- Konu Sahibi antidepresif
-
- #10.161
ben okumuyorum canım kpss ye tekrar girebilirim ona çalışıyrum biraz
sağlık olsun ablacım. bak en azından bat tarihi verebiliyosun ben de o da yok. 25 ile 32 gün arası değişiyokızlar ben geldim
gerçi kimsecikler yok ama olsun kalbiniz burda biliyorum
ben bugün yoktum alışverişe gittik izmire sucuk gibi olduk donuma kadar ıslandım
ama çok cici şeyler aldık şimdi geldik hemen yazıyım dedim
beeeeeen kırmızı kartı bu sabah ititbari ile yemiş bulunuyorum
ve üzülmedim alıştırmıştım kendimi ama kociş üzüldü kıyamadım
şimdi yeni BAT 18 şubat
inşallah bu sefer gelmiycek o adı batasıca
kızlar nasılsınızzzz..
ben iyyim kardeşim geldi izmirden. gezdik dolaştık yedik içtik...
şimdi dinlenme modundayızzz..
ve benim yumoş belirtim yok halaa. bugün 16. gün. neyse 1 şubatta dr. gidicemm. yumurtlayıp yumurtlamadığıma bakıcakk. anlaşılır o gün.
sağlık olsun ablacım. bak en azından bat tarihi verebiliyosun ben de o da yok. 25 ile 32 gün arası değişiyo
benim ailem de izmir merkezde valla yağmur fırtına uçmuş oralar. hele şu yıldırım çarpan uçak neydi öle allahım korusun.
kordaonboyunu gördüm haberlerde eyvah ayvah yaniiii
dikkat edin ablacımmm.
bu arada geçmiş sayfalarda ailece resimleriniz,i gördüm hülya ablacım 41 kere maşallahhhdiyorummm... allah huzurunuzu hiç bozmasınn.
ogretmenlik icin mi? yoksa b grubu kadro icin mi? ben de devlet istiyorum. b grubu kadro icin benimki. 2 senede 1 onun alimlari biliyorsun. o yuzden onumuzdeki sene olmazsa yine girecegim. beklemedeyimm
kızlar nasılsınızzzz..
ben iyyim kardeşim geldi izmirden. gezdik dolaştık yedik içtik...
şimdi dinlenme modundayızzz..
ve benim yumoş belirtim yok halaa. bugün 16. gün. neyse 1 şubatta dr. gidicemm. yumurtlayıp yumurtlamadığıma bakıcakk. anlaşılır o gün.
sağlık olsun ablacım. bak en azından bat tarihi verebiliyosun ben de o da yok. 25 ile 32 gün arası değişiyo
benim ailem de izmir merkezde valla yağmur fırtına uçmuş oralar. hele şu yıldırım çarpan uçak neydi öle allahım korusun.
kordaonboyunu gördüm haberlerde eyvah ayvah yaniiii
dikkat edin ablacımmm.
bu arada geçmiş sayfalarda ailece resimleriniz,i gördüm hülya ablacım 41 kere maşallahhhdiyorummm... allah huzurunuzu hiç bozmasınn.
haftasonu size yaramis canimm, Allah icine sindirsinbiz hala evdeyiz. mac vaarmis da onu izleyip disari cikacagiz insallahh
ben atanalı 1,5 yıl oldu darısı sizin başınıza inşallahhh... valla özel sektör için kariyer tatmin para gibi takıntılarınız yosa devlet süper. üniv. den mezun olunca kariyer yapçam, iyi para kazancam diye 5 yıl çalış çalış öldüm özel sektörde. eşimin zoru ile girdim kpss ye iyiki girmişim. işim yine yoğun ama kafam rahat
bebeişimmmmm dün sabah evden çıkarken dedim ki akşam bi yere gitmesek evde oturup erken uyusak oda bana sen evde otur biz gezeriz demişti sinir olmultum her akşam gezmek zorundamıydık (k.valide bende ya 1 haftadır gece 1 veya 1:30 dan önce uyumuyordum h.sonuda dinlenememiştim yorgunluktan ölüyodum bunu bile bile direk sen evde otur demesi zoruma gitmişti) iş çıkısıda özür diledi iştesabah uyku sersemliği ile öyle tepki verdim haklısın sende fln dedi
canım ovü testi kullandınmı hiç bende onunla
öğrendim yumoş gününü gerçi tutmadı ama olsun sende dene
benim ovi testine ihtriyacım olmuyo genellikle ablacım. kasık ağrısı, akıntı, libido, ateş harearet hepsi oluyo bendeama bu ay yokkk belirti...
arkidişlerimmm bebekleriiimmm meleklerimmmmmmm
şimdi şu faceden grup işine bakıyorummm grubun adı ne olsunnnn fikirlerinizi alabilirmiyimmm
hic oyle derdim yok canim. garanti olsun giris cikisi belli olsun.ben ozel sektorde cok zorlanirim hem. cenemi tutamadigimdann, haksizliga tahammul edemem.insallah olur. bir bebek bir is baska bi istedigim yok Allahtanben atanalı 1,5 yıl oldu darısı sizin başınıza inşallahhh... valla özel sektör için kariyer tatmin para gibi takıntılarınız yosa devlet süper. üniv. den mezun olunca kariyer yapçam, iyi para kazancam diye 5 yıl çalış çalış öldüm özel sektörde. eşimin zoru ile girdim kpss ye iyiki girmişim. işim yine yoğun ama kafam rahat
benim eşimde hasta fenerli amaaa bugün evde deil... iş yeri olarak bir ilçede yemeğe davetli. gitse fener kaççak gitmese ayıp olcak... paşa paşa gitti ama yönetim kurulu üyesi özel olarak arayıp çağırıncabiz kardeşimle yalnız bekar takıldıkkk
canim zaten kapali grup olacak, bizbize yanii yineefikir kıtlığı var bende bu aralarr gelmedi aklıma hemenbi düşüneyim ben..
ama hamişlik ile ilgili bi isim olmasın... bu konuda rahat deilim maalesef ben... bebek konusundaki içimi tüm face bilsin istmem.. kürtajdan sonra çok hassaslaştım bu konuda.
kimse hamişlik ile uğraştığımı bilmiyor. bilseler mahalle baskısı artıcak üzerimde....
bi de bizim iş yerinde face açılmıyo site yasaklı. burayı bırakmıycaz dimiben sizinle muhabbet etmesem çatlarımmm
ogretmenlik icin mi? yoksa b grubu kadro icin mi? ben de devlet istiyorum. b grubu kadro icin benimki. 2 senede 1 onun alimlari biliyorsun. o yuzden onumuzdeki sene olmazsa yine girecegim. beklemedeyimm
kızlar ben geldim
gerçi kimsecikler yok ama olsun kalbiniz burda biliyorum
ben bugün yoktum alışverişe gittik izmire sucuk gibi olduk donuma kadar ıslandım
ama çok cici şeyler aldık şimdi geldik hemen yazıyım dedim
beeeeeen kırmızı kartı bu sabah ititbari ile yemiş bulunuyorum
ve üzülmedim alıştırmıştım kendimi ama kociş üzüldü kıyamadım
şimdi yeni BAT 18 şubat
inşallah bu sefer gelmiycek o adı batasıca
ben atanalı 1,5 yıl oldu darısı sizin başınıza inşallahhh... valla özel sektör için kariyer tatmin para gibi takıntılarınız yosa devlet süper. üniv. den mezun olunca kariyer yapçam, iyi para kazancam diye 5 yıl çalış çalış öldüm özel sektörde. eşimin zoru ile girdim kpss ye iyiki girmişim. işim yine yoğun ama kafam rahat
öğretmenlik için canım.
kırmızı kartı yiyip alışverişe gitmişisn bak ne güzel stresin olsaydı da atardın alışverişle :))
yeni ay yeni umutt :)
ay ne güzel canım biz de bi atansak hayırlısıyla ne güzel olurr.
mervecim benimde iki dileğim vardı biri bebek biri iş bebek olacak Allahın izniyle sıra iş e geldi. Umarım o da en kısa zamanda gerçekleşir
canim zaten kapali grup olacak, bizbize yanii yineekimse uzemez seni yanii, o uzenler otursunlar da kendi hallerine yansinlar
rakibi tanımakk mıı ha haaasenin adam da pek hoşmuş. benimki başta fb ve barça maçları olmak üzere bayılır maça ama ben arka arkaya çok izleyince kaynıyorum ona kapatıyo hemen
aaa genel kullanıma kapalı olması güzel sevindim bakama üye olduğumuz gruplar profilimizde görülüyo ya onu kastettim ben..
amma pimpirikliyim di miii
öğretmenlik için canım.
kırmızı kartı yiyip alışverişe gitmişisn bak ne güzel stresin olsaydı da atardın alışverişle :))
yeni ay yeni umutt :)
ay ne güzel canım biz de bi atansak hayırlısıyla ne güzel olurr.
mervecim benimde iki dileğim vardı biri bebek biri iş bebek olacak Allahın izniyle sıra iş e geldi. Umarım o da en kısa zamanda gerçekleşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?