Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

arkidişlerimmm bebekleriiimmm meleklerimmmmmmm

şimdi şu faceden grup işine bakıyorummm grubun adı ne olsunnnn fikirlerinizi alabilirmiyimmm

nasil gidiyor canim is? yormamaya calis kendini. esim de iste. cok sinir bozucu bir durum ama yaa, cumartesi gunu calisilir mi ama !!! dun aksam nasil gecti?

valla hiç iş yapasım yok yapmadım da daha sabahtan beri akşamda evdeydikk yuuppyyyy dinlendimmm 11 de uyudummm mis gibi geldi

yadaaaa hamiş dostluk topiğimiz die acayım nasılsa adını değiştirebiliyoruz şimdi haftasonu kimse yok hafta içinde net bi isim kararlaştırırız

hamisleri ve haamis adaylari diyek o zaman ne dersin?

bunu hafta içi hep birlikte belirleyelim diyorum vede bu grup işi için bana facebook hesaplarını göndermeniz lazım özelden msj atabilirsiniz canlarımmm muhtemelen bu işi önümüzdeki hafta halletmiş oluruz özel paylaşımlarımızı ordan yürütebiliriz

nasil gidiyor canim is? yormamaya calis kendini. esim de iste. cok sinir bozucu bir durum ama yaa, cumartesi gunu calisilir mi ama !!! dun aksam nasil gecti?

fulyammm helloooo :))

kocanla ne olmuştu ki özür diledi konuyu kaçırmışım galiba :) Ama özür dilemesine ve gece erken uyuyup uykunu almana sevindim :) dinç ve enerjik hatun :)

mervecim benimde bugün eşim işte maleseff mi desem iyiki mi desem bilemedim dışarda yağmur şakır şakır o evde olsaydı can sıkıntısından patlardık heralde :)

bebeişimmmmm dün sabah evden çıkarken dedim ki akşam bi yere gitmesek evde oturup erken uyusak oda bana sen evde otur biz gezeriz demişti sinir olmultum her akşam gezmek zorundamıydık (k.valide bende ya 1 haftadır gece 1 veya 1:30 dan önce uyumuyordum h.sonuda dinlenememiştim yorgunluktan ölüyodum bunu bile bile direk sen evde otur demesi zoruma gitmişti) iş çıkısıda özür diledi işte sabah uyku sersemliği ile öyle tepki verdim haklısın sende fln dedi

Hmmmm anladım canımm gçemiş gitmişş ohh kocan sözüne gelmiş ama sen ona bak

Hmmmm anladım canımm gçemiş gitmişş ohh kocan sözüne gelmiş ama sen ona bak

geldi geldi paşam benimmmm akşam da dedim zaten konuştuğunu bi düşün önce dedim yok yere kalbimi kırıyosun dedim haklısın askım işte sabah sersemliği bende gün içinde düşününce hak verdim sana dedi

yaa işte adamı böyle dize getirirler.
bugün hiç kimsecikler yokk ya her haftasonu mu böyle oluyr?

canim ben cok bunaliyorum evde olmayinca, zaman gecmiyo. haftaici de yalnizim zaten. onun da etkisi. gerci varligi yoklgu bir. 1 saat oldu geleli.uyuyor

canim ben cok bunaliyorum evde olmayinca, zaman gecmiyo. haftaici de yalnizim zaten. onun da etkisi. gerci varligi yoklgu bir. 1 saat oldu geleli.uyuyor

canım evde uğraşacak bir şey olmayınca haklısın yani insan sıkılıyo. Ben de hep evdeyim gündüzleri konu komşu da yok öyle ha diyince gidecek. Bu forumda takılıyorum biraz biraz ders çalışıyorum biraz uyku ev işi biraz tv biraz elişi öyle vakit geçiyor .

aynen canim benim de ayni. hep ayni seyler evde de, valla burda konusunca sizlerle kendime geliyorum. sen ne okuyrsun canim?ders calisiyorum demissin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…