Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canım ben işte korunduğum ve o dönem bebek aklımda yoktu (aslında hep istiyorduk ama yeni evlenmiştik erken die düşünüyorduk) hatta ben gecikince eşim hamilesin demişti bende saçmalama diyordum o kadar rahat ve kalmadığıma emindim ama kısmet hamile olduğumu öğrenince dünyalar benim olmuştu ama mutluluğum uzun sürmedi bebeğimi kaybettiğimden beri de içimde yarası hiç geçmedi Rabbim sağlıklı bir bebek nasip etmedende geçmeyecek bu acı şimdide 2 aydır korunmuyoruz aklımda hep bebek gecen ay sırf kafama bu kadar taktım die 8 gün geciktim ama gebe değildim o yüzden bu ay rahatım ne yaparsak kendimize yapıyoruz biraz rahat olmaya çalış evet çok zor ama başarmak zorundayız...

Gerçekten çok üzüldüm düşün hamile olmadığımı anladım an bile kötü hissediyorum yaşadığın üzücü gerçekten. Rabbim inş. gönlüne göre versin. Bu kafaya takma olayını çok duydum ama ben beceremiyorum yani planlıyorum hayatımın merkezinde o düşünmeden olmuyor!
Yani bu planlı gebelik yaşayanlar hiç oldumu acaba diye sabırsızlanmamış mı herkez hiç mi umursamamış ALLaH'ım akıl fikir ver =)

teşekkürederim güzel duan için..

elbette planlayanlardada düşünce var işte böyle zor bi durum gebe kalmak Rabbim tez zamanda muradımızı versin inşallah nerede varsa duysun sesini ..

teşekkürederim güzel duan için..

elbette planlayanlardada düşünce var işte böyle zor bi durum gebe kalmak Rabbim tez zamanda muradımızı versin inşallah nerede varsa duysun sesini ..

AMİİNNNNN =) Hissetttiğim kadarıyla sende benim kadar isteklisin fakat bana göre daha rahatsın ben henüz kıvama giremedim =) inan hamile birini görünce hemen atılıp kardeş nasıl yaptın ya kolay yolunu bi anlat nolur diyesim geliyor =)

evet herkes gibi bende çok hevesli ve istekliyim dilimden düşürmediğim duamsa sağlıkla gelmesi rabbim tez zamanda muradımıza kavuştursun inşallah ama dediğin gibi sende yavas yavas rahat olmayı öğreniceksin... banane banane hemen istiyorum diye mızmızlanmayla olmuyor malesefff Rabbimin bileceği iş tez zamanda sağlıkla yazsın bahtımıza bebeklerimizi tez zamanda taçlandırsın bizleride annelik duygusuyla ...

Son düzenleme:

Ne kadar güzel yazmışsın okurken kendimi ayıpladım yaşadığım ve eşime yaşattığım stress için...Ben ilk korunmayı bıraktığım günlerde eşimle beraber meryem duasına bile başladım duyduğum kadarıyla o dua bitince kalıyormussun ama yine olmadı =( Hayırlısı dediğin gbi Allah razı olsun senden =)

Allah hepimizde razı olsun canım sayende sabahtan beri dua ediyorum bizim zaten her nefesimiz dua dualarımıza sende eklendin sende bizlerden eksik etme duanı

Allah hepimizde razı olsun canım sayende sabahtan beri dua ediyorum bizim zaten her nefesimiz dua dualarımıza sende eklendin sende bizlerden eksik etme duanı

Etmezmiyim...Önce dileğen tüm kullara sonra bana nasip etsin sağlıklı eli ayağı düzgün .Kalır kalmaz seni bulup yazıcam inş.

Etmezmiyim...Önce dileğen tüm kullara sonra bana nasip etsin sağlıklı eli ayağı düzgün .Kalır kalmaz seni bulup yazıcam inş.

inşallah cnm bekleriz güzel haberini ben hep bu topikteyim aslında hafta içi çok kalabalık oluruz cenemize yetişilmez c.tesi öğlene kadar çalışıyorum bende o yüzden buralardayım birazdan çıkıcam herzaman bekleriz sohpet etmeye

OooO süper olur ben yeni üye oldum buraya biliyordum ama henüz katıldım. Ne güzel belki tecrubeli hatunlar bize yardımcı olurlar Hmm bu arada son bişey çıkmadan sana o bahsettiğin yumurtlama testini denedin mi ?[/QUOTE]

cnm ben de ilk hamileliğimi planlı yapmıştım 2. ayda tıtmuştu. şöyle söyleyeyim adaetten sonra bi hafta falan geçince iki güne bi ilişkiye gir demişti doktorum biz de öyle yaptık. bi de ben ilişkiden sonra belimin altına yastık koyup yatıyodum biraz bilemem tabi etkisi varmıdır çünkü bi arkadaşım ilişkiden sonra gidip o bölgeyi baya bi yıkadığı halde hamile kalmıştı. ama işte insan garanti olsun diye herşeyi deniyo. belki, bi faydası olur. bi de kafana takmamaya çalış biliyorum çok zor ama stress de etkileyebiliyo diye biliyorum. Allah tez zamanda bebişi,ne kavuşturur inşaallah...

OooO süper olur ben yeni üye oldum buraya biliyordum ama henüz katıldım. Ne güzel belki tecrubeli hatunlar bize yardımcı olurlar Hmm bu arada son bişey çıkmadan sana o bahsettiğin yumurtlama testini denedin mi ?

cnm ben de ilk hamileliğimi planlı yapmıştım 2. ayda tıtmuştu. şöyle söyleyeyim adaetten sonra bi hafta falan geçince iki güne bi ilişkiye gir demişti doktorum biz de öyle yaptık. bi de ben ilişkiden sonra belimin altına yastık koyup yatıyodum biraz bilemem tabi etkisi varmıdır çünkü bi arkadaşım ilişkiden sonra gidip o bölgeyi baya bi yıkadığı halde hamile kalmıştı. ama işte insan garanti olsun diye herşeyi deniyo. belki, bi faydası olur. bi de kafana takmamaya çalış biliyorum çok zor ama stress de etkileyebiliyo diye biliyorum. Allah tez zamanda bebişi,ne kavuşturur inşaallah...[/QUOTE]

Kimisi de diyor adetten hemen sonra o hafta boyunca yapıcaksın diye anlamadım gitti Dr. adetten sonraki gün gittim hiç yumurta yok dedi sonra 5 gün ilişki kurma dedi. Daha sonra elinden geldiğince ilişki kurmaya çalış dedi dediğini uyguladım fakat sonuç alamadım Daha sonra gittim kontrole dedi 4-5 ay devam et çabala kalmassan yine gelen yumurta takibi için ama onun için de sanırım sürekli çağırıyor çalıştığım için o bana uymuyor malesef. Netten baktığım kadarıyla 2 adet arası yumurtlama gününü bulun diyor anlamadım gitti offf . Ne şanslısın 2. ayda tutturmuşsun yastık muhabbetlerini ben hep yapıyorum yerimden kalmıyorum filan Bir sıkıntı görünmüyor dedi Dr. ama ....

Kimisi de diyor adetten hemen sonra o hafta boyunca yapıcaksın diye anlamadım gitti Dr. adetten sonraki gün gittim hiç yumurta yok dedi sonra 5 gün ilişki kurma dedi. Daha sonra elinden geldiğince ilişki kurmaya çalış dedi dediğini uyguladım fakat sonuç alamadım Daha sonra gittim kontrole dedi 4-5 ay devam et çabala kalmassan yine gelen yumurta takibi için ama onun için de sanırım sürekli çağırıyor çalıştığım için o bana uymuyor malesef. Netten baktığım kadarıyla 2 adet arası yumurtlama gününü bulun diyor anlamadım gitti offf . Ne şanslısın 2. ayda tutturmuşsun yastık muhabbetlerini ben hep yapıyorum yerimden kalmıyorum filan Bir sıkıntı görünmüyor dedi Dr. ama ....[/QUOTE]

bize de 1 yıl olmazsa gelindemişlerdi. adetten itibaren 9. 11. 13. 15. diye devam ederk ilişkiye girmek gerekiyo sanırım. tabi ilk adet gününden sdayacaksın sanırım işte o da adet bittikten bi 4-5 gün sonraya falan denk geliyo sanırım. spermler zaten 48 sdaat falan canlı kabildikleri için 2 güne 1 demişti doktor. cnm inşaallah güzel haberleri alırsın. ben de ikinciyi istiyorum bu ay adetim 2 gün geçti ama test yaptım negatif çıktı zaten olma ihtimali düşüktü bu ay. hava değişiminden falan gecikti galiba. ben de olayım da sonra çalışmalara başlayalım diyorum

Ya bende öyle 2 gün de bir aktif olarak deniyorum 4 aydır ama olmadı adet olurum her ay fakat genelde düzenli deil! Bekarken kadın doğuma gittiğimde adet periyodlarımla alakalı demişti hormon düzensizliği olabilir tedavi başlatılır bu durumda sonra bir de evledikten sonra gebe kalmak için gittiğimde smear testi yaptı ve yumurtlamaya baktı bi sıkıntı görünmüyor dediğim gibi 4-5 ay böyle devam et dedi. Ya ne kadar güzel bir evlat sahibi olmuşsun demek ki ne kadar güzel bir olay ki ikinciyi düşlüyosun Allah bağışlasın kızmı ? erkek mi ? Kaç yaşında ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…