Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

AMİNNNN inş. bilmiyorum çok acelecimiyim diyorum ama hormonlarmı etkiliyor neden dir anlamadım ilk evlendiğim zamanlar bu kadar diildi şimdi bu istek tavan yaptı ( tabi annemin de etkisi var ) sen ne güzel kurtulmuşsun erken yaşta evlat sahibi olmuşsun daha tutturucam bebek sağlıklı içimde büyücek bide doğum korkusu var Allah'ım oda başka dert !!! sağlıklı olucakta büyücek yarabbim ne çok işim var ya da ben büyütüyorum bilmiyorum korkularımda var ama anne çok olmak istiyorum...=)

kızlarrrr çok fenayım. karın ağrısı ve mide bulantısından ölüyom... kırmızılar sökülüyo.
bugün de işim he tedarikçileri gezmekti. çok fena oldum. mesai bitse de gitsem evceğizime.
siz neler yaptınız bacılarım.

bebeğimmmm şekerli su iç rahatlatır karın ağrısına birebir dinlen azcıkta çok yorma kendini iş senden önemli değil tubişimmmmm

Kızlar geldim. Maşallah Bebeği de gördük kalp atışlarını da duyduk çok şükür. Haber vermek istedim şekerler.

RABBİM hayırlısı ile bizlerede sağlıklı güzel evlatlar nasip etsin en kısa zaman da inş. Senin gibi mutluluğumuzu paylaşalım...

bacımmmm teşekkür ederim.
bugün kurumdaki hemşire ile de görüştüm o da hemen başlama ilaca, bikaç ay daha dene dedi olmazsa git dedi.. belki bu aya mahsus bi şeydir dedi. bi de bel ağrısı için efervesan tablet kullanıyodum bırak sadece folik aside devam et dedi...
bugün 1. gün sayarsak yarın karışıma başlıyorum ben de haydin hayırlısııı.
bu arada fulyam sende regl belirtilerin var mı geçen ay birlikte olmuştuk.
inşallah seninki gelmezz...

heh bak ne güzel demiş hemşireee ben folik asidi unutuyorum habire yaaa ahh bu kafammmm sen yarın başa bebeğim garanti olsun birde bende daha hiçbişey yok bu aydan zaten amacım yada umudum yok benim hem misafir hem kaçak göçek keyfimize takıldıkk yumoş mumoş takip etmedim benim zaten son günlerde belirtim olur ağrı fln o yüzden gelir benimkiler yani birde sen kaç günde 1 oluyosun bebeğim ben ayın 12 sini bekliyorum 30 günde 1 benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…