımda olacaksın :) Allah korusun hayırlısıyla dünyaya getirmeyi nasip etsin inş. kafana takılanları sorabilirsin :)

[video=youtube;i-9JcLf45Yc]http://www.youtube.com/watch?v=i-9JcLf45Yc[/video]

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118::118::118::118::118::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…