- Konu Sahibi antidepresif
-
- #10.481
yok yavrum yarin sabah cesaretimi toplarsam yapacagimm
persembe canimm, benim de sadece sol agriyor. siddeti gitgide azaldi ama ayaklarimi uzatip yatamiyorum. hele sol yanima hic yatamiyorum. agriyor oyle yatincaa
ne cicisiii ?? Ne aldınn bakalım?
aynen sinir oldum bide kıyafetimi görsen kot üstüne çizme çektim ata bincek gibiyim
eve gönderiyolar giyinmeye
is cikisimi canim senin bat ne zamanda. cok su icme ya da yarin sabahi bekle istersen.bnde bu akşam yapıcam cnm
kismet canim insallah cikar. cikmazsa da adetimi bekleyecegim. gecikir insallah. nasil bi metabolizmam varsa adetim yazin 3 ay 26 gunde kisin 28 gunde gelir. saati bile var.3 günün kalmış hadi hayırlısı olsun bakalım. testte çıkmazsa da üzülme yarın için çünkü dha erken .
is cikisimi canim senin bat ne zamanda. cok su icme ya da yarin sabahi bekle istersen.
kismet canim insallah cikar. cikmazsa da adetimi bekleyecegim. gecikir insallah. nasil bi metabolizmam varsa adetim yazin 3 ay 26 gunde kisin 28 gunde gelir. saati bile var.
didoşumm geçmişten bakıverrr daha piyasada olmayan veletime ciciler aldımmmm
uhhhhh oharesss artıkkkk
yeliizzziiimmm sen bizim cicilerimisi gördün müüüüTotem yaptım bendeee
benimde öyle saatli oluyodu adetim :))) ne güzel işte düzenli daha ne olsun..
Geçmişten baktım canımmm çook güzellerr yakında gelecek olan bebişin güle güle giysinnn :)
canım avatarında ki ciciler mi çok güzelmiş güle güle giydirmeyi rabbim nasip etsin
is cikisimi canim senin bat ne zamanda. cok su icme ya da yarin sabahi bekle istersen.
kismet canim insallah cikar. cikmazsa da adetimi bekleyecegim. gecikir insallah. nasil bi metabolizmam varsa adetim yazin 3 ay 26 gunde kisin 28 gunde gelir. saati bile var.
çok su içiorum bugün 1 şişe bitmek üzerebilmiodum bnm cumartesi günü yani 2 şubat gözüküyo senn ne zaman
persembe canim benimm insallah olmam
Iremiommmmmm bebekimmmm sende polarını avatar yapsanaaaaa hülyaaa ablaaa sende yaaapppp hadii totemimiz böyle devam etinnnn
cicileriniz çok güzellerr. Ben daha hiç bir şey almadım bebeğime ama küçük bir şapkası ve eldivenleri var , ve henüz yarım olan yeleği var ( annesi tembellik etmez de örerse )
nasıl dayanıyosun test yapmadann.. Sabah daha iyi olur diyolar ama bu saatte de yapsan çıkar. Sadece çok su içmeden idrara sıkış öyle yap
Evet herkeste belirti farklı oluyor bende bel ağrısı yoktu ama kasıklarım ağrıyordu. Göğüslerde de pek bi belirti yoktu.
canım test yaptım ikinci çizgiyi görüyorum ama diğer çizgiden biraz daha silik ama görünüyor sence nedir bu yani heyecanlandım
canım test yaptım ikinci çizgiyi görüyorum ama diğer çizgiden biraz daha silik ama görünüyor sence nedir bu yani heyecanlandım
canim benim cokguzel bi haber bu. Idrarda hcg daha gec yukselmeye basladigindan acik renk olmasi cizginin normal. Ilerki gunlerde tekrarlarsan testi renk gitgide koyulasacaktir. Bence dr. Un ile baglantiya gecmelisin. O seni yonlendirecektir. Test hamilelik mujdelemisFotografini yukleyebilirsen yuklesene canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?