- Konu Sahibi antidepresif
-
- #11.301
canım benim cok dolmuşsun demekki eşin gelene kadar agla o gelince aglama artık sinir oluyolar iyice boşalt içini arada iyi geliyo o kadar aglamakkızlar yaa kendimi hiç iyi hissetmiyorum sabah kocamla yanlış anlama yüsünden kavga ettik ağlayasım vardı zaten ağladım hatasını anladı özür diledi ama ben ağlıyorum hala.Çıktı az önce canım hç bişey yapmak istemiyor yine ağlıyorum
gözlerim davul oldu yanıyor ama hep ağlamak istiyorum
kuzumm kiyamam sana. gitmeyecekler mi bu hafta. 2 hafta demistin sanki. yavrumm biraz daha sabirr, sonra basbasa kalacaksinizz. bana da oluyor ayni sey. birkac haftasonu bole misafir gelince hele sinir oluyorumm. annem de kabul etmeyin calisin, calismadan olmaz diyor ama ne mumkun. simdiden belli iste 3 hafta misafirim var. kapanisi da kayinvalidemlerle yapacagimm. insallah patlama yasamam. ama ne de olsa ana baba gelme diyemezsin, kalma diyemezsin. boyle bi dusunceniz oldugunu biliyorlar halbuki, bunu onlarin dusunmesi lazim. annem geliyor bazen istanbula. bende 2 gun kalip kardesimin 1 odali ogrenci evine gidiyor. neymis efendim biz gencmisiz oyle boyle... kardfesimi bile gondermiyo bize haftasonu.1 gece kalip gider kardesim hep.
amin canım amin alla gönlümüzdekini hayırlı eylesin
yağmur yasa olurmu daha güzel ıslanırsıniyi ol kendine gel bizde üzülüyoruz sonra
pokikistik over mısın yoksa
ben de de var. Poikistik de kilo vermek zordur ama kilo vermek gerekir doktor. Ben de kilolarımla uğraşıp dururum
kızlar yaa kendimi hiç iyi hissetmiyorum sabah kocamla yanlış anlama yüsünden kavga ettik ağlayasım vardı zaten ağladım hatasını anladı özür diledi ama ben ağlıyorum hala.Çıktı az önce canım hç bişey yapmak istemiyor yine ağlıyorum
gözlerim davul oldu yanıyor ama hep ağlamak istiyorum
keşke adapazarında olsanız buluşurduk
evet maaleseff ama geçmişti olmuyodu ne zamandır 66 kiloydum düğün zamanı şimdi 72 oldum o yüzden oluyor
şubat ayında hamile kalırsam ne zaman doğuruurm
yawrum anladım ki ben bizim topiğin nazar ayı hepimiz ay sonu sendromumu olduk ne kurşun dökelim topiğimizeeee
evet maaleseff ama geçmişti olmuyodu ne zamandır 66 kiloydum düğün zamanı şimdi 72 oldum o yüzden oluyor
yok patlıcam şimdi bizle mi dalga geçiyolar yok ben hamile kalırsam ne zaman doğururum sayamıyon mu parmağınla kırmak istemiyom kimseyi ama sinir oldum
ben kapatıyorum artık. Dedim ya ağlamaktan gözleerim feci yanıyor zorlanıyorum ekrana bakarken öptüm sizi
Allah sabır ve şifa versin size 72 kg de pko ben pek anlamıyorum bebeğim bu kist olaylarından hayatımda ilk defa eylük ayında öğrendim kisti oda gebelik kistiymiş 2 ay d.kontrol hapı ile geçti gitti ben kendimi blidim bileli iriyim bende nişandan beri 20 kg almışımacilen zayıflamam lazım ama gel gör ki ne görsem canım çekiyo zaten zor verip hızlı kg alıyorum :84::84::84::84:
Ben geldim :)
Oooh psikolojim de düzeldi... çocuk mocuk saymıyoruma rtık gün filan da ne zaman yumurtluyorum ne zaman regl olcam bilmiyorum bu ay :)
sizleri merak ettim...nasılsınız güzel anne adaylarım,,, var mı şöyle mutluluk dolu bi haber...
Aynur uğruyor mu hiç? nasılmış bebişi...
Fatma nası oldun nedir son durum.... İyisindir umarım....
Kızlaaar siz nasılsınız biraz okuyum dedim ama mümkün diil :) ne çok yazmışsınız,,, bir sürü yeni arkadaş katılmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?