- Konu Sahibi antidepresif
-
- #11.241
evet senin durum daha vahimmm ahanda şubattayız yemişsin kırmızı kartı rahatsın tabiiii
yawruşum diyorum ya kendime dert arıyorum sanırım die ananın vurduğu yerde gül biter sevdin ya geçti vurduklarındaaa
haklısın kuzum işte yengeç burcunun özelliği olmadık şeylerden dert yaratır bende kendimi bu konuda tek geçerim
Rabbim bir daha yaşatmasın aynı acıyı kimseyide evlat hasreti ile sınamasın.. (amin)
Kızlar günaydın hepinizeee..
Geçmişi okuya okuya geldimm son sayfaya geldim kiii bu ne karamsarlık fulyacımmm olmuyo böylee üzme kendini. Çünkü sen üzülünce her şey daha iyi olmayacak ve kendini boş yere yıpratmış olacaksın. Daha yeni evlisin ve bebek sahibi olabiliyorsunn o yüzden hiç canını sıkma gelecek o bebekler ama zamanını bekliyorlar . Üzülmeyin lütfenn ağlarım bakkkk ben de:2::2::2::2:
Kızlar günaydın hepinizeee..
Geçmişi okuya okuya geldimm son sayfaya geldim kiii bu ne karamsarlık fulyacımmm olmuyo böylee üzme kendini. Çünkü sen üzülünce her şey daha iyi olmayacak ve kendini boş yere yıpratmış olacaksın. Daha yeni evlisin ve bebek sahibi olabiliyorsunn o yüzden hiç canını sıkma gelecek o bebekler ama zamanını bekliyorlar . Üzülmeyin lütfenn ağlarım bakkkk ben de:2::2::2::2:
bak kızıııım bende koçum acıık asabi karıyım kızdırma döverim seniiiiben artık bu hamişlik işini düşünmemek için kendimi işe ve temizliğe verdim
teker teker dövün ama beni dinlene dinlene hepiniz birden çullanmayın oluy muuuuu
amaaan sen sakın aglama kuzuuum mazallah sustıramayız hamilelikteki duygusallık çok baska oluyor çünküü
ağlama ama o zaman ben çok üzülürüm öyle bi çöktü işte üstüme gecer bebeğimmm merak etme sakın ağlama lüfffeeennnnnn
walla öyle ağlamaya her an müsaitim zaten
Bi oyun havası bişey çal da kendimize gelelim o zaman. Salak salak dolanıyorum yaa kendime gelemedim dahaa midem bulanıyo birazcık bi de halsizlik var :2:
Dün akşam bebek görmeye gitcem diyordum yaa gördüm bebeğii çok tatlııı minnacıkkk kıyafeteri bile büyük gelmiş. Ama hasta olduğum için kucağıma alamadım bile
walla öyle ağlamaya her an müsaitim zaten
Bi oyun havası bişey çal da kendimize gelelim o zaman. Salak salak dolanıyorum yaa kendime gelemedim dahaa midem bulanıyo birazcık bi de halsizlik var :2:
Dün akşam bebek görmeye gitcem diyordum yaa gördüm bebeğii çok tatlııı minnacıkkk kıyafeteri bile büyük gelmiş. Ama hasta olduğum için kucağıma alamadım bile
[sıze=3]bugün hiçbişey yapasım yok dün gece hiç uyuyamadım baykuş gibiydim tüm gece[/sıze]
allah eniştemize sabır versin
Pek tatlııı bu çocuklarrrr maşallah
geçmişe şöyle bi baktım okudum ağlamak yok bebekler öyle bakarsanız bende eylülde ana olcaktım ama bakın yumartalıklarımda küçük küçük kistler varmış kilo alma hatta ver dedi doktor sadece bu ay korun gelecek ay başla dedi 6 ay böyle devam edicez eğer gebe kalamazsam tedaviye başlıcaz
polikistik over mi dedi canım ? hayırlısı olsun insallah tedaviye gerek kalmadan olacak bebişingeçmişe şöyle bi baktım okudum ağlamak yok bebekler öyle bakarsanız bende eylülde ana olcaktım ama bakın yumartalıklarımda küçük küçük kistler varmış kilo alma hatta ver dedi doktor sadece bu ay korun gelecek ay başla dedi 6 ay böyle devam edicez eğer gebe kalamazsam tedaviye başlıcaz
merhabalar tatalılar.. nasılınız bakalım geçtimi melankolik haliniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?