- Konu Sahibi antidepresif
-
- #11.481
canım kredi ile ev alacağız. islami bir bankadan çekilecek yani ödeme miktarı çok yüksek o yüzden mecburen erteleyeceğiz... evin çok eksiği var canım... ankarada evler uygun ama içine petek dahi koymuyorlar... her masrafı sana ait.. mecburen canlarım
SELAMM ÇİLEĞİMMMM
TUBİŞİMMM CANIMM BU AY GİTMEMEKLE İYİ EDİYOSUN DRA ÖNCE Bİ BAL TARÇIN ÇÖREK OTUTNU DENE OLMAZSA Bİ DAHA AYA GİDERSİN AMA BENCE OLUCAK
OYY KURBAN OLDUĞUMMMM KIYAMAM SANA BEN RABBİM TEZ ZAMANDA SAĞLIKLI BİR BEBİŞLE DİNDİRSİN ACIMIZI
BEBEĞİM SEN İSTERSİNDE BEN YAZMAMMMIII BAK BENİM TAŞ SANADA İYİ GELİYOMUŞŞŞ VALLA SİVİLCELERİME BİLE İYİ GELDİ SANKİÇÜNKÜ CİLDEDE İYİ GELİO DİO GENEL AÇIKLAMASINDA
YAY : ( 23 Kasım - 21 Aralık )
Ametist: Bu taş bağışıklık sistemini güçlendirir, korku ve uyumsuzlukları ortadan kaldırır. Meditasyona yardımcı olarak enerji verir.
Topaz: Duygusal kırılmaları ve karamsarlığı ortadan kaldırmaya yardımcı olan bu taş, sağlığın korunmasında faydalıdır.
Akik: Korkuyu engeller ve taşıyanı tehlikelerden koruma özelliğine sahip bu taş, metabolizmanın düzgün çalışmasına da yardım eder.
Türkuaz : Pozitif enerjiyi emerek, kişiyi negatif enerjilerden korumaya yardımcı olur.Bütün bedeni güçlendirerek, kişiye güç kazandırır.
Kaplangözü: Zihnin sakinleşmesine faydalı olurken nazardan korunmaya da yardımcı olur.
Sodalit: Sinir sistemini güçlendirir ve kişiye sakinlik verir.
Lapis lazuli: Çocuklarda sağlık konusunda destek verir. Öte yandan fiziksel yeteneklerin de gelişmesinde yardımcı etkendir.
HİHİHİH O REKLAMIN O BÖLÜMÜNE BENDE BAYILIYORUM BİRDE YENİ TİVİBU REKLAMINDA BEBEĞİN KOLUNA SAAT TAKMIŞLAR YA ELİ BOĞUM BOĞUM BAYILIYORUM ONAA
ABLA SEN NERDESİN YAAAA ÖLDÜK MERAKTAN ŞÜKÜR SENDE YİĞENİMİZDE İYİYMİŞ BÖYLE MERAKTA BIRAKMA BİZİ CANIM ABLAMMMM ÇOK ÖZLEDİK SENİ
GÜNAYDINN YAWRUMMMMMMMMMMM AMİNNN İNŞŞŞ GÜZEL HBRLER ALACAĞIMIZ BİR HAFTA OLSUN İNŞALLAHHHH
FATMAMM BEBEĞİMMM GEÇMİŞ OLSUNNNNN BİTANEMMM IHLAMUR FLN İÇ YUMULATIR BOĞAZINI
GÜNAYDIN İREMİOMM TALIM GIYMATLIMMM SANADA GEÇMİŞ OLSUNNNNN İYİLEŞİRSİN YIMIRTAYA KADAR SEN KAYGANA İYİ BAKIYOR SANA
KIZÇEMMMM YAPSANA Bİ TEST ALALIM İNŞALLAH GÜZEL HBR
YAP ARKADAŞIM BENDE KIRMIZILARDAN SONRA YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM İNŞALLAH İYİ GELECEK YUMOŞLAR SİPIOŞLARI YAKALAYACAK DOLACAK GÖBÜŞLERRR
GÜNAYDINNN DİDOŞUMMM MİNNAK YİĞENİMİN GÜZEL ANNESİİİ
HEHEH ÇOCUK UĞRUNA YAPMAYACAĞIMIZ ŞEY YOK HEEEEE DELİSİN SEN DELİİİ
GÜNAYDINNN CANIMMMM
HAYIRDIR CANIMMM NEDEN 1 SENE ARA VERMEK ZORUNDASIN ????:26::26::26::26:
DİDOŞUM NEN VAR KUZUM SENİNNNN NEDE AĞLIYOSUN HAMİLELİK DUYGUSALLIĞIMI YAŞIYORSUN ??? TOPLA KENDİNİ BEBEĞİM MİNNAK KUZUNA YAZIK KURBAN OLDUĞUMMMM
DİDOŞUM BAK FATMAM HAKLI HEM KENDİNİ HARAP EDİP BEBEĞİNİ VE BİZİ ÜZME BİTANEMMM
GÜNAYDINN KIZÇELERİMMM BEBEKLERİMMMM MİNNAKLARIM KIYMETLİLERİMMMM NASILSINIZZZZZ BEN SABAH YOĞUNLUĞUNDAN GİREMEDİMMMM MALUM YENİ AYIN ÖDEME LİSTESİNİ H.SONU HAZIRLAMIŞTIM AMA BU SABAH KONTROL EDİP DÖKÜMANLARIMI ALDIM PATRONUN MASASINA BIRAKTIMMM HEMEN YANINIZA GELDİMMMMGÜN İÇİ ÇOK YOĞUN OLACAĞIM CUMA GÜNÜNDEN BİR KAÇ İŞ TE KALDI AMA YANINIZDAYIMMMM BENİ SORARSANIZ AYNEN BÖYLEYİM ÇOK İYİYİM YANİ RABBİM DERT KEDER VERMESİNN GÜZEL BİR HAFTA DİLİYORUM GÜZEL HBRLER ALIP BİRLİKTE SEVİNDİĞİMİZ BİR HAFTA OLSUNNNNNN
hımm sende çocuk varmıydı
SELAMM ÇİLEĞİMMMM
TUBİŞİMMM CANIMM BU AY GİTMEMEKLE İYİ EDİYOSUN DRA ÖNCE Bİ BAL TARÇIN ÇÖREK OTUTNU DENE OLMAZSA Bİ DAHA AYA GİDERSİN AMA BENCE OLUCAK
OYY KURBAN OLDUĞUMMMM KIYAMAM SANA BEN RABBİM TEZ ZAMANDA SAĞLIKLI BİR BEBİŞLE DİNDİRSİN ACIMIZI
BEBEĞİM SEN İSTERSİNDE BEN YAZMAMMMIII BAK BENİM TAŞ SANADA İYİ GELİYOMUŞŞŞ VALLA SİVİLCELERİME BİLE İYİ GELDİ SANKİÇÜNKÜ CİLDEDE İYİ GELİO DİO GENEL AÇIKLAMASINDA
YAY : ( 23 Kasım - 21 Aralık )
Ametist: Bu taş bağışıklık sistemini güçlendirir, korku ve uyumsuzlukları ortadan kaldırır. Meditasyona yardımcı olarak enerji verir.
Topaz: Duygusal kırılmaları ve karamsarlığı ortadan kaldırmaya yardımcı olan bu taş, sağlığın korunmasında faydalıdır.
Akik: Korkuyu engeller ve taşıyanı tehlikelerden koruma özelliğine sahip bu taş, metabolizmanın düzgün çalışmasına da yardım eder.
Türkuaz : Pozitif enerjiyi emerek, kişiyi negatif enerjilerden korumaya yardımcı olur.Bütün bedeni güçlendirerek, kişiye güç kazandırır.
Kaplangözü: Zihnin sakinleşmesine faydalı olurken nazardan korunmaya da yardımcı olur.
Sodalit: Sinir sistemini güçlendirir ve kişiye sakinlik verir.
Lapis lazuli: Çocuklarda sağlık konusunda destek verir. Öte yandan fiziksel yeteneklerin de gelişmesinde yardımcı etkendir.
HİHİHİH O REKLAMIN O BÖLÜMÜNE BENDE BAYILIYORUM BİRDE YENİ TİVİBU REKLAMINDA BEBEĞİN KOLUNA SAAT TAKMIŞLAR YA ELİ BOĞUM BOĞUM BAYILIYORUM ONAA
ABLA SEN NERDESİN YAAAA ÖLDÜK MERAKTAN ŞÜKÜR SENDE YİĞENİMİZDE İYİYMİŞ BÖYLE MERAKTA BIRAKMA BİZİ CANIM ABLAMMMM ÇOK ÖZLEDİK SENİ
GÜNAYDINN YAWRUMMMMMMMMMMM AMİNNN İNŞŞŞ GÜZEL HBRLER ALACAĞIMIZ BİR HAFTA OLSUN İNŞALLAHHHH
FATMAMM BEBEĞİMMM GEÇMİŞ OLSUNNNNN BİTANEMMM IHLAMUR FLN İÇ YUMULATIR BOĞAZINI
GÜNAYDIN İREMİOMM TALIM GIYMATLIMMM SANADA GEÇMİŞ OLSUNNNNN İYİLEŞİRSİN YIMIRTAYA KADAR SEN KAYGANA İYİ BAKIYOR SANA
KIZÇEMMMM YAPSANA Bİ TEST ALALIM İNŞALLAH GÜZEL HBR
YAP ARKADAŞIM BENDE KIRMIZILARDAN SONRA YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM İNŞALLAH İYİ GELECEK YUMOŞLAR SİPIOŞLARI YAKALAYACAK DOLACAK GÖBÜŞLERRR
GÜNAYDINNN DİDOŞUMMM MİNNAK YİĞENİMİN GÜZEL ANNESİİİ
HEHEH ÇOCUK UĞRUNA YAPMAYACAĞIMIZ ŞEY YOK HEEEEE DELİSİN SEN DELİİİ
GÜNAYDINNN CANIMMMM
HAYIRDIR CANIMMM NEDEN 1 SENE ARA VERMEK ZORUNDASIN ????:26::26::26::26:
DİDOŞUM NEN VAR KUZUM SENİNNNN NEDE AĞLIYOSUN HAMİLELİK DUYGUSALLIĞIMI YAŞIYORSUN ??? TOPLA KENDİNİ BEBEĞİM MİNNAK KUZUNA YAZIK KURBAN OLDUĞUMMMM
DİDOŞUM BAK FATMAM HAKLI HEM KENDİNİ HARAP EDİP BEBEĞİNİ VE BİZİ ÜZME BİTANEMMM
GÜNAYDINN KIZÇELERİMMM BEBEKLERİMMMM MİNNAKLARIM KIYMETLİLERİMMMM NASILSINIZZZZZ BEN SABAH YOĞUNLUĞUNDAN GİREMEDİMMMM MALUM YENİ AYIN ÖDEME LİSTESİNİ H.SONU HAZIRLAMIŞTIM AMA BU SABAH KONTROL EDİP DÖKÜMANLARIMI ALDIM PATRONUN MASASINA BIRAKTIMMM HEMEN YANINIZA GELDİMMMMGÜN İÇİ ÇOK YOĞUN OLACAĞIM CUMA GÜNÜNDEN BİR KAÇ İŞ TE KALDI AMA YANINIZDAYIMMMM BENİ SORARSANIZ AYNEN BÖYLEYİM ÇOK İYİYİM YANİ RABBİM DERT KEDER VERMESİNN GÜZEL BİR HAFTA DİLİYORUM GÜZEL HBRLER ALIP BİRLİKTE SEVİNDİĞİMİZ BİR HAFTA OLSUNNNNNN
anammmm bunu yazman bile bi saatini almıştır bebekimm teşekkür ederim ıhlamur pastil yiyip içip duruyorummm
bu taş mevzusuna bende inanıyorum kendime aquamarin aldım palukum ben yaaa
mayısta 3 yaşına girecek canım.oğlum var Allah bağışlarsa...
canım kredi ile ev alacağız. islami bir bankadan çekilecek yani ödeme miktarı çok yüksek o yüzden mecburen erteleyeceğiz... evin çok eksiği var canım... ankarada evler uygun ama içine petek dahi koymuyorlar... her masrafı sana ait.. mecburen canlarım
Tamam fulicimmmm sizlerle konuşmak iyi geldii.. Bebeğimi üzmeyeceğimmm.. O daha minicik ve yaşamaya büyümeye çalışıyor annesi kıyamaz onaa ..
İşlerinde kolay gelsinn canımm umarım güzel bol yumoşlu haftalar geçirirsiniz (iz)
Fulim azıcık aklım vardı azıcıkta saçım ikiside bebek uğruna gidiyyy
evet bitanemm taşları bana halam söyledi ondan duydum da aldım o bas ağrısından beri yanımda bulunduruyorum çok iyi geldi valla bana test ettim onayladım yaniii
Fulyam bu arada sen yay burcu musun? onun taşlarını yazmışsın da?
Fulim azıcık aklım vardı azıcıkta saçım ikiside bebek uğruna gidiyyy
bu aquamarin de stresi ve gerginliği alıyomuşş bakalım bende ne etki edecek
evet evet bendede bu amesit aldı pambık gibi bişey oldum ya laaaa
hehe bana zaten ten itibari ile pambık diyodu herifimmmmm şimdi teninle bütünleştin bi kaç gündür deyooooayy bende olsam öyle kocam ne sevinir
yok bebeğim ben yengecimmm yandan yandannnn giderimtubişim sormuş yay burcunu onun için yazdım bende
ahahahaha al bendende o kadarrr ama benim akıl gitti saçım zaten nişanda yanmıştı o zamandan beri onu temizleye temizleye uzatmaya çalışıyorummm daha omuzlarımın altına yeni indiler kestiremem vallaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?