Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canım test yaptım ikinci çizgiyi görüyorum ama diğer çizgiden biraz daha silik ama görünüyor sence nedir bu yani heyecanlandım

ooyyy yerim o susamı bennn gerçi mercimek oldu artık valla bende belki cicilerini görürse özenirde gelir die aldımmm Rabbim nasip etsin tez zamanda sağlıcakla inşallahhhh

annesiii o cicilere gelinmez mi hiçççç Allahım bunları dua olarak kabul etsin ve bebeklerinizi tez zamanda göndersin.

ayy heycanla bnde bekliorum

fotoğrafı yüklemeyi beceremedim :)

merhaba bayanlar ben ilk defa yaziyorum bu topige.bende hamile kalmak istiyorum ve denemelerimiz oldu esimle 7 -8 aydir hamile kalamadim ama 2 gun onceki denememizdwn sonra kasiklarimda degisik birsey hissediyorum.sizce bu neden olabilir deneyomli olanlar vardir yardimci olursaniz sevinirim

canım bunu söylemek için çok erken herşey olabilir inşallah bebiştir ilerleyen günlerdeki belirtilerine göre değişebilir herşeyy

bende öyle :) yarın doktora gidicem ama kan testi için aç veya tok farkediyor mu

hayır cnm farketmiyor

Kuzular ben giyindim suslendim birazdan evden cikicam akşam ugrarim size umarim cok surmez kimler online goremiyorum optum sizi

internette son adet tarihimi yazdığımda muhtemel adet göreceğim tarih için 30 ocak diyordu. günüm 4 şubatta geçmiş olacak. bir dr.dan dinlediğim 30 ocakta da belli olacağı ama bir başka dr. belli olması için 4 şubatı geçmeli diyor :) zaten 1 gün bile zor geçiyor peki ne olacak şimdi :)) biliyorsunuz 2. bebeğimi istiyorum inş. :) bazı belirtilerimde var ama birden ümitlenmek istemiyorum üzülmemek için bakalım inş. hayırlısı olur :)

hayirlisi olsun canim insallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…