Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

şimdik benimki kafasına göre takılıyo canım kürtajdan beri. bi 32 gün bi 25 gün. geçen ay 25 günde geldi. galiba yavaş yavaş düzene giriyo . bugün 24. gün lekelenmeler iyice arttı. yarına tam gelir.
belki bebişin canı kaçak göçek istiyodur. heyecan atraksiyon inşallah hayırlısı olsun bebeğimm...

kızlar ben çıkıyorum. servis toplanmaya başlamış... hava güzel gibi belki yürürüm...
akşam girip geçmişi okucam. yine laf yetiştiririm size

biz aynı patron kendimiz çaldık kendimiz oynadıkk sen ne ediyon iştesin herhalde bugunnn sesin soluğun anca cıktığına göre

bugünkü üstün performansımdan sonra erken kactm iştenbu hafta biraz sıkısık işler pek girebileceğimi sanmıyorum ara ara yoklarım sizivekilim sen kızz ona göre bundan sonra her aksam senden rapor alcm

kimyamız şaştı değil mi yavas yavas düzene girer elbet canım benim yımırt olayı gecen aya has bişeydir bence bendede öyle oldu biliyosun teste göre yumurtlamadım ben mesela gecen ay Bu ayda keyfi bilir

Bebişin basımız üstünde yeri varda benim için milyonda 1 ihtimal onun bu ay olması hayırlısı keşke olsa

bugünkü üstün performansımdan sonra erken kactm iştenbu hafta biraz sıkısık işler pek girebileceğimi sanmıyorum ara ara yoklarım sizivekilim sen kızz ona göre bundan sonra her aksam senden rapor alcm

arı maya gibisin arkadaşım senin elinden iş kaçarmı hiç Vekaletini aldım patroncuğummm merak etme bir bir rapor ederim sana

fulya folik asid ne kadar süre kullanılıyor ? 3-4 ay önce gitmiştim dedim ya o zaman Dr. 5 mg bişe vermişti 2 günde bir at demişti bitti 2 aydır içmiyorum içmem gerek mi acaba ?

fulya folik asid ne kadar süre kullanılıyor ? 3-4 ay önce gitmiştim dedim ya o zaman dr. 5 mg bişe vermişti 2 günde bir at demişti bitti 2 aydır içmiyorum içmem gerek mi acaba ?

canım bebiş hazırlığı için 3 ay önceden baslanıyor gebeliğin ilk 3 ayı kullanılıyor plansız gebeliklerdede gebelik öğrenildiği andan itibaren ilk 3 ay kullanılıyor tabi ben habire unutuyorum o baska bence al ve devam et cnmm tebdir bizden bebiş allahtannnn

o değilde 1 günde şöyle bi yatak mı gördükkiiii yumoşlar gaza gelsin çatır çatır çatlasınnnn peşin sıra doğuralımmm heeeeee

14 şubat için güzel bi fikir die düşündümmmm katılanlar ????

3 ay kullanıyorum kjalmassam bırakıyomuyum yoksa kalana kadar devam mı ? Bide ne hoşuma gitti fulya 14 şubat için hazırlıklar filan bizim o gün evlilik yıl dönümümüz =) eşime çok aşığım ama cinsellikten hoşlanmıyorum acaba bu da etkiliyormu bebişi isteksiz olmak yani =( çok açık oldu ama sormak geldi içimden =(

Göze alandır kadın.
Çekip gitmeyi, sahip olduklarından
vazgeçmeyi, karşılık beklememeyi…
Mücadele eder, kızar, bağırır ama hep
sever.
Dedim ya bir dünyadır kadınlar, yürekleriyle konuşan, gözleriyle gülen.

ahh canım ya ben bu yazdığını şimdi gördüm de.. sen bu tarz şeylerle meşgul olma çünkü bu hücreleri yaratan Allah onlara nasıl hareket edeceklerini de öğretiyor... yani döllenme, yumurtlama kesinlikle senin benim elimde değil. mesela benim elimde olsa ben ikiz olması için 2 yumurta döllensin isterdim ona göre davranırdım ama böyle birşey yok!! herşey Allahın takdiri. sen sadece rahat davran ve düzenli dr. kontrolüne git. hemen 1 ayda olacak iş değil gebelik bunun için ciddi bir zaman ve sabır gerekli ayrıca çocuk olsun diye değil, eşimi seviyorum mutluyum diye düşünerek motive et her anda kendini zamanla göreceksin ki gebelik oluşuvermiş... ve sakın unutma çocuk için yaş engeli yok!! allah cc. izin verdikçe olmaz diye bir şey yok!! ama allah izin vermezse 25 yaşında da olsan olmaz 45 yaşında da olmaz olacağı varsa da 60 yaşında bile olşur ki örnekleri mevcut...

Son düzenleme:

Varolun kızlar =) bunların hepsinin farkındayım biliyorum . İşte gelin görün ki sizden 3-4 yaş büyük olmam bişe değiştirmiyo akıl yaşta değil başta boşa dememişler. Bu konularda hep bilinçliydim fakat başlamadığım işin içine girmediğim için kafaya takmıyordum akıllanma eşimi üzmeme zamanı şimdi =) özellikle bu ay böle oldu açıkcası son adeim hüsrandı oyüzden =( taşınma durumum var halledim şu işler kalmassam yallah doktor Senin neyin var Allah bağışlasın kaç yaşında ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…