- Konu Sahibi antidepresif
-
- #11.501
tubişim de benim gibi yay ne güzel :)) Ona yazmışsın ben de faydalandım
fulyacım geçen gün bi nişana gitmiştik orda süslü iri kemikli bir bayan vardı onu görünce aklıma sen geldinBoy desen selvi gibi bir de giymiş altına kocaman topukluları giymiş mini elbiseyi saçları da açmış ohhh süsünden geçilmiyodu Kalıp olarak sana benzettim aklıma sen geldin dedim bunu fulyaya söylemezsem çatlarım
Günaydın kızlar...Öpüyorum güzel gözlerizden. Beni merak etmişsiniz, inanın çok duygulandım. Annemlerde internet yok. O yüzden sizden uzak kaldım. İki hafta boyunca bebeği hiç düşünmedim. Değer arttı mı azaldı mı hiç dert etmedim. Günü gelince doktora gittim. Değer iki bin küsürlerde olduğu halde bebek ultrasonda görünmedi. Ultrasondaki kadın direkt dış gebelik dedi. Çok korktum. Dört gün sonra başka doktora gittim ve kesemiz göründü. Anneneme geleceğimiz gün hamile olduğumu söyledim:) Çok üzüldü tabi.
Benim hikayem bu canlarım.
Fatma canım, senin için çok çok üzüldüm bebeğimİnşallah bu ay sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın güzelim. Kürtaj mı oldun yoksa... Allah koruyup gözetsin seni.
Fulyacım, en son doktoa gitmiştin sanırım, bu ay çalışmalara devam mı? İnşalllah senin de gönlüne göre olur herşey bebeğim. İçinin neşesi, bahtına düşsün inşallah.
Didemcim, ağlak haller bende de var canım. Biri höt dedi mi burnum sızlıyor. Hiç böyle bir kadın değildim. Bir de bende aşırı göğüs ağrısı var. Geceleri uyutmayacak derecede. Sen kalp atışlarını duymuşsundur galiba. Hayırla kucağına al bebeğini inşallah canım. Darısı buradaki kardeşlerimizin başına...
Ayvareçelim, anneme kavanozlar dolusu ayva reçeli yaptırdım, aklıma hemen sen geldin yerken:)) İnşallah lekelenmelerin hayra alemettir tatlım.
Bambu, gecikmen hamileliğe işarettir inşallah canım. Bence de test için hiççç acele etme. Ben erken öğrenmeseydim kollarım delik değiş olmazdı. İki günde bir kan vereceğim diye deri rengim değişti resmen:)) Bir haftayı bekle ve kan testi yaptır derim.
İremcim sen ne alemdesin, nasılsın tatlım? Çalışmalara devam mı?
Roseis, diar, umut, gamyoncu, anti, hepinizi çoklar çoku özledim kızlar...Şimdilik hoşçakalın. Doktordan randevu almaya çalışıyorum, inşallah başarırırım:)))
ALLAH'A EMANET OLUN....
Günaydın kızlar...Öpüyorum güzel gözlerizden. Beni merak etmişsiniz, inanın çok duygulandım. Annemlerde internet yok. O yüzden sizden uzak kaldım. İki hafta boyunca bebeği hiç düşünmedim. Değer arttı mı azaldı mı hiç dert etmedim. Günü gelince doktora gittim. Değer iki bin küsürlerde olduğu halde bebek ultrasonda görünmedi. Ultrasondaki kadın direkt dış gebelik dedi. Çok korktum. Dört gün sonra başka doktora gittim ve kesemiz göründü. Anneneme geleceğimiz gün hamile olduğumu söyledim:) Çok üzüldü tabi.
Fatma canım, senin için çok çok üzüldüm bebeğimİnşallah bu ay sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın güzelim. Kürtaj mı oldun yoksa... Allah koruyup gözetsin seni.
Fulyacım, en son doktoa gitmiştin sanırım, bu ay çalışmalara devam mı? İnşalllah senin de gönlüne göre olur herşey bebeğim. İçinin neşesi, bahtına düşsün inşallah.
Didemcim, ağlak haller bende de var canım. Biri höt dedi mi burnum sızlıyor. Hiç böyle bir kadın değildim. Bir de bende aşırı göğüs ağrısı var. Geceleri uyutmayacak derecede. Sen kalp atışlarını duymuşsundur galiba. Hayırla kucağına al bebeğini inşallah canım. Darısı buradaki kardeşlerimizin başına...
Ayvareçelim, anneme kavanozlar dolusu ayva reçeli yaptırdım, aklıma hemen sen geldin yerken:)) İnşallah lekelenmelerin hayra alemettir tatlım.
Bambu, gecikmen hamileliğe işarettir inşallah canım. Bence de test için hiççç acele etme. Ben erken öğrenmeseydim kollarım delik değiş olmazdı. İki günde bir kan vereceğim diye deri rengim değişti resmen:)) Bir haftayı bekle ve kan testi yaptır derim.
Roseis, diar, umut, gamyoncu, anti, hepinizi çoklar çoku özledim kızlar...Şimdilik hoşçakalın. Doktordan randevu almaya çalışıyorum, inşallah başarırırım:)))
ALLAH'A EMANET OLUN....
bilmediğim ikizimmi gıı acepppp aynı beni tarif ettin 1.73 boy giyerim bide platform (gerçi evlendikten sonra pek giymiyorum özel gün haricinde) süs püs dersen cabası ihihihihihihi iri yarı bi hatunummm hükümet gibiii
Canım kalp atışlarını yeni duyduk bizde çok değişik bir duyguu.. Göğüs ağrıların umarım hafifler destekleyici iç çamaşırı öneriliyor istersen bir dene. Benim de bulantılarım var biraz ve iştahsızlık ondan hariç pek bi sıkıntım yok çok şükür. İnşallah sende en kısa sürede duyarsın kalp atışlarını:=)
Walla bilemeyeceğim canım ikiziin mi kuzenin mi yoksa kendin miBi de saçlar da sarı seninki gibi
Cipcileğim, sen nasılsın bebeğim. geri dönüp okuyamadım, hepinizi çok merak ettim inanın...Neler yapıyorsun canım benim..
ALLAH'A EMANET OLUN....
ablacığım inşallah kalp atışınıda duyarsın en kısa zamanda çok sevindimmm bebeğine
kimsayal olduğu için gerek kalmadı 12 gün sonra kendiliğinden düştü kanama ile bi ay korunacağım sonra tekrar başlayacağız inşallah
fatmişim benide bu ay korunmuş sayın vallaaa biliyosunuz misafir fln takıldık bi kendi keyfimize göre önümüzdeki ay tubişim sen ben ve dahil olmak isteyen diğer hatunlarla şu bal tarçın çörek otunu yapıp full time çalışalım bakalımmmm
bende yapıcam artık ayın 21ini bekliyorum o zaman adet oluyumda 2.günü başlarız artık kız fuli sen bide nokta atışı ile hamile kalıyomuşum
yok beyaaaa hiç ihtimal vermiyorum ben bende ayın 12 sini bekliyorum 12 sinde hastalandım ya bi kaç günde sarkma olabilme ihtimaliyle haftaya cumayı diyelim işte o zamanalrı bekliyorum bene ikinci günü başlarım Allah nasip kısmet ederse daha 3. ayda yoruldum he bu yumuo sipoş peşine koşmaktan
valla bende 4 ayda yorulcaktım bebek cööö dedi gitti bi umut oldu bende bakalım kaç ay daha koşturacak beni
valla en fazla yaparım bal tarçın çörek otunu oturur beklerim gelen giden varmı die artık iyice tiii ye almaya başladım zaman zaman düşünüp üzüldüğüm oluyo ama ilk zamanlar gibi değil iremin dediği gibi taktım günahıma
Cipcileğim, sen nasılsın bebeğim. geri dönüp okuyamadım, hepinizi çok merak ettim inanın...Neler yapıyorsun canım benim..
ALLAH'A EMANET OLUN....
benim birazda kilo vermem gerekiyor şu pkoya tekrar yakalanmam lazım benimde aklıma geliyo dün alışverişe gittik alacaktım bi tane mont beğendim ama kocam aldırmadı üzülüyosun sonra dedi totem diyemedim bende
canım hayırlı olsun doktorlarının adını merak ettim söylersen sevinirim, beni sormuşsun öncelikle slm eder bebişlerini öperimbizim buralarda havalar bozuk bazen karla karışık yağmırlııı ya sen gitmeden haberin varmıydı bilmiyorum eşimin sperm sayısı iyi fakat hareketliliği sınırda dediler normal yolla zor dendi, bir ay dolmadı ilaç kullanıyo bu hafta sonuna yine test olacak bakalım sonuç iyiyse full çalışacaktım bu ay ne ateş ölçecektim ne ovu testi yapacaktım gün aşırı ver allahım ver şarkısını söylemeyi düşünüyodum
fakat ben grip oldum bayağıda ağır ilaç falan kullanıyorum haftasonuna kadar iyileşiyim diye ama bir tarafımda hep bir aksilik var ertelesem mi bebek işini yaza kadar diye düşünyo :106::106::106:
vardır bir hayır
olsun kuzuummm üzülme sen benimde kg vermem gerekiyorda acaba biyerimdeemiii oldum duba gibi
habirede canım cins cins şeyler istiyo bende bu boğaz varken zor anacım zorrr
erteleme kızımmm sanki ha deyince oluyooo alla allaaaaaa
benim evim soğuuk inan banyoyu dert ediyorum , hepte bi aksilik çıkıyo ertelemekten kastım korunmak değilde günaşırı olsun diye debelenmem strese girrmem ne bileyim hastayım saçmalıyom işte
canım hayırlı olsun doktorlarının adını merak ettim söylersen sevinirim, beni sormuşsun öncelikle slm eder bebişlerini öperimbizim buralarda havalar bozuk bazen karla karışık yağmırlııı ya sen gitmeden haberin varmıydı bilmiyorum eşimin sperm sayısı iyi fakat hareketliliği sınırda dediler normal yolla zor dendi, bir ay dolmadı ilaç kullanıyo bu hafta sonuna yine test olacak bakalım sonuç iyiyse full çalışacaktım bu ay ne ateş ölçecektim ne ovu testi yapacaktım gün aşırı ver allahım ver şarkısını söylemeyi düşünüyodum
fakat ben grip oldum bayağıda ağır ilaç falan kullanıyorum haftasonuna kadar iyileşiyim diye ama bir tarafımda hep bir aksilik var ertelesem mi bebek işini yaza kadar diye düşünyo :106::106::106:
vardır bir hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?