- Konu Sahibi antidepresif
-
- #11.661
günaydın hatunlarr nasılsınız bugün?
Fatmacım en erkenci sensin :)
Hülya ablacım akşam nasıl geçti eşinle ?? Deprem durumları şiddetlimiydi
Aynur ablacım sevindim senin mercimek de fasülye kadar olmuş mu
Fulya, tubişş ve herkese günaydınlarrr.. mutlu bir gün sizinle olsunn..
Ben erkenciyim bugün ama acıktımm kahvaltı yapmaya gidiyorum
Günaydın topiğin sevgili gülleri. İnşallah güzel bir gün olur hepimiz için.
Bu gece hiç uyumadım. Öldürücü bir sinüzit ağrısı...Kaç gündür çekiyorum. Dün heyecandan doktora söylemeyi unuttum. Bu illet ilaçsız geçer mi?
günaydın bebekkk... afiyet olsun ohhh bal kaymak olsun bebişine kan et olsungünaydın hatunlarr nasılsınız bugün?
Fatmacım en erkenci sensin :)
Hülya ablacım akşam nasıl geçti eşinle ?? Deprem durumları şiddetlimiydi
Aynur ablacım sevindim senin mercimek de fasülye kadar olmuş mu
Fulya, tubişş ve herkese günaydınlarrr.. mutlu bir gün sizinle olsunn..
Ben erkenciyim bugün ama acıktımm kahvaltı yapmaya gidiyorum
günaydın topikimizin taze annesiii... geçmiş olsun ablacım. dayanabiliyosan hap içme dicem ama ben de migren ağrısını bilirim ilaçsız geçmez. aslında kullanılan ilaçlar var bu dönem için bi doktoruna arayıp sor istersen..Günaydın topiğin sevgili gülleri. İnşallah güzel bir gün olur hepimiz için.
Bu gece hiç uyumadım. Öldürücü bir sinüzit ağrısı...Kaç gündür çekiyorum. Dün heyecandan doktora söylemeyi unuttum. Bu illet ilaçsız geçer mi?
günaydın şekerrr... ben de anca 8 de damlıyom buraya... sora işer sarpa sarınca gün içinde gelemiyom bi daha yanınıza. ama gece tek başıma döktürüyom topikte. akşam da topiği ben kapatıyom nerdeysegünaydın güzel anne evet sabah sabah forumu ben açarım genelde mesai 8 de başlıyor bende erkenden damlıyorum buraya sen ye mamişlerini gelirsin yine
günaydın yavrukuşlarım ben hastayım hatta daha beter oldum kalkıp gelecek halim yoktu ama ofiste 3 kişi yok şef dün hasta olma dedi bende o yüzden kalktım geldim
günaydın hamiş ablaların en güzeli nane yağı ii geliyor ve çörek otu yağı ama tabi hamilelikte kullanımı nasıldır bilemem
günaydın fıstığımm memur olunca böyle 8de başlar mesai duydum sende bizim gibi mart kedisi olacakmışsın sloganı unutma
bende geceleri uğrayamıyorum hep bi iş oluyor ama ben evimde miskin miskin yatmak istiyorum
günaydın fıstığımm memur olunca böyle 8de başlar mesai duydum sende bizim gibi mart kedisi olacakmışsın sloganı unutma
bende geceleri uğrayamıyorum hep bi iş oluyor ama ben evimde miskin miskin yatmak istiyorum
hobaaa ayol ısmarlama mı bu hastalık bugün ol yarın olma... şu işverenler...
geçmiş olsun canım neyin var...
çörekotu hamişlikte kullanılmamalıymış fatmacım. yağını bilmem ama. ben şu bal-çörek otu-tarçın konusunu araştırırken okudum bi çok yerde. ki bu karışım o yüzden 12. günden sonra içilmiyomuş.
bu arada ben sabah karışımın siftahını yaptım. ne tatlı ne acımtrak garip bi şey ıyykkk... ama yicem valla paşa paşa
günaydın hamiş ablaların en güzeli nane yağı ii geliyor ve çörek otu yağı ama tabi hamilelikte kullanımı nasıldır bilemem
mırnavv mırnavvv valla büyük sözüme tövbe ama martta hamiş kalamazsam kediler bile gözükmesin gözüme... o derece yanii
eski hamişliğim devam etseydi doğumum marttaydı da ondan bu kedilere gazabım...
ama ne şanslılar meretler. tek atımda 9 tane. biz bi tane doğurcaz diye öncesinde 9 doğuruyoz
soğukalgınlığı canım ama ciddi öksürüyorum hiç halim yok bide yattığım yerde uyuyup kalıyom sürekli terliyomm ilaç almaya başladım ama o zıkkımlarda daha çok uyku yapıyorrr
evet işte bende emin değilim ama bu yağı burnuna damlatıyosun iğrenç bi kokusu var ama sinüsleri boşaltıyomuşş
abla bide annem almış geçen gün daha doğrusu ameliyttan sonra doktor verdi burnunu yıkıyo tuzlu suyla şişesi varr sıkıyosun diğer taraftan çıkıyo tüm iltihabı söktürüyorr bi bak istersen ona
günaydın kızlar........................
Teşekkür ederim bebeğim. Sana da günaydınlar. Ne yapsam bilemiyorum. Bu saat oldu işe gitmedim. İzin için kimseye de ulaşamadım. Ama kesinlikle gidemem. bir saat yol. Otobüste daha kötü oluyorum....Aman ne zor işler yaaaa.....
Denemekte fada var:) Teşekkürler canım
günaydın bebekkk... afiyet olsun ohhh bal kaymak olsun bebişine kan et olsun
günaydın topikimizin taze annesiii... geçmiş olsun ablacım. dayanabiliyosan hap içme dicem ama ben de migren ağrısını bilirim ilaçsız geçmez. aslında kullanılan ilaçlar var bu dönem için bi doktoruna arayıp sor istersen..
günaydın şekerrr... ben de anca 8 de damlıyom buraya... sora işer sarpa sarınca gün içinde gelemiyom bi daha yanınıza. ama gece tek başıma döktürüyom topikte. akşam da topiği ben kapatıyom nerdeyse
günaydın kızlar........................
Sana da günaydın canım:) Hahahaa taze anneye bak 34 yaşında:)))Taze olan sizlersiniz kuzum:) İnşallah bu ay hamile de olacaksınız, hade bakem....Az sonra sağlık ocağına gideceğim, bakalım ne derler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?