- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #10.501
canım test yaptım ikinci çizgiyi görüyorum ama diğer çizgiden biraz daha silik ama görünüyor sence nedir bu yani heyecanlandım
ooyyy yerim o susamı bennn gerçi mercimek oldu artıkvalla bende belki cicilerini görürse özenirde gelir die aldımmm Rabbim nasip etsin tez zamanda sağlıcakla inşallahhhh
canim benim cokguzel bi haber bu. Idrarda hcg daha gec yukselmeye basladigindan acik renk olmasi cizginin normal. Ilerki gunlerde tekrarlarsan testi renk gitgide koyulasacaktir. Bence dr. Un ile baglantiya gecmelisin. O seni yonlendirecektir. Test hamilelik mujdelemisFotografini yukleyebilirsen yuklesene canim
inş. Canım arkadaşlarıma sordum aynen senin dediğini söylediler bakım resim koyabiliyormuyum ay çok mutuyum :)
annesiii o cicilere gelinmez mi hiçççç Allahım bunları dua olarak kabul etsin ve bebeklerinizi tez zamanda göndersin.
canım gözünaydınnnn allah tamamına erdirsinnnn
canim benim cokguzel bi haber bu. Idrarda hcg daha gec yukselmeye basladigindan acik renk olmasi cizginin normal. Ilerki gunlerde tekrarlarsan testi renk gitgide koyulasacaktir. Bence dr. Un ile baglantiya gecmelisin. O seni yonlendirecektir. Test hamilelik mujdelemisFotografini yukleyebilirsen yuklesene canim
in.canım yarın hastaneye gidip tahlil yaptırıcam inş. Doğrudur
fotoğrafı yüklemeyi beceremedim :)
%95 doğrudur cnm gününde geçmiş rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat versinnn
ayy heycanla bnde bekliorum
merhaba bayanlar ben ilk defa yaziyorum bu topige.bende hamile kalmak istiyorum ve denemelerimiz oldu esimle 7 -8 aydir hamile kalamadim ama 2 gun onceki denememizdwn sonra kasiklarimda degisik birsey hissediyorum.sizce bu neden olabilir deneyomli olanlar vardir yardimci olursaniz sevinirim
bende öyle :) yarın doktora gidicem ama kan testi için aç veya tok farkediyor mu
canım bunu söylemek için çok erken herşey olabilir inşallah bebiştir ilerleyen günlerdeki belirtilerine göre değişebilir herşeyy
hayır cnm farketmiyor
hayirlisi olsun diyorum her zaman.tesekkur ederim.olursa yazarim:)
Kuzular ben giyindim suslendim birazdan evden cikicam akşam ugrarim size umarim cok surmez kimler online goremiyorum optum sizi
internette son adet tarihimi yazdığımda muhtemel adet göreceğim tarih için 30 ocak diyordu. günüm 4 şubatta geçmiş olacak. bir dr.dan dinlediğim 30 ocakta da belli olacağı ama bir başka dr. belli olması için 4 şubatı geçmeli diyor :) zaten 1 gün bile zor geçiyor peki ne olacak şimdi :)) biliyorsunuz 2. bebeğimi istiyorum inş. :) bazı belirtilerimde var ama birden ümitlenmek istemiyorum üzülmemek için bakalım inş. hayırlısı olur :)
Iremiommmmmm bebekimmmm sende polarını avatar yapsanaaaaa hülyaaa ablaaa sende yaaapppp hadii totemimiz böyle devam etinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?