Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kuzum senden büyüklerde var aramızda sen aklını biraz ev işi tasınma işine var rahat bırak bedenini kocanada daha ilgi göster göreceksin herşey daha güzel olucak

kuzum senden büyüklerde var aramızda sen aklını biraz ev işi tasınma işine var rahat bırak bedenini kocanada daha ilgi göster göreceksin herşey daha güzel olucak

Fulya çok sağ ol iyi akşamlar kızlar ben kaçar Allah nasip ederse yarın görüşürüz =)

kızlar bi test daha yaptım o da negatif.. bi daha da yapmam kırmızılar ne zaman gelirse gelsin artık.. öptüm hepinizi

Slm kızlar kaç gündür girememiştim nasılsınız ...sizlere bişey sormak istiyorum ben 5 haftalık hamileyim doktor bana follibol verdi bunu daha önce kullanan varmı acaba ? Ne işe yarar bu ilaç kullanmak şartmıdır pek ilaç kullnmayı seven biri değilim de merak ediyorum bir yan etkisi falan varmıdır diye

kızlar

sabah şöyle bi uğradım sonra çıkmak zorunda kaldım
iişlerimi halletmem lazımdı öğlene kadar işleri hallettim
sonra kuaföre gittim biraz güzelleştim şimdi evdeyim giyinip hemen
çıkıcam kocişimle akşam yemeğine gitcez ordan sonra ne olur bilemem ama
bence izmirliler hazır olsun orta şiddete bir deprem olabilir
malum yumoş günlerim çok yakın:)))))))

canım ben de folbiol kullanıyorum. yan etkileri mide bulantısı ve şişkinlik yaptı bende. o yüzden uyumama yakın içiyorum hem de midem biraz boşalmış oluyo rahat oluyo. ama çok gerekli. bu bi b vitamini türevi. bebeğin ilk aylarında çok gerekli. noral tüp denen bi şey var. bebeğin omiriliği. folik asit eksikliğinde bu tüp kapanmıyor ve bebeğin sırtı açık kalıyo. bu bi özür durumu. benim bi tanıdığımın başına gelmişti. ilk aylarda folik asit kullanmadı ve bebeğin sırtı açık kalmış. kürtajla sonlandıralım dedi doktorlar ama onun gönlü razı olmadı. 5 aylık bebeği karnında öldü doğumla düşürdüler bebeği.
canım moral bozmak için deil bu ilacın önemini anlatmak için yazdım bunu. hap içmeyi sevmiyoruz ama bu hamişlikte gerekli

du ben babamlara bi telefon edeyim kendilerini sağlama alsınlar bari hade kazan mubarek olsun ablacım

ha haaa benim adamın yorumunu aynen yazıyom (resmi büyütüp ona gösterdim)
kocam: öööö yatağın üstüne ne dökmüşler kirli o yatak ben yatmam orda... (balonları gösterdim)
kocam: resmin üstü karanlık göremiyom ben bi şey. ha hangi aptal çıkarıyo bu icatları o da yazıyo mu...
sonra benim yumoş çatlarmı bu adama

Bayanlar benim bir sorum olacak...

7 haftalık hamileyim. İki gecedir rahatsızlıktan uyuyamıyorum. Hele evvelsi gece dön dön dön... Dün gece en sonunda ağladım sinirden 2 gecedir uykusuzum falan. Sabaha karşı rahatsızlığımın altı üstü gaz olduğunu anladım sonunda.. Yani tövbe yarabbim nasıl bir gaz bu. Ayaklarımı üşütmemek için termal çorap üstüne terlik patik giyiyorum resmen üstüne de basma etek geçirsem tam olucam o kıvamdayım :)) kimsede bu sıkıntı var mı nasıl çözdünüz? bakliyat falan da yemedim bu arada :)) ay deli olucam cuma günü de hastaneye gideceğim için hafta içi sabredeyim dedim bide ilk hamileliğim yani ufacık şey olsa acaba noldu diye düşündürüyor.. Yardımcı olabilecek biri var mı?? Bunun için bir ilaç var mı hamilelik döneminde kullanılan? Rezene çayı veya kimyon tohumu çayı için deniliyor denedim faydası olmadı.
:18::44:

peri kızı canım senin ve diğer arkadaşların affına sığınarak bi şey yazıyorum. bunu bi doktordan duymuştum. orgazm olmak hamileliği kolaylaştırıyo. çünkü kadının orgazm olması spermlerin rahme ilerleyişine yardımcı oluyomuş ve hızlandırıyomuş. şaka bi yana azcık istek göz çıkarmazzzz

Merhaba;

Bende 7 haftalık hamileyim bana da folbiol verdi doktor. 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı ama bi yan etkisini görmedim henüz. Bende ilaç sevmem hatta hap yutmakta çok zorlanırım ama bebek başka birşey maalesef artık bir süre onların gelişimi sağlığı için eski huylarımızı unutucaz :) Haplar herkeste aynı etkiyi yaratacak diye bişe yok ama folik asit verilmeyen hamile yoktur. çocuğun gelişimi içinde annenin sağlığı içinde oldukça gerekli.

canım benim kısa süreli bi hamileleiğim oldu böle bi sıkıntı yaşamadım. ama burda topiğimizde daha tecrübeli arkadaşlar var yardımcı olurlar sana.. ama sen kendini ve dolaylı olarak bebişini üzme strese sokma. bi de hamilelikte ıhlamur dışında başka bitki çayı önermiyorlar. o dediklerini çok tüketme bence

hahaha aradınmı ablam babanları
az sonra görüşmek üzere dermişim :))

aaaaa bacımmm bu ne umutsuzluk yawww... tamam biz de dibe vuruyok arada ammaaa.. bak karşında 31lik hatun var 4 aralık itibarıyla. sen 29 unda böyleysen atam ben kendimi bi yerlere. hem yaşıtları neyim boşver kendi dalgana bak canım.
ayyy bu arada ben regl oldum ya tüm stres gitti pamuk gibi oldum vallaa salla gitsin modundayımmm. deşarj oluyom

ahahaha devre gitti işteeee bendeeee kastamonu değilmiydi trabzonmuydu
kastamonuda olan benim bacım memeleketine 14 saat uzakta olan da benim ühü ühüüü

kızz ii tut yumurtanı düşmesin sadece çatlasın mümkünseee bırakma herifin yakasını bak marta odakladık kendimizi
sloganımız mart kedisiyiz bebişlerin delisiyizzzz
ben de tuttummm bu sloganııı

ben de taşınacağım yakın zamanda :)) mayısta 3 yaşına girecek bir oğlum var Allahın izniyle... Allah cümlemizin gönlüne göre versin inş.

günaydın hatunlarr nasılsınız bugün?

Fatmacım en erkenci sensin :)

Hülya ablacım akşam nasıl geçti eşinle ?? Deprem durumları şiddetlimiydi

Aynur ablacım sevindim senin mercimek de fasülye kadar olmuş mu

Fulya, tubişş ve herkese günaydınlarrr.. mutlu bir gün sizinle olsunn..

Ben erkenciyim bugün ama acıktımm kahvaltı yapmaya gidiyorum

Günaydın topiğin sevgili gülleri. İnşallah güzel bir gün olur hepimiz için.

Bu gece hiç uyumadım. Öldürücü bir sinüzit ağrısı...Kaç gündür çekiyorum. Dün heyecandan doktora söylemeyi unuttum. Bu illet ilaçsız geçer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…