- Konu Sahibi antidepresif
-
- #11.681
günaydın şekerrr...günaydın kızlar........................
günaydın canlarım. eşimi işe gönderdim hemen koştum yanınıza. önce yazdıklarınızı okudum :))) hasta olan kardeşlerim çoooook geçmiş olsunn çook... Allah acil şifalar versin :) ayvareçeli canım :)) desene aynı durumdayız ödemler bende de gidince inceliyorum ödemler toplandığında balon gibi şişiyorum :))) şükür geçti :))
Sana da günaydın canım:) Hahahaa taze anneye bak 34 yaşında:)))Taze olan sizlersiniz kuzum:) İnşallah bu ay hamile de olacaksınız, hade bakem....Az sonra sağlık ocağına gideceğim, bakalım ne derler.
günaydın şekerrr...
günaydın bacımmm.. valla regl günlerimde ortalama 1-1,5 kg fazla çıkarım tartıda. sonra normal kiloma dönerim..
olsun ablacım bi de bana bak ben 31 deyim daha ilkini beceremedim. 2. ye başladığımda tam kartlaşcam kısmetse
günaydınn herkeseeee
Herkese günaydııın
günaydın hatunlarr nasılsınız bugün?
Fatmacım en erkenci sensin :)
hülya ablacım akşam nasıl geçti eşinle ?? Deprem durumları şiddetlimiydi
Aynur ablacım sevindim senin mercimek de fasülye kadar olmuş mu
Fulya, tubişş ve herkese günaydınlarrr.. Mutlu bir gün sizinle olsunn..
Ben erkenciyim bugün ama acıktımm kahvaltı yapmaya gidiyorum
günaydın topiğin sevgili gülleri. Inşallah güzel bir gün olur hepimiz için.
Bu gece hiç uyumadım. öldürücü bir sinüzit ağrısı...kaç gündür çekiyorum. Dün heyecandan doktora söylemeyi unuttum. Bu illet ilaçsız geçer mi?
fatmaaaam günaydın
nasıl oldun tatlım
günaydın hülişcimmmm kötüyüm düne göre daha kötüyüm ilaç almaya başladım bi yandan pastil ıhlamur ama ihtiyacım olan yatağımda olmak
canım kıyamam ben sana
dur ben geliyim senin yerine bakıyım sen git
eve dinlen
ooyy teşekkür ederimm canımcımm keşke ofisteki arkadaşlarımda öyle düşünse
yakın olsanız varya herşeyinize koşarım
ama ne yazıkki uzağım
ya resmen başımı tutamıyorum görüyo halimi demedi git rapor al diye neyse sinirimi bozmucam allah görsün
kızlar bi test daha yaptım o da negatif.. bi daha da yapmam kırmızılar ne zaman gelirse gelsin artık.. öptüm hepinizi
ha haaa benim adamın yorumunu aynen yazıyom (resmi büyütüp ona gösterdim)
kocam: öööö yatağın üstüne ne dökmüşler kirli o yatak ben yatmam orda... (balonları gösterdim)
kocam: resmin üstü karanlık göremiyom ben bi şey. ha hangi aptal çıkarıyo bu icatları o da yazıyo mu...
sonra benim yumoş çatlarmı bu adama
peri kızı canım senin ve diğer arkadaşların affına sığınarak bi şey yazıyorum. bunu bi doktordan duymuştum. orgazm olmak hamileliği kolaylaştırıyo. çünkü kadının orgazm olması spermlerin rahme ilerleyişine yardımcı oluyomuş ve hızlandırıyomuş. şaka bi yana azcık istek göz çıkarmazzzz
yawwwruuuiii... ben seviyom kız seniiiii....
hepinizi seviyommm uleyynnnnkader yol arkadaşlarım benimmm
UYY KURBANLAR OLURUM YOLLARINAAA CNAIM BENİMMMM
düşmedi bebeişimm
günaydın hatunlarr nasılsınız bugün?
Fatmacım en erkenci sensin :)
Hülya ablacım akşam nasıl geçti eşinle ?? Deprem durumları şiddetlimiydi
Aynur ablacım sevindim senin mercimek de fasülye kadar olmuş mu
Fulya, tubişş ve herkese günaydınlarrr.. mutlu bir gün sizinle olsunn..
Ben erkenciyim bugün ama acıktımm kahvaltı yapmaya gidiyorum
GÜNAYDIN DİDOŞUMMMMM AFİYET BAL ŞEKER OLSUNNNNNNNNN YİĞENİME KAN OLSUNNNN
ABLACIM MİNOSET İÇEBİLİYOSUN AMA SEN YİNEDE Bİ DRA GÖRÜN ÇOK GEÇMİŞ OLSUNNNGünaydın topiğin sevgili gülleri. İnşallah güzel bir gün olur hepimiz için.
Bu gece hiç uyumadım. Öldürücü bir sinüzit ağrısı...Kaç gündür çekiyorum. Dün heyecandan doktora söylemeyi unuttum. Bu illet ilaçsız geçer mi?
kızlarr günaydın nasılsınızzz...
ohhh ben pamuk gibiyim kırmızılar geldi yaww. tüm ödem gitti vücudumdan. sadece sabah soldan bi baş ağrısı ile uyandım, ilaç içtim geçerse daha bi bomba olucamm
GÜNAYDIN BALLILOKMAAAMMMMMMM İNŞALLAH ÇABUCAK GEÇER BASININ AĞRISI
günaydın yavrukuşlarım ben hastayım hatta daha beter oldum kalkıp gelecek halim yoktu ama ofiste 3 kişi yok şef dün hasta olma dedi bende o yüzden kalktım geldim
BEBEĞİMM GÜNAYDINNN GEÇMİŞ OLSUNNN O ŞEFİNİNDE HİÇ VİCDANI YOKMUŞ KARA VİCDANLI Bİ BENİM PATRONUM SANIYODUM
çörekotu hamişlikte kullanılmamalıymış fatmacım. yağını bilmem ama. ben şu bal-çörek otu-tarçın konusunu araştırırken okudum bi çok yerde. ki bu karışım o yüzden 12. günden sonra içilmiyomuş.
bu arada ben sabah karışımın siftahını yaptım. ne tatlı ne acımtrak garip bi şey ıyykkk... ama yicem valla paşa paşa
SİFTAHI SENDEN BEREKETİ YUMOŞTAN İNŞALLAH BEBEĞİMMMM
günaydın kızlar........................
GÜNAYDINN YAWRUMMMMMMMM NASSINNNNNN
bende mart doğumluyum 13 mart inşallah bebişimmm annesine güzel bir doğumgünü hediyesi olarak gelir. babasıda martta gelmişti bana kocamla martta tanışmıştık 3 sene öncee marttan çok şey bekliyorummm
MART GÖBÜŞ DOLDURMA AYIMIZ OLSUN İNŞALLAHHHHHHHH
Herkese günaydııın
GÜNAYDIN ABLİŞKOOOOOO
Günaydın bacılar bu sabah buralar çok stresli (bizim ofis) ihale bende kalmasın bi kaç saate gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?