- Konu Sahibi antidepresif
-
- #11.341
et olur mu bilmem ama yarın her yerim sivilce olack
ben temizlik yapmıyom ki o topik bana göre değillll
gel ben mıncıklayayımmmm ben seni çimdik gibi olurrr
birazdan mesaı bitince gidip bır marketten yada kuruyemişçiden alıp aksama kocişle çitliosn canımcıım
bu akşam okulum var kocamda maça gidicek gece buluşabilirsek ne mutlu bizeeee
heheheheheh pıt pıtt pıytlarlarr
mıncır benii sev benii kedi gibi sokulıyımm zaten uykum var
olsn haftasonu geldi kuuzum evde iyice dinlenirsnistedigini de yersiin
kocişinle bi foton var ya düğünden heralde orda gelip kolunu sıkmak istedim zaten gördüğüm zaman ilk işim bu
kucuşuma sokul uyutayım seni
evet çok şükür daha öncede demiştim ya pazar günü kendimi eve kitlicem uyucamda uyucam
hiç geçmişi okumadan dalcam ortayaaa , kız senin sivilce bahsin görümcemin ufaklığı hatırlatttı oda işine gelmeyen bişey söyleyince poposunu gösterip bize bıyt bıyt diyoheheheheheh pıt pıtt pıytlarlarr
hehe şuankimi daha öncekimi bilmiyom ama benim kollar müsait eşimd ehabire sıkıp sıkıp duruyooo
kucuşuna gurban olayımmmmmm
oohhhhh missssss
oooooo nolii burda banada yazıık ama benımde ilgiye ihtiyacım var benı neden kimse sarıp sarmalamıyor mıncırmıyo hııı hııııııı
oooooo nolii burda banada yazıık ama benımde ilgiye ihtiyacım var benı neden kimse sarıp sarmalamıyor mıncırmıyo hııı hııııııı
hiç geçmişi okumadan dalcam ortayaaa , kız senin sivilce bahsin görümcemin ufaklığı hatırlatttı oda işine gelmeyen bişey söyleyince poposunu gösterip bize bıyt bıyt diyo
bizim ailede kol sıkma hastalığı var çok severizde kuzenlerle sürekli mıncırma durumu
açtım kolllarımı kuzularım küboşummm senide sarıyorummmmmm
niye yapmıosn ki sen temizlik niyeee niyeeee
sarılışıyoz bi keremmm gitme senide saralımmmm alllaaaaaaa alllaaaaaa
Bıyyt bıyttt yirim onun totosunu
Sar bizi sarmala fatmişimmmmmmmm
kızlar merhabaaa... Nasılsınız...
Ben hiç iyi değilim. Doktordan iyi haberlerle gelmedim. Progesteron değerim 5 küsurmuş. 10 ve üzeri olması gerekiyomuş. "istediğimiz değerler deil yumurtlamamışsın bu ay dedi" bana doktor.
Ben biliyodum başıma geleceğini... Bu ay hiç yumurtlama belirtisi hissetmemiştim.. Sadece dün gece adet ağrısı gibi bi ağrı hissettim uykumdan uyandırdı beni.. Herhalde reglim yaklaştı, yüzümde sivilce dolu zaten...
Adetin 3. Günü gel ilaca başlayalım dedi doktor. Ne ilacıdır bu acaba. Kararsızım çok biraz daha beklesem mi... Vucuduma bir sürü hormon almak istemiyorum aslında...
Ufff çok kötüyüm ben moralim çok bozukkkk
sarılışıyoz bi keremmm gitme senide saralımmmm alllaaaaaaa alllaaaaaa
bıyyt bıyttt yirim onun totosunu
sar bizi sarmala fatmişimmmmmmmm
yumurtlamama gibi bir problemin var mıydı , bir ikincisi yumurtlamadan nası adet oluyosun :44::44::44: Bal tarçın çörekotu kürünü yap hormonlarıda düzenliyo yumoşda büyütüyomuş canım...
kızlar merhabaaa... nasılsınız...
ben hiç iyi değilim. doktordan iyi haberlerle gelmedim. progesteron değerim 5 küsurmuş. 10 ve üzeri olması gerekiyomuş. "istediğimiz değerler deil yumurtlamamışsın bu ay dedi" bana doktor.
ben biliyodum başıma geleceğini... bu ay hiç yumurtlama belirtisi hissetmemiştim.. sadece dün gece adet ağrısı gibi bi ağrı hissettim uykumdan uyandırdı beni.. herhalde reglim yaklaştı, yüzümde sivilce dolu zaten...
adetin 3. günü gel ilaca başlayalım dedi doktor. ne ilacıdır bu acaba. kararsızım çok biraz daha beklesem mi... vucuduma bir sürü hormon almak istemiyorum aslında...
ufff çok kötüyüm ben moralim çok bozukkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?