- 1 Şubat 2013
- 2.539
- 5
- 66
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #11.381
Mart ayında evliliğim 2. yılını dolduracak inş. 4 aydır korunmuyoruz ve 4 ay öncesinde doktara gittim bebekten önce muayene için bi sıkıntı görünmüyor 4-5 ay çalışmalara devam et dedi ama tık yok =( Benden sonra başlayanlar bile ilk seferden hamile kaldı ( çok şanslılar ) tabi ki biliyorum herşeyin bir zamanı var ama neden hala bebekle müjdesi alamıyorum. Yoksa her kadın gibi yumurtlamıyormuyum ne yapmalıyım hanımlar.Tecrubesi olanlar ?
günaydın kızlar nasılsınız bakalım?? güneşli bir bursa sabahı biraz heyecanlı başladık.. oğlum elindeki tabakla yere düştü ve elini kesti biraz doku kaybı olmuş ama toparlıcakmış inşaallah.. sabah sabah korkuttu yani bizi.. şimdi kahvaltımızı yaptık annemin yanında olmak güzel batmandan sonra burası ilaç gibi geldi bana baya bunalmışım.. öyle işte sizinle de paylaşayım dedim tabi hafta sonu sessizliği var forumda ama olsun. hepinizi öptümmm
günaydın kızlar nasılsınız bakalım?? güneşli bir bursa sabahı biraz heyecanlı başladık.. oğlum elindeki tabakla yere düştü ve elini kesti biraz doku kaybı olmuş ama toparlıcakmış inşaallah.. sabah sabah korkuttu yani bizi.. şimdi kahvaltımızı yaptık annemin yanında olmak güzel batmandan sonra burası ilaç gibi geldi bana baya bunalmışım.. öyle işte sizinle de paylaşayım dedim tabi hafta sonu sessizliği var forumda ama olsun. hepinizi öptümmm
Adetlerim değişiyor ama genelde 1 hafta öne atar ilk kez muayene olduğumda doktor bakmıştı dedi hiç yumurta görünmüyor. Keşke adetken gelseydin demişti bide. 4-5 ay kendi haline bırak sonra gelirsin bakarız demişti 4 ay oldu bu ay tık yok elimden geleni yapıyorum .Hemen kalan arkadaşlarıma soruyorum düşünmüceksin kaldım mı acaba diye! Nasıl düşünülmez ki her an aklımda olabildi mi diye nerde yalnış yapıyorum ?
Adetlerim değişiyor ama genelde 1 hafta öne atar ilk kez muayene olduğumda doktor bakmıştı dedi hiç yumurta görünmüyor. Keşke adetken gelseydin demişti bide. 4-5 ay kendi haline bırak sonra gelirsin bakarız demişti 4 ay oldu bu ay tık yok elimden geleni yapıyorum .Hemen kalan arkadaşlarıma soruyorum düşünmüceksin kaldım mı acaba diye! Nasıl düşünülmez ki her an aklımda olabildi mi diye nerde yalnış yapıyorum ?
geçmiş olsunn canımmm..Çok dikkat etmek lazım benim kuzenimin oğlu tezgahtan yere 6lı soda şişesii düşürmüş hepsi patlamış cam gözüne geldi bir sürü ameliyat vs. şimdi göremiyornuş tek gözü. Göünmez kaza her şey olabiliyor.
canım geçmiş olsun çok en kısa sürede toparlanır inşallah miniğinnn değişiklikite iyidir iyi gelir güzel değerlendir
cnm için rahat etmiyosa bu ay adetliyken bi git baksın yumurtalarına sen de rahatlarsın o zaman bence..
teşekkür ederim cnm. bende yüzüne gözüne geldimi acaba diye çok korktum çok şükür sadece elinde var. kanaması durmadı acile götürdük elini iyice sardılar şimdi elini gördükçe ağlıyo kuzum..
fulyacım teşekkürler bu tatil iyi geldi bize her ne kadar minik kazalarımız olsada. enerji depolayıp ikinci döneme sağlam başlıcaz artıkk
Haklısın en iyi sonuç dr. Ama bildiğim kadarıyla yumurta takibi için sürekli çağırıyormuş dr. Şirkette sıkıntı olur bu durum nasıl yapıcam ya. NEden diğer kadınlar gibi bende sıkıntısız kalamıyorum ???
oyyy kıyamam onaaa baktıkça hatırlar artık onu oğlunnn canım benim Rabbim daha büyük kazalardan korusun dediğin gibi bol bol enerji depola depolaki ihtiyacın olacak sahalara bomba gibi geri dön
ovulasyon testi kullandın mı veya duydun mu evde yapılabiliyor yumurtlama gününü belirliyosun en azından yumurtlayıp yumurtlamadığını öğrenirsin.. gerçi ben onlarada pek güvenmiyorum ama herkeste aynı olucak die bi kaide yok belki sana faydalı gelir
bi an boş bırakmaya gelmiyolar ama insan herşeyine katlanıyo Allah isteyen herkese nasip etsin inşaallah. öncelikle hiç olmayana sonra da bana kısmetse:)
bi an boş bırakmaya gelmiyolar ama insan herşeyine katlanıyo Allah isteyen herkese nasip etsin inşaallah. öncelikle hiç olmayana sonra da bana kısmetse:)
İnternetten bende okudum bahsettiğin testleri fakat dedğin gibi tam olarak güvenilirliği net değil. Eşim daha erken paniklememiz için diyor ama ben hemen hamile kalanları duyunca hem daha çok istiyorum hemde tedirgin oluyorum. Burada anne olmuş bu konuyla alakalı çok tecrubeli bayan olduğuna inandığım için rahat rahat yazdım =) Cvbladığın için ayrıca tşk. ederim.
ben 1.sınıf öğretmeniyim öğrencilerimi öyle seviyorumki bazılarını özellikle böyle içime sokasım geliyorİnsan kendi çocuğunu nasıl sever düşünemiyorum Allah nasip eder inşallahh
canım bizler burda hepimiz birbirimize yardımcı olmaya calışıyoruz hemen hamile kalanlar demişsin ama biz onların özelini nereden bileceğiz ki belki onlarda bizler gibi bir kaç aydır uğraşıyordu belkide farketmeden kaldılar ben ilk gebeliğimde korunurken hamile kaldım 8. haftada düşük yaptım şimdi 2 aydır korunmuyorum ama gelen giden yok Rabbim neylerse güzel eyler var demekki herşeyin herkes için bir vakti zamanı eşin doğru demiş daha telaş yapmak için erken Rabbim herşeyden önce sağlıklı bir bebek sağlıklı bir hamilelik hayırlı bir evlat nasip etsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?