Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

benimde banyodan oldu 2 gün sabah yaptım işe giderken böyle oldu bende saçımı kazıtıyım bari güzel fikirrr

günaydın canlarım.... bu ay da bebiş fikrimiz suya düştü.... bir de yeni bir eve taşınma durumumuz vardı eğer hamile kalmış olsaydım çok zorlanırdım herşeyde bir hayır var işte... işin kötüsü bebiş hayallarimi 1 yıl kadar ertelemem gerekiyor

neden 1 yıl cnm?

aa neden erteleyeceksin ki :26::26::26:

günaydın kuzucum nasılsın güzel anne

Keyifsizim canım benim yaa dün gece baya bi ağladım ağladımm. Uyku da tutmadı doğru düzgün . Sabah da bi ağrıyla uyandım çok korktum bebeğime bişey olacak diye. Öyle yani biraz iş yaptım oturdum tekrar pc nin başına

fulicik de yok ortalarda nerdeki acaba?

aa canım neden ağlyıp kendini strese sokuyosun bebeğini düşün lütfen

bende merak ettim fulyayı ya işe gelmedi yada çok yoğun

didem canım 8. Haftadasın ilk bir kaç ay tam adet dönemlerinde ağrı hissedebilirsin adet sancısı gibi onu dert etme normal.................

canım kredi ile ev alacağız. islami bir bankadan çekilecek yani ödeme miktarı çok yüksek o yüzden mecburen erteleyeceğiz... evin çok eksiği var canım... ankarada evler uygun ama içine petek dahi koymuyorlar... her masrafı sana ait.. mecburen canlarım

canım benim :) annelik hormu diyelim :))) üzerinden kuş geçse ağlarsın :)) ben renkli lenslerin ilk paketleri var ya suyun içinde gördükçe ayyyyy :)) bebeğimde karnımda böyle suyun içinde diye ağlardım :))))

ayy seninki de komikmiş:))) İşte duygusallık hormonlar vs. :))) Acayip şeylere ağlıyoruz

selamlarrrrr............

SELAMM ÇİLEĞİMMMM

TUBİŞİMMM CANIMM BU AY GİTMEMEKLE İYİ EDİYOSUN DRA ÖNCE Bİ BAL TARÇIN ÇÖREK OTUTNU DENE OLMAZSA Bİ DAHA AYA GİDERSİN AMA BENCE OLUCAK

OYY KURBAN OLDUĞUMMMM KIYAMAM SANA BEN RABBİM TEZ ZAMANDA SAĞLIKLI BİR BEBİŞLE DİNDİRSİN ACIMIZI

fulyaaa bana da yaz bana daaaa YAY burcuyum ben de . benim de migrenim var sedefim var arada psikoloji bozukluğum varrr. ne arıza hatunum di mi

BEBEĞİM SEN İSTERSİNDE BEN YAZMAMMMIII BAK BENİM TAŞ SANADA İYİ GELİYOMUŞŞŞ VALLA SİVİLCELERİME BİLE İYİ GELDİ SANKİ ÇÜNKÜ CİLDEDE İYİ GELİO DİO GENEL AÇIKLAMASINDA
YAY : ( 23 Kasım - 21 Aralık )

Ametist: Bu taş bağışıklık sistemini güçlendirir, korku ve uyumsuzlukları ortadan kaldırır. Meditasyona yardımcı olarak enerji verir.

Topaz: Duygusal kırılmaları ve karamsarlığı ortadan kaldırmaya yardımcı olan bu taş, sağlığın korunmasında faydalıdır.
Akik: Korkuyu engeller ve taşıyanı tehlikelerden koruma özelliğine sahip bu taş, metabolizmanın düzgün çalışmasına da yardım eder.
Türkuaz : Pozitif enerjiyi emerek, kişiyi negatif enerjilerden korumaya yardımcı olur.Bütün bedeni güçlendirerek, kişiye güç kazandırır.
Kaplangözü: Zihnin sakinleşmesine faydalı olurken nazardan korunmaya da yardımcı olur.
Sodalit: Sinir sistemini güçlendirir ve kişiye sakinlik verir.
Lapis lazuli: Çocuklarda sağlık konusunda destek verir. Öte yandan fiziksel yeteneklerin de gelişmesinde yardımcı etkendir.

HİHİHİH O REKLAMIN O BÖLÜMÜNE BENDE BAYILIYORUM BİRDE YENİ TİVİBU REKLAMINDA BEBEĞİN KOLUNA SAAT TAKMIŞLAR YA ELİ BOĞUM BOĞUM BAYILIYORUM ONAA

ABLA SEN NERDESİN YAAAA ÖLDÜK MERAKTAN ŞÜKÜR SENDE YİĞENİMİZDE İYİYMİŞ BÖYLE MERAKTA BIRAKMA BİZİ CANIM ABLAMMMM ÇOK ÖZLEDİK SENİ

günayyyydınnn bebeklerrr nasılsınızzz...
tükkanı ben açtım siftahı benden bereketi allahtan olsun. güzel haberli bi gün ve hafta diliyorummm hepimizeee..
hadiiii uyanın gariii

GÜNAYDINN YAWRUMMMMMMMMMMM AMİNNN İNŞŞŞ GÜZEL HBRLER ALACAĞIMIZ BİR HAFTA OLSUN İNŞALLAHHHH

günaydın tuğbacımmm bende geldim malum mesai başladı sana güzel bir hafta diliyorum ne oldu senin kırmızılar geldimi
benim içim uyuyo hala hastayım öksürüyorum ve boğazım ağrıyor

FATMAMM BEBEĞİMMM GEÇMİŞ OLSUNNNNN BİTANEMMM IHLAMUR FLN İÇ YUMULATIR BOĞAZINI

günaydın kızlarrr......................

ben hasta oldum cuma akşamı 2 gündür ben yatıym kayganam bana bakıyo ama iyileşmeliyim yumurtlama zamanına kadar yaaaa..............

GÜNAYDIN İREMİOMM TALIM GIYMATLIMMM SANADA GEÇMİŞ OLSUNNNNN İYİLEŞİRSİN YIMIRTAYA KADAR SEN KAYGANA İYİ BAKIYOR SANA

kızlar günaydın ben sabah kontrolümü yaptım kırmızılar gelmemiş bugüün 4. gün bi haftayı tamamlarsa yine test yapcam. iyice sinir oldum ne psikolojiymiş yaa herşeyi etkiliyo

KIZÇEMMMM YAPSANA Bİ TEST ALALIM İNŞALLAH GÜZEL HBR

YAP ARKADAŞIM BENDE KIRMIZILARDAN SONRA YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM İNŞALLAH İYİ GELECEK YUMOŞLAR SİPIOŞLARI YAKALAYACAK DOLACAK GÖBÜŞLERRR

ayyy kayganananı sevsinler aman nazar değmesin bu zamanda bölesi iyi valla. geçmiş olsun canım. iyileş yoksa günaşırı banyo daha çok hasta eder

Fatmacımm, tubiş,, fuliii,, yelizz,, kübüşş hepinize günaydınnn :)

GÜNAYDINNN DİDOŞUMMM MİNNAK YİĞENİMİN GÜZEL ANNESİİİ

HEHEH ÇOCUK UĞRUNA YAPMAYACAĞIMIZ ŞEY YOK HEEEEE DELİSİN SEN DELİİİ

herkese günaydııııın

herkese sağlıklı mutlu güzel bir hafta diliyorum

GÜNAYDINNN CANIMMMM

HAYIRDIR CANIMMM NEDEN 1 SENE ARA VERMEK ZORUNDASIN ????:26::26::26::26:

DİDOŞUM NEN VAR KUZUM SENİNNNN NEDE AĞLIYOSUN HAMİLELİK DUYGUSALLIĞIMI YAŞIYORSUN ??? TOPLA KENDİNİ BEBEĞİM MİNNAK KUZUNA YAZIK KURBAN OLDUĞUMMMM

aa canım neden ağlyıp kendini strese sokuyosun bebeğini düşün lütfen

bende merak ettim fulyayı ya işe gelmedi yada çok yoğun

DİDOŞUM BAK FATMAM HAKLI HEM KENDİNİ HARAP EDİP BEBEĞİNİ VE BİZİ ÜZME BİTANEMMM

GÜNAYDINN KIZÇELERİMMM BEBEKLERİMMMM MİNNAKLARIM KIYMETLİLERİMMMM NASILSINIZZZZZ BEN SABAH YOĞUNLUĞUNDAN GİREMEDİMMMM MALUM YENİ AYIN ÖDEME LİSTESİNİ H.SONU HAZIRLAMIŞTIM AMA BU SABAH KONTROL EDİP DÖKÜMANLARIMI ALDIM PATRONUN MASASINA BIRAKTIMMM HEMEN YANINIZA GELDİMMMM GÜN İÇİ ÇOK YOĞUN OLACAĞIM CUMA GÜNÜNDEN BİR KAÇ İŞ TE KALDI AMA YANINIZDAYIMMMM BENİ SORARSANIZ AYNEN BÖYLEYİM ÇOK İYİYİM YANİ RABBİM DERT KEDER VERMESİNN GÜZEL BİR HAFTA DİLİYORUM GÜZEL HBRLER ALIP BİRLİKTE SEVİNDİĞİMİZ BİR HAFTA OLSUNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…