- Konu Sahibi antidepresif
-
- #10.181
kızlarr ben akşam yemeği hazırlamaya gidiyorum kardeşimi doyurayım
görüşmek üzre hepiciğinizi ayrı ayrı öpüyorumm ..
valla bu ay hiç takmıycam kafama canım bu sefer ben
çok kötü oluyorum karşımdakilerini üzüyorum
yapmıycam bu olmamış olabilir olsun önümüzdeki ay olur napalım
hem günler torbaya girmedi elbet rabbim ol diycek bi gün
kızlarr ben akşam yemeği hazırlamaya gidiyorum kardeşimi doyurayım
görüşmek üzre hepiciğinizi ayrı ayrı öpüyorumm ..
bunun gibi yani kenardaki koyu kahve olacak koltuklarımın kollları koyu kahve çünkü.
nasıl iyi mi
benim mobilyalarim da senin gibi canim. evim pek aydinlik olmadigindan stor kullanmitorum fakat tul ve perdem boyle. cok da sik duruyor. evin cok gunes almiyorsa tulunu desenli kullanip stor kullanmayabilirsin bence. gayet guzel gozukuyor
bebeişimmmmm dün sabah evden çıkarken dedim ki akşam bi yere gitmesek evde oturup erken uyusak oda bana sen evde otur biz gezeriz demişti sinir olmultum her akşam gezmek zorundamıydık (k.valide bende ya 1 haftadır gece 1 veya 1:30 dan önce uyumuyordum h.sonuda dinlenememiştim yorgunluktan ölüyodum bunu bile bile direk sen evde otur demesi zoruma gitmişti) iş çıkısıda özür diledi iştesabah uyku sersemliği ile öyle tepki verdim haklısın sende fln dedi
fikir kıtlığı var bende bu aralarr gelmedi aklıma hemenbi düşüneyim ben..
ama hamişlik ile ilgili bi isim olmasın... bu konuda rahat deilim maalesef ben... bebek konusundaki içimi tüm face bilsin istmem.. kürtajdan sonra çok hassaslaştım bu konuda.
kimse hamişlik ile uğraştığımı bilmiyor. bilseler mahalle baskısı artıcak üzerimde....
bi de bizim iş yerinde face açılmıyo site yasaklı. burayı bırakmıycaz dimiben sizinle muhabbet etmesem çatlarımmm
canim zaten kapali grup olacak, bizbize yanii yineekimse uzemez seni yanii, o uzenler otursunlar da kendi hallerine yansinlar
heee o bakimdan dusunmemistim canim, haklisin aslinda aklina geldigi iyi oldu. evet evet kesinlikle adinda olmamali. dunyanin insani sorar sonra gerekli gereksizz, aman amannnn. olmasin bence dee
gunaydinnn kuzularrr
günaydın kızlar.................
burayı bırakıyor musunuzzz yoksaaa birkac gün girmedim neler konusulmuş böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?