- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 36
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #10.461
hoşbuldum gıymatlımmm
didoşum yelizimmmmm hoşgeldinizzzzzz
yaaaa valla 2 dk da kafa gitti bende bi bıraktım yazmışınız da yazmışınız heeee geldim az kaldııı
bebikommmm işlerle boğuşuyordummmm yoksam senlen neden ayrı düşeyimmmm tatlım gıymatlımmmmmm
o ne ki ya laaa :44::44::44:
öfff yaaa görevlendirme vermişler akşama program varmışş off yaaa
yaaaaaaaaaaaaaaaa ama nieeeeeee gitme sen hasta numarası yaappp olmazmı kiiiiii
hoşbuldum gıymatlımmm
cnm yaa inş çok geç deildir
maaleseff kuzum ben memur değilim şirketten çalışıyorum böyle şeyler bizim üstümüze kalıyor
peki canım adetin geciktiği haldede bu ağrılar varmıydı sende ? Aslında test yapmak istiyorum ama sonucu iyi olmazsa üzülebilirim ondan biraz beklemek istedim ama bugün yaparım inş sonuç güzel gelir :)
yeliizzziiimmm sen bizim cicilerimisi gördün müüüüTotem yaptım bendeee
öööööfff beyaaaaa ımgım zıngım işler uyuz oluyım heeee
aynen sinir oldum bide kıyafetimi görsen kot üstüne çizme çektim ata bincek gibiyim
evet canım adetten önce ve sonrasında da vardı ve hala da ara sıra oluyor. İnşallah iyi sonuç çıkar canım ama çıkmama ihtimaline karşı da yine de hazırla kendini.
hoşbulduk fulyacımm.
ben de yemek koydum ocağa geldimm midem ağzımda
Kuzum ben her halimle güzelimdir de çık işin içinden :)) Takma kafana yaa nolacak kotu çizmenin üstüne çekersin olur biter
didemcim agrilarin cok muydu ogrenmeden once, yoksa ara aramiydi?sikligi nasildi
bilmiyorum valla evde yemek yok bi damla alışveriş yapılacak ev süpürülecek öff öff
kısa kısa sık sıktı canım. Adet olcam sanıyodum hepp ama o ağrıya da benzemiyodu.
eve gönderiyolar giyinmeye
didemcim agrilarin cok muydu ogrenmeden once, yoksa ara aramiydi?sikligi nasildi, bir de tek tarafli mi iki tarafli miydi agrin
eve gönderiyolar giyinmeye
tek tarafli miydi didoss
mervecim test yaptınmı sen
ayy canım benim yaa inşallah evin yakındır yoksa git gelll pöfffffff
evt canım sol tarafım ağrıyoduu.. ayy senin bat ne zaman yaaa???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?