Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ömrümüz dietle geçiyor yetmiyor istedigimiz kiloyu veremiyoruz sonra tekrar yemeye devam tekrar başa dönüyoruz bide insülin yüksek bende hipogliesemide var iyice maymun oluyorum

ömrümüz dietle geçiyor yetmiyor istedigimiz kiloyu veremiyoruz sonra tekrar yemeye devam tekrar başa dönüyoruz bide insülin yüksek bende hipogliesemide var iyice maymun oluyorum

bendede var insülin direnci potansiyel şeker hastasıyım annemde şeker hastası. bende şekere hastayım tatlıyı çok seviyorum

bir yandan da diyorum kasım aralık bebegı olursa sene kaybeder diye ...off sankı hemen oldudaaaa

olsun boşver kasımı aralığı kalmadı bende martta kalırsam tam aralık oluyo yani :44::44::44::44::44:

heee sana bitiyo hafta ben yarında çalışıom üstelik halen misafirlerim var allah iin zararları yokta ne bilim sıkıldımmmm işteee pöfff

evde yalnız kalmak istiyosun dimi anlıyorum valla seni yada kocanla başbaşa bi sinemaya falan gitmek istiyosun zararları yok ama o başbaşa kalma duygusu farklı bişi

evde yalnız kalmak istiyosun dimi anlıyorum valla seni yada kocanla başbaşa bi sinemaya falan gitmek istiyosun zararları yok ama o başbaşa kalma duygusu farklı bişi

ne bilim bebeğim tuhaf işte çamaşır bile yıkayamıyosun doğru düzgün neden çalışıyosun ve sen işteyken onlar evde utup asamıyosun herşeyi fln filan işte yok yok ben sıkıldım genellemee

ne bilim bebeğim tuhaf işte çamaşır bile yıkayamıyosun doğru düzgün neden çalışıyosun ve sen işteyken onlar evde utup asamıyosun herşeyi fln filan işte yok yok ben sıkıldım genellemee

evde ilgilenememe hissi kötü gerçekten

napalım seni güldürmek için at bu havayı üstünden bebekim

fatmacım selam

geldin mi doktordan
geçmişi okumadım online oldğunu görünce

geldim canm
yumartalıklarımda küçük küçük kistler varmış kilo alma hatta ver dedi doktor sadece bu ay korun gelecek ay başla dedi 6 ay böyle devam edicez eğer gebe kalamazsam tedaviye başlıcaz

evde ilgilenememe hissi kötü gerçekten

napalım seni güldürmek için at bu havayı üstünden bebekim

bilmiyom beyaaa eve gidim girim duşun altına böllleeeeeee mal gibi ıslanıyım istiyommm akşama gelirim kendimi bebeğimmmm

fulim naberrr kuşummm

iyi dielim iyi olsun kuzumm benimmmm mala bağladımmm bakınıyom

senden nbr bebikommm

çok sıkılıyom ben yaaaa

kuzumm kiyamam sana. gitmeyecekler mi bu hafta. 2 hafta demistin sanki. yavrumm biraz daha sabirr, sonra basbasa kalacaksinizz. bana da oluyor ayni sey. birkac haftasonu bole misafir gelince hele sinir oluyorumm. annem de kabul etmeyin calisin, calismadan olmaz diyor ama ne mumkun. simdiden belli iste 3 hafta misafirim var. kapanisi da kayinvalidemlerle yapacagimm. insallah patlama yasamam. ama ne de olsa ana baba gelme diyemezsin, kalma diyemezsin. boyle bi dusunceniz oldugunu biliyorlar halbuki, bunu onlarin dusunmesi lazim. annem geliyor bazen istanbula. bende 2 gun kalip kardesimin 1 odali ogrenci evine gidiyor. neymis efendim biz gencmisiz oyle boyle... kardfesimi bile gondermiyo bize haftasonu.1 gece kalip gider kardesim hep.

Allah bununla gecmis etsin fatmacan, hayirlisiyla hepimizin muradini versin Allahimm,inanmaya o kadar ihtiyacim var kii....

amin canım amin alla gönlümüzdekini hayırlı eylesin

yağmur yasa olurmu daha güzel ıslanırsın iyi ol kendine gel bizde üzülüyoruz sonra

geldim canm
yumartalıklarımda küçük küçük kistler varmış kilo alma hatta ver dedi doktor sadece bu ay korun gelecek ay başla dedi 6 ay böyle devam edicez eğer gebe kalamazsam tedaviye başlıcaz

pokikistik over mısın yoksa

ben de de var. Poikistik de kilo vermek zordur ama kilo vermek gerekir doktor. Ben de kilolarımla uğraşıp dururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…