- Konu Sahibi antidepresif
-
- #11.641
varolun kızlar =) bunların hepsinin farkındayım biliyorum . Işte gelin görün ki sizden 3-4 yaş büyük olmam bişe değiştirmiyo akıl yaşta değil başta boşa dememişler. Bu konularda hep bilinçliydim fakat başlamadığım işin içine girmediğim için kafaya takmıyordum akıllanma eşimi üzmeme zamanı şimdi =) özellikle bu ay böle oldu açıkcası son adeim hüsrandı oyüzden =( taşınma durumum var halledim şu işler kalmassam yallah doktorsenin neyin var allah bağışlasın kaç yaşında ?
kuzum senden büyüklerde var aramızda sen aklını biraz ev işi tasınma işine var rahat bırak bedenini kocanada daha ilgi göster göreceksin herşey daha güzel olucak
canım ben de folbiol kullanıyorum. yan etkileri mide bulantısı ve şişkinlik yaptı bende. o yüzden uyumama yakın içiyorum hem de midem biraz boşalmış oluyo rahat oluyo. ama çok gerekli. bu bi b vitamini türevi. bebeğin ilk aylarında çok gerekli. noral tüp denen bi şey var. bebeğin omiriliği. folik asit eksikliğinde bu tüp kapanmıyor ve bebeğin sırtı açık kalıyo. bu bi özür durumu. benim bi tanıdığımın başına gelmişti. ilk aylarda folik asit kullanmadı ve bebeğin sırtı açık kalmış. kürtajla sonlandıralım dedi doktorlar ama onun gönlü razı olmadı. 5 aylık bebeği karnında öldü doğumla düşürdüler bebeği.Slm kızlar kaç gündür girememiştim nasılsınız ...sizlere bişey sormak istiyorum ben 5 haftalık hamileyim doktor bana follibol verdi bunu daha önce kullanan varmı acaba ? Ne işe yarar bu ilaç kullanmak şartmıdır pek ilaç kullnmayı seven biri değilim de merak ediyorum bir yan etkisi falan varmıdır diye
kızlar
sabah şöyle bi uğradım sonra çıkmak zorunda kaldım
iişlerimi halletmem lazımdı öğlene kadar işleri hallettim
sonra kuaföre gittim biraz güzelleştim şimdi evdeyim giyinip hemen
çıkıcam kocişimle akşam yemeğine gitcez ordan sonra ne olur bilemem ama
bence izmirliler hazır olsun orta şiddete bir deprem olabilir
malum yumoş günlerim çok yakın:)))))))
Eki Görüntüle 624381
o değilde 1 günde şöyle bi yatak mı gördükkiiii yumoşlar gaza gelsin çatır çatır çatlasınnnn peşin sıra doğuralımmm heeeeee
14 şubat için güzel bi fikir die düşündümmmm katılanlar ????
3 ay kullanıyorum kjalmassam bırakıyomuyum yoksa kalana kadar devam mı ? Bide ne hoşuma gitti fulya 14 şubat için hazırlıklar filan bizim o gün evlilik yıl dönümümüz =) eşime çok aşığım ama cinsellikten hoşlanmıyorum acaba bu da etkiliyormu bebişi isteksiz olmak yani =( çok açık oldu ama sormak geldi içimden =(
Slm kızlar kaç gündür girememiştim nasılsınız ...sizlere bişey sormak istiyorum ben 5 haftalık hamileyim doktor bana follibol verdi bunu daha önce kullanan varmı acaba ? Ne işe yarar bu ilaç kullanmak şartmıdır pek ilaç kullnmayı seven biri değilim de merak ediyorum bir yan etkisi falan varmıdır diye
Bayanlar benim bir sorum olacak...
7 haftalık hamileyim. İki gecedir rahatsızlıktan uyuyamıyorum. Hele evvelsi gece dön dön dön... Dün gece en sonunda ağladım sinirden 2 gecedir uykusuzum falan. Sabaha karşı rahatsızlığımın altı üstü gaz olduğunu anladım sonunda.. Yani tövbe yarabbim nasıl bir gaz bu. Ayaklarımı üşütmemek için termal çorap üstüne terlik patik giyiyorum resmen üstüne de basma etek geçirsem tam olucam o kıvamdayım :)) kimsede bu sıkıntı var mı nasıl çözdünüz? bakliyat falan da yemedim bu arada :)) ay deli olucam cuma günü de hastaneye gideceğim için hafta içi sabredeyim dedim bide ilk hamileliğim yani ufacık şey olsa acaba noldu diye düşündürüyor.. Yardımcı olabilecek biri var mı?? Bunun için bir ilaç var mı hamilelik döneminde kullanılan? Rezene çayı veya kimyon tohumu çayı için deniliyor denedim faydası olmadı.:18::44:
kayganan doğru demiş
dertleşme konusuna gelince insan bazen hiç tanımadığı birisinine hayatının en önemli olaylarını dertlerini anlatmak ister buda onun gibi bi rahatlama yöntemi tabi bu yöntemden en büyük farkı benim bu topikteki hatunları öz kardeşim gibi sevmem ve aynı şekilde sevilmem onlar kendilerini çok iyi biliyorlar zaten biz gebelik için yürüdüğümüz bu yolda stresimi en aza indirmek birbirimizi rahatlatmak ve daha az bu sıkıntıları düşünmek için elele yürüyoruz yeri geliyo aynı anda depresyona giriyoruz ama illaki birklikte ağlayıp birlikte gülüyoruz...
burası öyle bi yer işte...
yawwwruuuiii... ben seviyom kız seniiiii....
hepinizi seviyommm uleyynnnnkader yol arkadaşlarım benimmm
tamam yawruşum dikkat et kendine kafana daştı ayuydu neyim düşmesinnnn
canım ben de folbiol kullanıyorum. yan etkileri mide bulantısı ve şişkinlik yaptı bende. o yüzden uyumama yakın içiyorum hem de midem biraz boşalmış oluyo rahat oluyo. ama çok gerekli. bu bi b vitamini türevi. bebeğin ilk aylarında çok gerekli. noral tüp denen bi şey var. bebeğin omiriliği. folik asit eksikliğinde bu tüp kapanmıyor ve bebeğin sırtı açık kalıyo. bu bi özür durumu. benim bi tanıdığımın başına gelmişti. ilk aylarda folik asit kullanmadı ve bebeğin sırtı açık kalmış. kürtajla sonlandıralım dedi doktorlar ama onun gönlü razı olmadı. 5 aylık bebeği karnında öldü doğumla düşürdüler bebeği.
canım moral bozmak için deil bu ilacın önemini anlatmak için yazdım bunu. hap içmeyi sevmiyoruz ama bu hamişlikte gerekli
du ben babamlara bi telefon edeyim kendilerini sağlama alsınlar bari hade kazan mubarek olsun ablacım
aaaaa bacımmm bu ne umutsuzluk yawww... tamam biz de dibe vuruyok arada ammaaa.. bak karşında 31lik hatun var 4 aralık itibarıyla. sen 29 unda böyleysen atam ben kendimi bi yerlere. hem yaşıtları neyim boşver kendi dalgana bak canım.yaşıtlarım ve kardeşlerimin arkadaşları 2 çocuk sahipleriiii kesin benim yumurtalar eskidi ben diyim ayyy ALLAH korusun ya
Bide bi sorum olucak hanmlar netten bakındım ama ayda normal bir hatun kaç kez yumurtluyo ??? ben iyice sıyırdım haklısınız((
kastamonuda olan benim bacım memeleketine 14 saat uzakta olan da benimahahaha devre gitti işteeee bendeeeekastamonu değilmiydi trabzonmuydu
kızz ii tut yumurtanı düşmesin sadece çatlasın mümkünseee bırakma herifin yakasını bak marta odakladık kendimizi
sloganımız mart kedisiyiz bebişlerin delisiyizzzz
Varolun kızlar =) bunların hepsinin farkındayım biliyorum . İşte gelin görün ki sizden 3-4 yaş büyük olmam bişe değiştirmiyo akıl yaşta değil başta boşa dememişler. Bu konularda hep bilinçliydim fakat başlamadığım işin içine girmediğim için kafaya takmıyordum akıllanma eşimi üzmeme zamanı şimdi =) özellikle bu ay böle oldu açıkcası son adeim hüsrandı oyüzden =( taşınma durumum var halledim şu işler kalmassam yallah doktorSenin neyin var Allah bağışlasın kaç yaşında ?
kızlar bi test daha yaptım o da negatif.. bi daha da yapmam kırmızılar ne zaman gelirse gelsin artık.. öptüm hepinizi
Kızlar geldim. Maşallah Bebeği de gördük kalp atışlarını da duyduk çok şükür. Haber vermek istedim şekerler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?