Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

güle güle kullan canım

Tesekkur ederim kizlar ahh tubisim ah kendince alsa iyiydi tum arastirmayi ben yaptim o sadece ödedikleri :)) bir odundan fazlasini beklememek lazim benim odunda böyle işte :)))

ben adetim bitene kadar izin verdim kendime. her şeyi yiyom sonra dikkat edicem. regl olduğum için dünyanın tatlısını istiyo canım...
aklımdan soslu makarna geçiyo. ton balıklı da olabilir. bugur pilavı da istiyomm. tavuklu bi şeyler yapabilirim ama buzluktan tavuk etini indirmedim öle işte bakalımmm...
iştahım ne kadar açık di mi neler istiyom mideye indirmeye

kızlar ben çıkıyorum...
yürüyüş yaparak evime gidicemm. yediklerimin ne kadarını yaksam kardırr
akşam giremem herhal. kocam buraya girmemi istemiyo dün kızdı. kafamı hep bebek diye meşgul ediyomuş. ben bugün kaçak geldim aranıza yani.
hepiciğinizi öpüyorum şekerlerr..
iyi akşamlarrr..

iyi akşamlar canım öpüyorum cok

günaydın kızçeler ben geldimm çok iyi olmadım ama işe gelmem gerekti ilaçlarımı aldım etki etmesini bekliyorummm

topikimin tatlı hatunları nasılsınızzz..
hastalar iyileşti mi, yorgunlar dinlendi mi, benim gibi işi yoğun olanlar işlerini halletti mii...
alper tunga öldi mi... ay sabah sabah bu geldi aklıma öle yazınca... tımam iğrencimmm
siftahı benden bereketi sizdennn...
umarım bugün muhabbet kesat olmaz dünkü gibi

günaydın kızçeler ben geldimm çok iyi olmadım ama işe gelmem gerekti ilaçlarımı aldım etki etmesini bekliyorummm

günayyydınnnn fatmacım. umarım ,ilaçlar eti eder de bügün sıkıntı yaşamazsın iş yerinde...
siftahı ben yaptım diyodum. ben o kadar şeyi yazana kadar sen gelmişsinn hoşgelmişsinnn

Günaydın kızlar..

Fatmacımm bugün toparlanırsın iyice inşallah canımm..

tubişcimm kolay gelsin işlerinde :)

Ben de 3. kişiyim topiği açan Benim sebebim de komik haa Sabah eşim telefonu yatağın altına düşürdü e haliyle kalkmak zorunda kaldımm sonra da yatmadım zaten bulantılarım arttıı:44::44:

günayyydınnnn fatmacım. umarım ,ilaçlar eti eder de bügün sıkıntı yaşamazsın iş yerinde...
siftahı ben yaptım diyodum. ben o kadar şeyi yazana kadar sen gelmişsinn hoşgelmişsinnn

günaydın tugbammm inşallah düzelirim ıhlamuru dayadım bünyeye zaten

durdum durdum duramadım pırt diye yazdım :26::26:

günaydınnn şekerrr.. bak aç aç oturma miden bulansa da ye bi şeyler...

günaydın güzel anne

teşekkür ederim iyi dileklerin için

kuzum en zor dönemlerin şimdi 9. hafta bulantılar devam ediyo halsizlik uyku durumu kıyamam sana ben

günaydınnn şekerrr.. bak aç aç oturma miden bulansa da ye bi şeyler...

aç oturmuyrum canım yiyorum bişeyler öğlene doğru rahatlıyorum o zaman iştahım açılıyor :)

günaydın güzel anne

teşekkür ederim iyi dileklerin için

kuzum en zor dönemlerin şimdi 9. hafta bulantılar devam ediyo halsizlik uyku durumu kıyamam sana ben

Aynen canım öyle yaaa akşamları yemekten sonra uyuyorum sonra yatıyorum sabaha kadar uyuyorum ha bi de gün içerisinde uyuyorum
Bulantılarım önceden çok değildi şimdi arttı yaa ben bulandıkça eşimin de hpşuna gidiyoo bebişimiz büyüyo diye

ayyy kuzumm yerim ben büyüyen mercimeğii : teyzesi kurban olsun onaaaa
bu arada dün benim yeğen geldi bize 2.5 yaşında öyle bilmişşş olmuşki balım famma teyze famma teyze diyip duruyoorr

Ay yavrular ben dizi ozledim bile allahtan kocaman bana dün akilli telefon aldi da bakip bakip kaciyorum:) sevgililer günü verilen dogumgunu hediyemmis bu telefon erken oldu ama olsun :)

FATMIŞIMM HAYIRLI OLSUN TELEFONUN BEBEĞİMMMMM GÜLE GÜLE KULLAN GÜZEL HBRLER AL GÜZEL HABERLER İLETTTTT İNŞALLAHHHHH

GÜNAYDIN BEBEKİM SEN YORMA İŞTE KENDİNİ SAKİN SAKİN TAKIL İLAÇLARINI İHMAL ETME YAWRUŞUMMMM

GÜNAYDINN TUBİŞİMMMMMMM NASSSINNNNNN YAWRUMMM

DEDİĞİN GİBİ İNŞALLAH BUGÜN MUHABBETİN İÇİNE TURP SIKILMAZZZZZ

GÜNAYDIN DİDOŞUMMMMM VE MİNNAK YİĞENİMMMM BULANTI DIŞINDA İYİSİNİZ DEĞİLMİİİ RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN BÜYÜYO MİNNAK YİĞENİM ANNESİİİ

kızlar bizim bura kaynamaya başladı. diğer memurlar gelince işler de başlıyo ama burdayım takipteyimmm

TAMAM BEBEKİMMMM ÖZLETME KENDİNİİİ

GİDER TABİ ENİŞTENİN HOŞUNA BENİM BİLE HOŞUMA GİDİYO MİNNAK BÜYÜO İÇERİDE DİE OYYY YERİM ONUN TOTOSUNUUUUU

[video=youtube;ceTrhAKUvss]http://www.youtube.com/watch?v=ceTrhAKUvss[/video]

DIM DIM DIM DI MIRILDANDIMMMMMMM :82::82::82::82::82::82::82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…