Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kocişinle bi foton var ya düğünden heralde orda gelip kolunu sıkmak istedim zaten gördüğüm zaman ilk işim bu

kucuşuma sokul uyutayım seni

hehe şuankimi daha öncekimi bilmiyom ama benim kollar müsait eşimd ehabire sıkıp sıkıp duruyooo

kucuşuna gurban olayımmmmmm

oooooo nolii burda banada yazıık ama benımde ilgiye ihtiyacım var benı neden kimse sarıp sarmalamıyor mıncırmıyo hııı hııııııı

hehe şuankimi daha öncekimi bilmiyom ama benim kollar müsait eşimd ehabire sıkıp sıkıp duruyooo

kucuşuna gurban olayımmmmmm

oohhhhh missssss

oooooo nolii burda banada yazıık ama benımde ilgiye ihtiyacım var benı neden kimse sarıp sarmalamıyor mıncırmıyo hııı hııııııı

bizim ailede kol sıkma hastalığı var çok severizde kuzenlerle sürekli mıncırma durumu

açtım kolllarımı kuzularım küboşummm senide sarıyorummmmmm

sarılışıyoz bi keremmm gitme senide saralımmmm alllaaaaaaa alllaaaaaa

hiç geçmişi okumadan dalcam ortayaaa , kız senin sivilce bahsin görümcemin ufaklığı hatırlatttı oda işine gelmeyen bişey söyleyince poposunu gösterip bize bıyt bıyt diyo

bıyyt bıyttt yirim onun totosunu
bizim ailede kol sıkma hastalığı var çok severizde kuzenlerle sürekli mıncırma durumu

açtım kolllarımı kuzularım küboşummm senide sarıyorummmmmm

sar bizi sarmala fatmişimmmmmmmm

kızlar merhabaaa... nasılsınız...
ben hiç iyi değilim. doktordan iyi haberlerle gelmedim. progesteron değerim 5 küsurmuş. 10 ve üzeri olması gerekiyomuş. "istediğimiz değerler deil yumurtlamamışsın bu ay dedi" bana doktor.
ben biliyodum başıma geleceğini... bu ay hiç yumurtlama belirtisi hissetmemiştim.. sadece dün gece adet ağrısı gibi bi ağrı hissettim uykumdan uyandırdı beni.. herhalde reglim yaklaştı, yüzümde sivilce dolu zaten...
adetin 3. günü gel ilaca başlayalım dedi doktor. ne ilacıdır bu acaba. kararsızım çok biraz daha beklesem mi... vucuduma bir sürü hormon almak istemiyorum aslında...
ufff çok kötüyüm ben moralim çok bozukkkk

yumurtlamama gibi bir problemin var mıydı , bir ikincisi yumurtlamadan nası adet oluyosun :44::44::44: Bal tarçın çörekotu kürünü yap hormonlarıda düzenliyo yumoşda büyütüyomuş canım...

yumurtlamama gibi bir problemin var mıydı , bir ikincisi yumurtlamadan nası adet oluyosun :44::44::44: Bal tarçın çörekotu kürünü yap hormonlarıda düzenliyo yumoşda büyütüyomuş canım...

daha önce aynı doktorum pko başlangıcı var demişti bana ultrasonda inci gibi dizilmiş yumoşlar vardı. ama ben bunu dedikten 2 ay sonra normal yolla hamile kaldım. devamı gelmedi ama kürtajdan sonra yumurtalıklarım temizdi. kasım ayında hissetmiştim yine yumurtlamadığımı. 32 günde bir adet olduğum zamanlarda yumurtlamıyorum galiba. ama geçen ay aralıkta 18 mmlik yumurtam çatlamıştı. adetin 3. günü ultrasona girmiştim yumurtalıklarım temizdi...
bi de dediğin gibi nasıl adet olucam ki yumurtlamadıysam aynı regl belirtileri başladı bende...

evt bende onu anlamadım yumurtlamadan nasıl adet olucan hayıt suyunu araştır hemen hormona başlama bence bide incir kürü var doğal şeyleri dene tuğbacım ama ne olur üzme kendini biliyosun stress sorun

canlar ben gidiyorummm öptümmm sizi akşama gelirim gelin sizde öpüldünüzzz
okula gidiyom ben okul arkadaşımın selamı var size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…