- Konu Sahibi antidepresif
-
- #11.261
hayırlısı olsun kuzummm 1 ay korunmadan bişey olmaz çabucak gecer 6 aya kalmaz da dolar göbüşünnn canım benimmm
polikistik over mi dedi canım ? hayırlısı olsun insallah tedaviye gerek kalmadan olacak bebişin
etkilemiştir canım 1 kilo bile alınca etkileniyo terübe ile sabit bende vermiştim 15 kilo geçmişti sonra bir iki kilo aldım geldi geri düğün üzeri 4 kilo verdim gitti evlendikten snra yine aldım yine geri geldi şimdi tekrar vermeye çalışıyorum kurtuluş yok bu pkodanevet kuzum zaten kocamda istemiyordu bu ay kendimizi toplayalım diye inş en kısa zamanda olur kendiliğinden
pko zatenbende vardı kilo verince düzelmişti 7 aydır ama bu ara saldım ve 3-4 kilo kadar yine aldım etkiledi heralde yine
aranıza katılmaya cok müsaitim bende zırlıcak yer arıyorumgeçmedi
aranıza katılmaya cok müsaitim bende zırlıcak yer arıyorum
amin canım cümlemizin duaları kabul cumamız mübarek olsunbügün hepimizde bi hüzün ay sonu sendromumu yoksaaa neyse bugün cuma rabbim yüreğimizin derinlerindeki dualarımızı kabul etsinn...
etkilemiştir canım 1 kilo bile alınca etkileniyo terübe ile sabit bende vermiştim 15 kilo geçmişti sonra bir iki kilo aldım geldi geri düğün üzeri 4 kilo verdim gitti evlendikten snra yine aldım yine geri geldi şimdi tekrar vermeye çalışıyorum kurtuluş yok bu pkodan
aranıza katılmaya cok müsaitim bende zırlıcak yer arıyorum
bügün hepimizde bi hüzün ay sonu sendromumu yoksaaa neyse bugün cuma rabbim yüreğimizin derinlerindeki dualarımızı kabul etsinn...
ağlamak yok ağlamak ağlamak getirirrr ağlamayınnn ne olur bebekler ya
niye öyle dedi kiaynen benimde öyle düğün üstü en düşük kiloma düşmüştüm 7 aydır ii gidiyordu bu kistlerde yeni oluştu bence geçen sefer öyle bişi dememişti bana folbiolu azalt haftada 2 kez al dedi bekliyip görücezz
fatmacım hiç sıkma canını olur yine kendiliğinden rabbim büyük 1 ay dediğinde göz acıp kapayana kadar gecer bu arada kocanı ve kendini bol bol besle saglıklı sipoşlar yumuoşlar içinama kılo aldırıcı seylerle degıl saglıklı yiyeceklerle biz öyle yaptık bu ay bakalım adet olayım bitsn bomba gibi geri dönücez
niye öyle dedi ki
anladım canım bende mi öyle yapsam ki:26:folbiolun içeriği yoğunmuş haftada 2 kere yeter dedi koruncam ya bide bu ay ondandır heralde
geçmişe şöyle bi baktım okudum ağlamak yok bebekler öyle bakarsanız bende eylülde ana olcaktım ama bakın yumartalıklarımda küçük küçük kistler varmış kilo alma hatta ver dedi doktor sadece bu ay korun gelecek ay başla dedi 6 ay böyle devam edicez eğer gebe kalamazsam tedaviye başlıcaz
anladım canım bende mi öyle yapsam ki:26:
FAtmacım geçmiş olsun bak iyi ki gitmişsin doktora. Bu ay vücudun toparlasın kendini sonra sağlıklı bebeciklerin olsun inşalahh canım. Peki o kistler için ilaç filan verdi mi doktor nasıl geçecekmiş?
teşekkür ederim tatlım ilaç vermedi normalde doğum kontrol hapı verip eritirlerdi bunları ama demekki çok önemli değil dedi kilo verince gidiyor zaten bu zıkkımlar
Anladım canım o zaman inşallah en kısa sürede kilolarla birlikte giderler..
senin bitiyomu korunma süren ne zaman regl günün aynen bu ay depolayalım besinleri gelecek aya bomba gibi döncez acaba bu ay hayıt suyu mu içsem diye düşündüm
bende kurtulamıycam sanırsam canım bu pkodan ... kilo da yok ama pko var.....etkilemiştir canım 1 kilo bile alınca etkileniyo terübe ile sabit bende vermiştim 15 kilo geçmişti sonra bir iki kilo aldım geldi geri düğün üzeri 4 kilo verdim gitti evlendikten snra yine aldım yine geri geldi şimdi tekrar vermeye çalışıyorum kurtuluş yok bu pkodan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?