Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydın kızlar........................
günaydın şekerrr...

günaydın bacımmm.. valla regl günlerimde ortalama 1-1,5 kg fazla çıkarım tartıda. sonra normal kiloma dönerim..

Sana da günaydın canım:) Hahahaa taze anneye bak 34 yaşında:)))Taze olan sizlersiniz kuzum:) İnşallah bu ay hamile de olacaksınız, hade bakem....Az sonra sağlık ocağına gideceğim, bakalım ne derler.

olsun ablacım bi de bana bak ben 31 deyim daha ilkini beceremedim. 2. ye başladığımda tam kartlaşcam kısmetse

olsun ablacım bi de bana bak ben 31 deyim daha ilkini beceremedim. 2. ye başladığımda tam kartlaşcam kısmetse

inşallah ikizin olur da üçüncü bebek için hayaller kurarsın üstelik kartlaşman için de 60 yaşında olman lazım kusura bakma canım 31 yaş insanların daha yeni evlendiği yaş... sudemerve ablanında olduğu yaş insanların hamile kalmak istediği yaş oluyor artık :) yani senin için daha erken canım :)))

sanada günaydın güzel anne
akşam çok güzeldi eşim süpriz yaptı
iş yerini kapadık ailecek hep beraber yemeğe gittik
2 seneden sonra çok iyi geldi sonrası malum:))

günaydın aynurcum
çok geçmiş olsun sinüzit için tuzlu suyun iyi
geldiğini biliyorum ama bebişin var nasıl olur bişey diyemem

kızlar bi test daha yaptım o da negatif.. bi daha da yapmam kırmızılar ne zaman gelirse gelsin artık.. öptüm hepinizi

CANIM BIRAK KENDİ HALİNE GELMEZSE BEBİŞ KENDİNİ BELLİ EDER ZATEN HAYIRLI OLSUNNN

ERKEK MİLLETİ İŞTE NE ANLARRRLAR BENİMKİNE GÖSTERMEDİM BİLE VERECEĞİ TEPKİ SENİNKİYLE AYNI ÇÜNKÜ

İSTERİK İYİDİR HEM BİZİMDE CANIMIZ VAR AYOLL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…