- Konu Sahibi antidepresif
-
- #11.581
deniz hanımcım deniz hanımcım biz gençliğimiz baharındayız daha çiceğimiz burnumuzdaabende 29 olucam çok yakında :18::18::18:
‎"Ve bazen hayattır sevmek,
Birini çok uzaktayken bile yüreğinde taşıyabilmek."...
ee nun 2 çocuğu bunun 5 çocuğu var dersek yandık bende 28 yaşındayım eltimle aramda 4 yaş var onun 13 ve 8 yaşında 2 veledi var gel vur bei beniii , aşk neylediiiii
Ayyyy seni çok umutsuz gördümmmm fulimmmm çal ordan oynak bişeylerde havamızı bulalım ayolll :118::118::118::118:
yaşıtlarım ve kardeşlerimin arkadaşları 2 çocuk sahipleriiii kesin benim yumurtalar eskidi ben diyim ayyy ALLAH korusun ya
Bide bi sorum olucak hanmlar netten bakındım ama ayda normal bir hatun kaç kez yumurtluyo ??? ben iyice sıyırdım haklısınız((
canım kusura bakma yeni gördüm yazdığını. ben Keçiörende oturuyorum. sana özel mesaj atmak istedim daha detaylı ama 100 mesaj olmadan yollayamıyormuşum... pek anlayamadım ama buradan da açıkça yazmaya çekiniyorum ailemden özellikle beni hazmedemeyenler de geliyor buralara.... ne olur ne olmaz... 100 mesaja ulaşayım inş. da özelden anlatırım :))) ahh ahh bizim evin mantolaması yani dış cepheye ısı yalıtımı yapılmamıştı, üst komşum sürekli halı silkeliyordu ve en sonunda balkondaki yorganımı yaktı... evimizin değeri 140 milyar almak istediğimiz yer 190 milyar ama canım yeni yapılmış eksiksiz bir daire... :) ankarada tüm evler böyle yeni yerleşim yeri ya :) istanbulda 2 gözdü odalar.. oradan buraya gelin gelince dünyalar benim oldu. gözüm gönlüm açıldı valla...
güzel söz biz didoşu iremi ve uzaktaki tüm kızları kalbimizde taşıyoruzzzz
evet cnm tanışmadık ama şimdi tanıştıkkk bende 27 yi deviriyorum temmuzda 28 im yani valla yumurtalar keyfe keder takılıyor Allahın bileceği iş albet gelicek bebişlerimiz bu arada bende fulya bende istanbuldayım pekiii kız sen istanbulun neresindensinnnn ????
perikızı yumurtalar 40 yaşına kadar tazeliğini koruyor ayrıca 30 yaşından sonra ikiz gebelik olma ihtimali daha da artıyor yaniii çifter çifter...
ziziag maaşallah canım resimini gördüm ben senin 18 yaşında gibi gözüküyorsun. bunu laf olsun diye değil öyle gördüğüm için söylüyorum canım. insanlar 29 yaşında evlenmeye karar veriyor 30 da evlenip 35 den önce de çocuk doğurmuyorlar.... bence canım en iyi zaman... Allahın takdiri herşey ve hepimiz için en hayırlı olanları yaşadıklarımız.... sizlere içimden geçenleri anlatmayı ne çok istiyorum ama burası uygun değil işte... yani herkes okuyabilir.... ne biliyim garip duygular :) değişik ruh hallerindeyim :)))
kızzz sen iste ben bu gezegeni yakarımmmmmmm
[video=youtube;m1QA5XlRg8I]http://www.youtube.com/watch?v=m1QA5XlRg8I[/video]
OTURANIN TOTOSUNU KEDİ MINCIRSINNN :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118::118:
ee ben demedim mi trabzon diyeee ağlarsamm ama
gastamonu gastamano dep dep dep de dedin ya neyse zırlama çakarım
ooooo ben ablanızım nerdeyse =p bana yetişen yok :d k.çekmecedeyim ben ya sen ? Gerçekten bu form iyi geldi birilerine böyle detaylıda sorup konuşamıyorsun anneolan arkadaşlarım zaten öle kalamadı dertleri yok şak şak doğuruyolar :d
perikızı yumurtalar 40 yaşına kadar tazeliğini koruyor ayrıca 30 yaşından sonra ikiz gebelik olma ihtimali daha da artıyor yaniii çifter çifter...
ziziag maaşallah canım resimini gördüm ben senin 18 yaşında gibi gözüküyorsun. bunu laf olsun diye değil öyle gördüğüm için söylüyorum canım. insanlar 29 yaşında evlenmeye karar veriyor 30 da evlenip 35 den önce de çocuk doğurmuyorlar.... bence canım en iyi zaman... Allahın takdiri herşey ve hepimiz için en hayırlı olanları yaşadıklarımız.... sizlere içimden geçenleri anlatmayı ne çok istiyorum ama burası uygun değil işte... yani herkes okuyabilir.... ne biliyim garip duygular :) değişik ruh hallerindeyim :)))
gastamonu gastamano dep dep dep de dedin ya neyse zırlama çakarım
vurma lenn bende vururum kötü olur gel sarılalımmmm
kızçeler ben oynaya oynana gidiyommm misafirliğe gitcez tatlı alcam erken çıkcammmmmmm
[video=youtube;z10eh_Lp1iQ]http://www.youtube.com/watch?v=z10eh_Lp1iQ[/video]
HALA OTURUYONUZ MU LLEEEYYYNNNNNNNNN :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118::118::118::118:
anaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
avcılardayım gı beennnnnn birde sevomuz vardı hamiş oda pek girmiyo oda floryadaydııı istanbul gacıları çoğalıyo iyi iyi kalabalık buluşucazzzz
vurma lenn bende vururum kötü olur gel sarılalımmmm
kızçeler ben oynaya oynana gidiyommm misafirliğe gitcez tatlı alcam erken çıkcammmmmmm
Haklısın dediğimm gibi korunmaya braktığımdan beri yedim kafayı eşim çok kızıyor buraya takılmama da kızıyor herkes okur rezil oluruz diyor ondan foto da koyamıyorum ...netten okudum kadarıyla 20 ila 30 yaş arası dönem en iyi yumurtlama dönemiymiş ama yengem şuan 40 yaşına giriyor ve 1 ay sonra kuzenimiz geliyor Allah'ın izniyle ... Kimselere demedim çalışmalara başladığımı özellikle anneme hasta olduğu için olmassa hayal kırıklığını uğramasın die =( Bu arada yeniyim ya hepiniz le tanışma isterim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?