- Konu Sahibi antidepresif
-
- #11.361
kızlar merhabaaa... nasılsınız...
ben hiç iyi değilim. doktordan iyi haberlerle gelmedim. progesteron değerim 5 küsurmuş. 10 ve üzeri olması gerekiyomuş. "istediğimiz değerler deil yumurtlamamışsın bu ay dedi" bana doktor.
ben biliyodum başıma geleceğini... bu ay hiç yumurtlama belirtisi hissetmemiştim.. sadece dün gece adet ağrısı gibi bi ağrı hissettim uykumdan uyandırdı beni.. herhalde reglim yaklaştı, yüzümde sivilce dolu zaten...
adetin 3. günü gel ilaca başlayalım dedi doktor. ne ilacıdır bu acaba. kararsızım çok biraz daha beklesem mi... vucuduma bir sürü hormon almak istemiyorum aslında...
ufff çok kötüyüm ben moralim çok bozukkkk
daha önce aynı doktorum pko başlangıcı var demişti bana ultrasonda inci gibi dizilmiş yumoşlar vardı. ama ben bunu dedikten 2 ay sonra normal yolla hamile kaldım. devamı gelmedi ama kürtajdan sonra yumurtalıklarım temizdi. kasım ayında hissetmiştim yine yumurtlamadığımı. 32 günde bir adet olduğum zamanlarda yumurtlamıyorum galiba. ama geçen ay aralıkta 18 mmlik yumurtam çatlamıştı. adetin 3. günü ultrasona girmiştim yumurtalıklarım temizdi...
bi de dediğin gibi nasıl adet olucam ki yumurtlamadıysam aynı regl belirtileri başladı bende...
o kadar tatlıki küboş zaten sıkıysa yeme onuuu ............................
yiriiim laaaaaa hepiciğinizi seviyorum uleeeynn sizlerii
canlar ben gidiyorummm öptümmm sizi akşama gelirim gelin sizde öpüldünüzzz
okula gidiyom ben okul arkadaşımın selamı var size
bebeğim aydan aya değişiyo demkki geçen ay bende ovu testine göre yumurtlamadım ve 36. günde hastalandım dr gittiğimde temizdi herşey yumurtlama omladan hasta olunmaz heleki 1 er gebelik geçirmişiz kızlardan biri bana demişti her kadın senede 1 kere yumurtlamazmış die tvde duydum die didoşmuydu diyen hatırlamıyorum ama olabiliyor demekki bal tarçın çörek yap sen istersen ilk ay ilaç alma içine sinmiyorsa
doğru diyosun bi tanem yumurtladığımı hep hissederdim ben. kaldıki geçen gidişimde yumurtam çatlamış gitmişti.. ben de öle düşünüyorum. bu ay gitmem eğer öbür ay da yumurtlama belirtisi olmazsa giderim artık..
sedef rahatsızlığımdan dolayı düzenli çörekotu kullanıyorum sabahları aç karnına yoğurtla karıştırıp. bi de ballı tarçınlısını deneyim bakalımm...
doğru diyosun bi tanem yumurtladığımı hep hissederdim ben. kaldıki geçen gidişimde yumurtam çatlamış gitmişti.. ben de öle düşünüyorum. bu ay gitmem eğer öbür ay da yumurtlama belirtisi olmazsa giderim artık..
sedef rahatsızlığımdan dolayı düzenli çörekotu kullanıyorum sabahları aç karnına yoğurtla karıştırıp. bi de ballı tarçınlısını deneyim bakalımm...
tuğbamm sende mi sedef hastasısın benim eşimde öyle çok zor bir hastalık allah kimseyi hasta etmesin şuan yaralarımız yok ama her an çıkabilirler öyle işt sende durum ne:18::18::18:
canım biraz hava al istersen iyi gelir ben dışarda yürüyüp hava almadan kendime gelmeiyorum 5 dk bile iyi gelicektir üzme kendini örtmenimmmmmm
pko genetik degil canım vucut kendi yapıyor benim 7 sülalemde yok pko ama bende var 17 yaşımdan beri
sağolasın fatmacım...
bende durumlar vahim :18::18::18: bebek istediğim için 2 aydır ilaç kullanmıyorum. geçen hamişliğimde cildiyecim hamile olduğunu anlayana kadar yani adetin gecikene kadar ilaçlarını kullan demişti. ben de öle yaptım ama pişmanım belki sebep o ilaçlardı. çünkü sedef ilaçları başta kortizon olmak üzere çok sakıncalı maddeler içeriyor.
iki göğsümün arasında büyük bi parça lezyon var şimdi. onun dışında vücudumun çeşitli yererinde minik minik noktalar var... ama çörek otu tozu yoğurt karışımı bana iyi geldi. kaşıntı kızarıklık gibi şikayetleri ortadan kaldırdı...
aaaaa kimse uyanmamış mı?
ilk günaydın benden o zaman
günayyyydıııınn
fulyacım geçen baş ağrın çok uzun sürdü mü nasıl geçti
canım iki gün sürdü birde bende amesist taşı var bak oda ilaç içmeden biraz rahatlatıyo bende halamdan duymuştum bu tası enteresan bişey stresimi fln alıyo sanki biliyosun bu dönem ilaç içerken çok dikkat etmemiz lazım yani kolay kolay içmememiz lazım ya o taş bana iyi geldi burcuma da uygun taşmış zaten ay çok konuştum
aaa nasıl yani burcuna göre taş mı alıyorsun :44: nasıl kullanıyorsun o taşı? ben teraziyim
cnm zaten artık ilaç almıyorum ben de.Başım geçene kadar sabrediyorum alıştıryorum kendimi ilaç almamaya
TERAZİ : ( 22 Eylül - 21 Ekim )
Akik: Korkuyu engeller ve taşıyanı tehlikelerden koruma özelliğine sahip bu taş, metabolizmanın düzgün çalışmasına da yardım eder.
Türkuaz: Pozitif enerjiyi emerek, kişiyi negatif enerjilerden korumaya yardımcı olur. Bütün bedeni güçlendirerek, kişiye güç kazandırır.
Mercan: Yaşamsal enerji verir.
Lap is lazuli: Çocuklarda sağlık konusunda destek verir. Öte yandan fiziksel yeteneklerin de gelişmesinde yardımcı etkendir.
Pembe kuvars: Aşk taşı olarak bilinen bu taş, duygularımızı dengelememize yardımcı olur.
Akuamarin: Yaratıcı gücün ortaya çıkmasına yardımcı olan bu taş, ruhunuzu dinlendirir.
Yeşim: Huzur ve mutluluğun temsilcisidir ve kadınların adet sancılarına, psikolojik sıkıntıların atılmasına yardımcı olur.
bak canım senin taşların bunlarmış
çookk teşekkür ederin gerçekten denemek lazım araştırym da benim gibi dengesiz teraziler içinhangi taş uygunmuş alayım
sağol fulyacım
ben netten bakıp yazdım sana sen yinede bi araştır halamdada migren var benim o söylemişti bana 3-4 günlük geçmeyen migren atağında bi arkadası tavsiye etmiş oda bulmuş taşı elimde 5-10 dk tuttum ağrıdan eser kalmadı demişti bende denk gelince basım ağrıdığında denedim o devam eden 2. günde bas ağrımın tuhaftı rahatladım yani umarım sanada iyi gelen bi taş bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?