Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

evet canım daha uzunn zaman var önünde elbet Rabbim nasip ettiyse gelecek o bebek :)

kızlar yardıma ihtiyacım var konu başlığı burası değil ama o başlık çok aktif değil.

Biz kendi evimize taşınacağız önümüzdeki ay. Salon camlarım 2 cephede yere kah kadar olan fransız camlardan. Koltuklarım krem ve koyu kahve.

Perde konusunda aynen bu dururm şu:
Kafam çok karıştı salona stor yere kadar tül ve kenarlara kahverengi fon düşünüyorum. İyimi sizce fikriniz var mı benimle paylaşırmısınız?

bunun gibi yani kenardaki koyu kahve olacak koltuklarımın kollları koyu kahve çünkü.
nasıl iyi mi

Eklentiler

• $92716-.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 22
selamlar.. nasılsınız...
bikaç gündür bazı nedenlerden dolayı gelemiyordum...
artık fırsat buldukça burda olmaya çalısırım,..grsmk üzere simdilik çıkıyorum msafirlerim var ..

kimsecikler yok kızlar meraktan ölüyorum 6 gün kaldı hafif kasık ağrım ve göğüs uçlarımda hassasiyet var başkada bişey yok gerçi belirtilere takılmak istemiyorum ama çatlıyorum meraktan yaaa beklemek ne zorrrrrrrrrrrr ...

şaka bir yana bende de belirtiler kendisini göstermeye başladı ama ben de heveslenmek istemiyorum :) hassasiyetler :) şişlikler, sık idrar çıkıp bol su içmelerr :))) günde 3 tane folic plus alıyorum mesela :))) az kaldı 30 ocak da belli olacakkk inş. :)))

bunun gibi yani kenardaki koyu kahve olacak koltuklarımın kollları koyu kahve çünkü.
nasıl iyi mi

benim mobilyalarim da senin gibi canim. evim pek aydinlik olmadigindan stor kullanmitorum fakat tul ve perdem boyle. cok da sik duruyor. evin cok gunes almiyorsa tulunu desenli kullanip stor kullanmayabilirsin bence. gayet guzel gozukuyor

benim mobilyalarim da senin gibi canim. evim pek aydinlik olmadigindan stor kullanmitorum fakat tul ve perdem boyle. cok da sik duruyor. evin cok gunes almiyorsa tulunu desenli kullanip stor kullanmayabilirsin bence. gayet guzel gozukuyor

teşekkür ederim canım msjın için.
o mesajı yazdıktan sonra dışarı çıktık perdeciye krem desenli tülle krem fondan kombine yaptı daha hoşuma gitti. Kahverengi fondan vazgeçtim yanii

neyse arkadaşlar kızmasın burası yeri değil konuyu uzatmayım

üstünden baya zaman geçti ama sorunun çözülmesine sevindim kuzum dediklerimi de yaptın mı bakem

canim zaten kapali grup olacak, bizbize yanii yinee kimse uzemez seni yanii, o uzenler otursunlar da kendi hallerine yansinlar

heee o bakimdan dusunmemistim canim, haklisin aslinda aklina geldigi iyi oldu. evet evet kesinlikle adinda olmamali. dunyanin insani sorar sonra gerekli gereksizz, aman amannnn. olmasin bence dee

gunaydinnn kuzularrr

kızlar grubun adı bütün kızlar toplandık filan falan olabilir hayde gelin muhabbette olabilir eğlenelim çoşalım olablir kimseler anlamaz ozaman değerlendirin isimleri kuzularr

ben grubu bırakamam tubişcim senin gibiyim iş yerinde yasaklı facebook gündüzleri burdan akşamları facebooktan daha kolay iletişim kurarızzz
bu arada günaydın mervecimm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…