- Konu Sahibi antidepresif
-
- #11.861
güle güle kullan canım
güle güle kullan fatmacım... bak seninki bizzat almış vermiş.
benim oduncuğum tl limitini söledi hepsi burada dan seçebilirsin hediyeni dedii.
ben de senin tl limitin 0, hediye seçemezsin dedim onao benle uğraşır da ben geri kalırmıyımm
valla benim eşim 3 11 çalıştıgı için bu hafta yemek derdim yok ama genelde bi site var odan bakyıyorum canım ne cekerse onu yapıyorum :d gecen pazar yalancu kumpir yaptım hem cok kolay hemde doyurucu ama biraz kilo aldırıcı birşey
iyi akşamlar canım öpüyorum cokkızlar ben çıkıyorum...
yürüyüş yaparak evime gidicemm. yediklerimin ne kadarını yaksam kardırr
akşam giremem herhal. kocam buraya girmemi istemiyo dün kızdı. kafamı hep bebek diye meşgul ediyomuş. ben bugün kaçak geldim aranıza yani.
hepiciğinizi öpüyorum şekerlerr..
iyi akşamlarrr..
günaydın kızçeler ben geldimm çok iyi olmadım ama işe gelmem gerekti ilaçlarımı aldım etki etmesini bekliyorummm
günayyydınnnn fatmacım. umarım ,ilaçlar eti eder de bügün sıkıntı yaşamazsın iş yerinde...
siftahı ben yaptım diyodum. ben o kadar şeyi yazana kadar sen gelmişsinnhoşgelmişsinnn
Günaydın kızlar..
Fatmacımm bugün toparlanırsın iyice inşallah canımm..
tubişcimm kolay gelsin işlerinde :)
Ben de 3. kişiyim topiği açanBenim sebebim de komik haa Sabah eşim telefonu yatağın altına düşürdü e haliyle kalkmak zorunda kaldımm sonra da yatmadım zaten bulantılarım arttıı:44::44:
Günaydın kızlar..
Ben de 3. kişiyim topiği açanBenim sebebim de komik haa Sabah eşim telefonu yatağın altına düşürdü e haliyle kalkmak zorunda kaldımm sonra da yatmadım zaten bulantılarım arttıı:44::44:
kızlar bizim bura kaynamaya başladı. diğer memurlar gelince işler de başlıyo ama burdayım takipteyimmm
günaydınnn şekerrr.. bak aç aç oturma miden bulansa da ye bi şeyler...
günaydın güzel anne
teşekkür ederim iyi dileklerin için
kuzum en zor dönemlerin şimdi 9. hafta bulantılar devam ediyo halsizlik uyku durumu kıyamam sana ben
aç oturmuyrum canım yiyorum bişeyler öğlene doğru rahatlıyorum o zaman iştahım açılıyor :)
Aynen canım öyle yaaa akşamları yemekten sonra uyuyorum sonra yatıyorum sabaha kadar uyuyorum ha bi de gün içerisinde uyuyorum
Bulantılarım önceden çok değildi şimdi arttı yaa ben bulandıkça eşimin de hpşuna gidiyoo bebişimiz büyüyo diye
Ay yavrular ben dizi ozledim bile allahtan kocaman bana dün akilli telefon aldi da bakip bakip kaciyorum:) sevgililer günü verilen dogumgunu hediyemmis bu telefon erken oldu ama olsun :)
günaydın kızçeler ben geldimm çok iyi olmadım ama işe gelmem gerekti ilaçlarımı aldım etki etmesini bekliyorummm
topikimin tatlı hatunları nasılsınızzz..
hastalar iyileşti mi, yorgunlar dinlendi mi, benim gibi işi yoğun olanlar işlerini halletti mii...
alper tunga öldi mi...ay sabah sabah bu geldi aklıma öle yazınca... tımam iğrencimmm
siftahı benden bereketi sizdennn...
umarım bugün muhabbet kesat olmaz dünkü gibi
Günaydın kızlar..
kızlar bizim bura kaynamaya başladı. diğer memurlar gelince işler de başlıyo ama burdayım takipteyimmm
aç oturmuyrum canım yiyorum bişeyler öğlene doğru rahatlıyorum o zaman iştahım açılıyor :)
Aynen canım öyle yaaa akşamları yemekten sonra uyuyorum sonra yatıyorum sabaha kadar uyuyorum ha bi de gün içerisinde uyuyorum
Bulantılarım önceden çok değildi şimdi arttı yaa ben bulandıkça eşimin de hpşuna gidiyoo bebişimiz büyüyo diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?