- Konu Sahibi antidepresif
-
- #9.781
ama burayı bırakmayın ben gündüzleri facebooka giremiyorum maaleseff yasaklı çünküü
burayı bırakmayız tatlım burası topiğimiz akşamları face gireriz
burayı bırakmayız tatlım burası topiğimiz akşamları face gireriz
yawruşumm nie bırakalım ki topikimiziii
iwiiittttttttttttt bend eher ikisi hep açııkkkk
yawruşumm nie bırakalım ki topikimiziii
iwiiittttttttttttt bend eher ikisi hep açııkkkk
evet evet facebooktan iletişim daha kolay oluyor en azından mesaj atınca hemen görünüyorr
bilmem ki canım artık konuşmalarından mı başka bişeyden mi seni öyle sanıyodum.. burdaki kızların hepsi çatlak zaten hepimiz 18-20 arası sayılırz
bu facebookta grup kurma işi güzel bir fikir aslında da burayı boş bırakmayın orda aranızda ben olamayacağım çünkü face hesabım eşimle ortak ordan her şeyi okuması hiç de hoş olmaz
yelizcim geçmiş olsunnn insan neyden korkarsa başına gelirmiş derler ya seninde öyle oldu galiba .. En kısa zamanda daha da iyi olursun inşalah canım tekrar çok geçmiş olsun
oyyyyyy yelizimmmm kıyamam sanaaa çok geöçmiş olsun bitanemmm ama kurtuldun az biraz daha sızlar ondan sonrası rahat inşallah çok dikkat et bebeğim kendineeeeee
çokk geçmişş olsun yelizim kendine dikkat et zordur dişş bak bi daha bu boyuta gelmeden git dişcine
çok geçmiş olsun tatlım neyseki bitti çok şükür
bende çok korkarım dişciden inşallah bir daha
gitmek zorunda kalmazsın
yelizcim geçmiş olsunnn insan neyden korkarsa başına gelirmiş derler ya seninde öyle oldu galiba .. En kısa zamanda daha da iyi olursun inşalah canım tekrar çok geçmiş olsun
didoşum bu arada hoş geldin bak kaçırmışım ya ben seni günaydın yawruşummm yiğenim nasıllll
bilmem ki canım artık konuşmalarından mı başka bişeyden mi seni öyle sanıyodum.. burdaki kızların hepsi çatlak zaten hepimiz 18-20 arası sayılırz
bu facebookta grup kurma işi güzel bir fikir aslında da burayı boş bırakmayın orda aranızda ben olamayacağım çünkü face hesabım eşimle ortak ordan her şeyi okuması hiç de hoş olmaz
kızlar yaa sizlerle sohbet etmeyi özlemişim bugün size biraz vakit ayırayım diyodum ama sabhtan beri midem bulanıyo şimdi yine başladııı
Sonra yine gelmeye çalışırım düzelirsem
aralarda hayalet gibi dolaştıığım için kaçırman çok normal canımYeğenin nasıl olsun anne ben burdayım diyor kendini hatırlatıyor mide bulantısıyla :))
Sen nasılsın canım?
kızlar ben çıkıyorum
şu işlerimi halledip hemen gelcem söz
sizi çok seviyorum ben yokken fazla kaynatmayın
geçmişi okuycam diye kör olcam valla
canlarrrr durup dururken aklıma geldi ve içimden tekrarlıyodum dedim kızçelerle de paylaşayımmmm [video=youtube;Dgn6PR9vTyk]http://www.youtube.com/watch?v=Dgn6PR9vTyk[/video]
serdar çok eğlendiriyorr yaaa açık hvada az zıplamadımmmmm
kızlar selam
dün gece çok az miktarda lekelenme şeklinde kanamam oldu gece acile gittim beta düştümü kimyasal mı acaba die
hayır düşmemiş sizce neden kanama ve inanılmaz ağrı var karnım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?