Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ayyyyy ne güzel ev hanımı olmak ta ayrı bi güzel tamam bekliyoz fotoyu ben hazır almaz zorundayım vaktimde yok ayrıca ev dizemediğim için şimdi dizicem evimi Allah'ın izniyle yavaş yavaş geç olsun güç olmasın dimi enes'i öp benim için tanımıyorum ama Allah bilir ne tatlıdır kolay gelsin sana bende arkandan geliyorum koşturma başlıyo şubat sonu mart başı ...Bide aklımdan şu geçmiyo değil benim çalışmalar devam ediyo ya taşınma muhabbetleri koşuşturma arasında Allah'ın izniyle hamile kalmış olsam bebişime bişey olur diye düşünüyorum ( bu arada kalmayı becerdim de bişe olması kaldı ) ama aklımdan geçiyor işteee:26::26::26:

kızlar sabah bi selam verdim kaçtımm işlerim vardıı. Yeni geldimm dışarda da hava kapalı pöfff çok sıkıcııı.. kaynanalar görümceler çekiştirilmiş. Benim görümcem yok :) Kaynanamlar da uzaktalar daha hiç gelmediler bana kışları gellmeyi düşünüyolar da daha henüz başı kalabalık ilerleyen senelerde bellkii:18::18::18::18::18::18:

aaa ne tesadüf bak benimde içimden geldi öyle dedimmm

sen bizim aileye çok yakınsın zati akça pakça bide tombiş ben ve kuzenler gibi 9::9

sizmi gidiyosunuz olsun ya gelir onlarda bebeğe inşallah

Son düzenleme:

iç içe olmak zor işler cnm. Ben yazın rahattım tam alışıyodum yayılmaya sonra vakit gelip çatıyodu Allah'ım bi stress deli olurdum şimdi inşallah istediğim düzene kavuşucam bir yandan da anne olma planlarım var işte nasip neler olacak yıllar içerisinde göreceğiz

sen bizim aileye çok yakınsın zati akça pakça bide tombiş ben ve kuzenler gibi 9::9

sizmi gidiyosunuz olsun ya gelir onlarda bebeğe inşallah

biz gidiyoruz canım. Açıkçası gelip de çok uzun kalmalarını istemem çünkü sıkılırlar evde onlar sıkıldıkça ben de sıkılırım bi de sürekli yemek yemek işler bitmezzz ayy çok tembelim galiba :))

seni anlıyorum canım annem de senelerdir aynı sıkıntıyı çekiyorr ve kaynanası sevmez. burnundan getirir annemin o yüzden daha da bi sıkıcı sıkıntılı durum ama kadında iyi sabır var dayanıyo

sizleri o kadar çok özledimki
sanki ailesinden uzak gurbette yaşan biri gibi
hepiniz burnumda tütüyosunuz ama işlerimin
yoğunluğundan fırsat bulup giremiyorum

akşam başıma bişey geldi sizinle hemen onu paylaşmak istedim sonra işimin başına dönücem canlarım

ben biten yeni adetimden sonra işler nedeniyle bu ak pek ekşına yönelemedik eşimle
sadece 3 gün önce bi kaçamak yaptık bide
dün akşam fakat yatağa yattım tam uykuya dalmışım
odanın kapısı açıldı içeri siyah çeketli 30 35 li yaşlarda bi adam girdi
suratıma bakıp sen test yapmadınmı diye sordu
bende hayır dedim kalk yap sen hamilesin dedi bana ve çıkıp gitti
sıçrayarak uyandım anlamda veremedim eşimi dürttüm kaldırdım ben rüyamda böyle bişey gördüm dedim
oda sen çok fazla etk,lenmeye başladın bu işten üzüyosun kendini dedi hatta kızdı
ama aslında bu ay takmıyorum kafama bile hatta o iş olurken bile bebiş yoktu aklımda
ay sabahtan beri bi tuhafım yaa

kaynana muhabbeti

ben çok şanslıyım kaynanamla aynı şehirde yaşıyorum kendi annemlerde yakın 1 saat sürmüyor.

sık sık gidiş geliş yaparız ama gelip kalma muhabbeti olmuyor. Biz gidip kalıyoruz onlarda.

hoşgeldinn hülya ablaa...
yazıklarını okuyunca tüylerm diken diken oldu resmennnn ayy ne acayip rüyaa:) Allah hayırlara çıkarsın canım yaa inşallah pozitif test görürsün bu ay

didem din dimi sen kusura bakma karıştırabiliyorum ben kaynanamı sevmiyo değilim ama işte mecburiyetten böyle oldu bizim ki ev sahibi olalım istedik zaman bir şekilde geçti ama deldi de geçti malesef şimdi düzenimi kurucam ama kışları yine bize gelmelerinden korkuyorum düzenim bozulsun istemiyorum . Kendi düzenimde çocuklarım eşim ve ben offf yaaa çok mu şey istiyorummmm

tembel değilsin kuzum hamilesin şimdi senin gözünde büyüyodur böyle işte boşver gelmiyolarsa kafan rahat ne güzelll

ablaaa tüylerim diken diken olduu çok garip hissettim bende şimdi ne zaman senin regl günü

bu arada bizde seni özledik bırakma bizi bukadar bundan sonraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…