Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydın güzel anne evet sabah sabah forumu ben açarım genelde mesai 8 de başlıyor bende erkenden damlıyorum buraya sen ye mamişlerini gelirsin yine

günaydın hamiş ablaların en güzeli nane yağı ii geliyor ve çörek otu yağı ama tabi hamilelikte kullanımı nasıldır bilemem

kızlarr günaydın nasılsınızzz...
ohhh ben pamuk gibiyim kırmızılar geldi yaww. tüm ödem gitti vücudumdan. sadece sabah soldan bi baş ağrısı ile uyandım, ilaç içtim geçerse daha bi bomba olucamm

günaydın yavrukuşlarım ben hastayım hatta daha beter oldum kalkıp gelecek halim yoktu ama ofiste 3 kişi yok şef dün hasta olma dedi bende o yüzden kalktım geldim

günaydın bebekkk... afiyet olsun ohhh bal kaymak olsun bebişine kan et olsun

günaydın topikimizin taze annesiii... geçmiş olsun ablacım. dayanabiliyosan hap içme dicem ama ben de migren ağrısını bilirim ilaçsız geçmez. aslında kullanılan ilaçlar var bu dönem için bi doktoruna arayıp sor istersen..

günaydın güzel anne evet sabah sabah forumu ben açarım genelde mesai 8 de başlıyor bende erkenden damlıyorum buraya sen ye mamişlerini gelirsin yine
günaydın şekerrr... ben de anca 8 de damlıyom buraya... sora işer sarpa sarınca gün içinde gelemiyom bi daha yanınıza. ama gece tek başıma döktürüyom topikte. akşam da topiği ben kapatıyom nerdeyse

günaydın yavrukuşlarım ben hastayım hatta daha beter oldum kalkıp gelecek halim yoktu ama ofiste 3 kişi yok şef dün hasta olma dedi bende o yüzden kalktım geldim

hobaaa ayol ısmarlama mı bu hastalık bugün ol yarın olma... şu işverenler...
geçmiş olsun canım neyin var...

günaydın hamiş ablaların en güzeli nane yağı ii geliyor ve çörek otu yağı ama tabi hamilelikte kullanımı nasıldır bilemem

çörekotu hamişlikte kullanılmamalıymış fatmacım. yağını bilmem ama. ben şu bal-çörek otu-tarçın konusunu araştırırken okudum bi çok yerde. ki bu karışım o yüzden 12. günden sonra içilmiyomuş.
bu arada ben sabah karışımın siftahını yaptım. ne tatlı ne acımtrak garip bi şey ıyykkk... ama yicem valla paşa paşa

mırnavv mırnavvv valla büyük sözüme tövbe ama martta hamiş kalamazsam kediler bile gözükmesin gözüme... o derece yanii
eski hamişliğim devam etseydi doğumum marttaydı da ondan bu kedilere gazabım...
ama ne şanslılar meretler. tek atımda 9 tane. biz bi tane doğurcaz diye öncesinde 9 doğuruyoz

hobaaa ayol ısmarlama mı bu hastalık bugün ol yarın olma... şu işverenler...
geçmiş olsun canım neyin var...

soğukalgınlığı canım ama ciddi öksürüyorum hiç halim yok bide yattığım yerde uyuyup kalıyom sürekli terliyomm ilaç almaya başladım ama o zıkkımlarda daha çok uyku yapıyorrr

evet işte bende emin değilim ama bu yağı burnuna damlatıyosun iğrenç bi kokusu var ama sinüsleri boşaltıyomuşş

abla bide annem almış geçen gün daha doğrusu ameliyttan sonra doktor verdi burnunu yıkıyo tuzlu suyla şişesi varr sıkıyosun diğer taraftan çıkıyo tüm iltihabı söktürüyorr bi bak istersen ona

Teşekkür ederim bebeğim. Sana da günaydınlar. Ne yapsam bilemiyorum. Bu saat oldu işe gitmedim. İzin için kimseye de ulaşamadım. Ama kesinlikle gidemem. bir saat yol. Otobüste daha kötü oluyorum....Aman ne zor işler yaaaa.....

bende mart doğumluyum 13 mart inşallah bebişimmm annesine güzel bir doğumgünü hediyesi olarak gelir. babasıda martta gelmişti bana kocamla martta tanışmıştık 3 sene öncee marttan çok şey bekliyorummm

Denemekte fada var:) Teşekkürler canım

Denemekte fada var:) Teşekkürler canım

gitme tabi ablacımm senin işe gitmemek için çok geçerli bir mazeretin var

rica ederim abla sinüzit illetini bilirim dikkat et kendine sen

Sana da günaydın canım:) Hahahaa taze anneye bak 34 yaşında:)))Taze olan sizlersiniz kuzum:) İnşallah bu ay hamile de olacaksınız, hade bakem....Az sonra sağlık ocağına gideceğim, bakalım ne derler.

günaydın canlarım. eşimi işe gönderdim hemen koştum yanınıza. önce yazdıklarınızı okudum :))) hasta olan kardeşlerim çoooook geçmiş olsunn çook... Allah acil şifalar versin :) ayvareçeli canım :)) desene aynı durumdayız ödemler bende de gidince inceliyorum ödemler toplandığında balon gibi şişiyorum :))) şükür geçti :))

Sana da günaydın canım:) Hahahaa taze anneye bak 34 yaşında:)))Taze olan sizlersiniz kuzum:) İnşallah bu ay hamile de olacaksınız, hade bakem....Az sonra sağlık ocağına gideceğim, bakalım ne derler.

neden abla taze anne olmak için 18 yaşında olmak gerekmiyor ki... aslında ideal yaşlar hem ikiz bebeğinin olması ihtimali daha da yükseliyor :)) hangi yaşta olduğun değil kendini hangi yaşta hissettiğin önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…