- Konu Sahibi antidepresif
-
- #11.561
fuliiii kız Allah seni hep güldürsün e mi?MArt ayı kedi filannn ne diyeyim ben size
Miyavlayın tabiii kuzucuklarrr :))) Ben pek miyavlamıyorum da doktorumu değiştirdim o da korunmanıza gerek yok dedi tabi benim adam durur muÖYle yani
Martta hepiniz hamiş kalın aralıkta doğsun yeğenler hepsi de yay burcu olsun heheheh huyu güzel olur iştee daha ne olsun
kız atla gel otobüseee çok yol mu sanki kalırsın bizdeeee
hee 18 saat ne kiii atlar gelirim delüüüuçak deme doğum öncesi uçak fobim var gelemem doğurunca belki
Aralık ayında doğanlar iyi olurhheh.. Ayy şimdi bu cümleyi yazarken canım bir biber kızartması istedi üstüne de domates sosuuu ımmmmm Aralık ayıyla da ne ilgisi varsa
Siz buluşun toplaşınn ohh ne güzell artık bizde buradan size eşlik ederiz ha bi de bol bol kulaklarımız çınlar heralde
kız aralıkta biberde olmaz
sizi 3g ile bağlarızz ortama olmaz mı ki
ahahaha devre gitti işteeee bendeeeekastamonu değilmiydi trabzonmuydu
Aynen öyle canım ne biber var ne domates olsa hemen yapacağım.
3g 5g farketmez canım biriniz laptopu götürsün wireless olan bir yere oturun msn-skype gibi konferans yapacağımız bir programla katılrız
yaş kaç kuzum senin bu arada gerçek ismin ney? ne iş yapıyosun nerde oturuyosun yarışmacı arkadaslara basarılar diliyomusun
sus konuşma rezilllll, konuştukça batıyorsunnn
hmm haklısınız tanışmadık dimi ? deniz ben 29 yaşında yım istanbuldan katılıyorum =) ee 30 'a 1 kala ymurtalar tembelleşmiştir die öle söyledim
o kediler kadar olamadıkk kızımmmm bak elin kedisine bi martta halvete giriyor sonra hemen şıp hamileee
taze anne taze annee senin tuzun kuru dimi biz miyavlıcazzz dahaa sen otur oturduğun yerde sakın miyavlıyım deme yeğenim kızar vallaaa
ayyy kedileri bekleyemem şimdi onlar dokuz doğurur hasetimden çatlarım bi dene bile doğuramadım deyüüüüüüü
kızz ii tut yumurtanı düşmesin sadece çatlasın mümkünseee bırakma herifin yakasını bak marta odakladık kendimizi
sloganımız mart kedisiyiz bebişlerin delisiyizzzz
toplanın siz toplanınnnn
Miyavlayın tabiii kuzucuklarrr :))) Ben pek miyavlamıyorum da doktorumu değiştirdim o da korunmanıza gerek yok dedi tabi benim adam durur muÖYle yani
Martta hepiniz hamiş kalın aralıkta doğsun yeğenler hepsi de yay burcu olsun heheheh huyu güzel olur iştee daha ne olsun
ayyy yay burcumu ben bir ay daha mı beklesem ne etsem
oyyy bide o yönü var dimi onlar pıtır pıtır 9 dadoğurur 10 da
sende şair oldun kızzz fulimmmmm helal sana sen söyle ben oynucam 9 8lik attırıcam göbecikleri bence biz gün yapalımmmmm
amcaları gibi aralıkta doğarsa belki onlar gibi matematik zekasına sahip olurr
hee 18 saat ne kiii atlar gelirim delüüüuçak deme doğum öncesi uçak fobim var gelemem doğurunca belki
Aralık ayında doğanlar iyi olurhheh.. Ayy şimdi bu cümleyi yazarken canım bir biber kızartması istedi üstüne de domates sosuuu ımmmmm Aralık ayıyla da ne ilgisi varsa
Siz buluşun toplaşınn ohh ne güzell artık bizde buradan size eşlik ederiz ha bi de bol bol kulaklarımız çınlar heralde
kız aralıkta biberde olmaz
sizi 3g ile bağlarızz ortama olmaz mı ki
nereydi len söylede kıvrandırma beni 18 saat neresi batmanda sen değildin dimi:18::18::18::18::18:[/QUO
Ben söyleyim bebeğim trabzonda iremcikkk
deniz hanımcım deniz hanımcım biz gençliğimiz baharındayız daha çiceğimiz burnumuzdaabende 29 olucam çok yakında :18::18::18:
hmm haklısınız tanışmadık dimi ? deniz ben 29 yaşında yım istanbuldan katılıyorum =) ee 30 'a 1 kala ymurtalar tembelleşmiştir die öle söyledim
yaşıtlarım ve kardeşlerimin arkadaşları 2 çocuk sahipleriiii kesin benim yumurtalar eskidi ben diyim ayyy ALLAH korusun ya
Bide bi sorum olucak hanmlar netten bakındım ama ayda normal bir hatun kaç kez yumurtluyo ??? ben iyice sıyırdım haklısınız((
nereydi len söylede kıvrandırma beni 18 saat neresi batmanda sen değildin dimi:18::18::18::18::18:[/QUO
Ben söyleyim bebeğim trabzonda iremcikkk
ee ben demedim mi trabzon diyeee ağlarsamm ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?