- Konu Sahibi antidepresif
-
- #12.081
Oooo genç bir hatun düştü buralaraaaakaç yıllık evlisin kıızzzz
biz buraya gençleri almıyozz kart karılar kulübü burasııııı
Kız fatmikkk msj kutunu sil heleeeeee
aminnnn denizz :) nasılsın? nasıl gidiyor hayat? önceki yazılanları okuyordum yeni farkettim geldiğini :) dün gece oturdum yeni evin mutfağı için simli sakallı ipten ipli tül yapmak için 3 sıra örgü ördüm :) her deliğin ortasına bir ip bağladığımda :) süper bir ipli tül ortaya çıkacak :)) heyecandan sabaha kadr uyuyamadım bitirmeliyim dedim :) saat 10 da başladım sabaha karşı 3 te bitirdim :) bitirdiğimde tamamen resmini çekip gösteririm size
altta yazıo ama sölimmm 1 sene olcak yakında :)
bak bak çömeze helenasıl ekledin kız onu ben bilmiym daha
demüzledim :) bu arada kuzenlerimde bana fatmik derler hoşuma gitti
aaa ne tesadüf bak benimde içimden geldi öyle dedimmm
kızlar sabah bi selam verdim kaçtımm işlerim vardıı. Yeni geldimm dışarda da hava kapalı pöfff çok sıkıcııı.. kaynanalar görümceler çekiştirilmiş. Benim görümcem yok :) Kaynanamlar da uzaktalar daha hiç gelmediler bana kışları gellmeyi düşünüyolar da daha henüz başı kalabalık ilerleyen senelerde bellkii:18::18::18::18::18::18:
kızlar sabah bi selam verdim kaçtımm işlerim vardıı. Yeni geldimm dışarda da hava kapalı pöfff çok sıkıcııı.. kaynanalar görümceler çekiştirilmiş. Benim görümcem yok :) Kaynanamlar da uzaktalar daha hiç gelmediler bana kışları gellmeyi düşünüyolar da daha henüz başı kalabalık ilerleyen senelerde bellkii:18::18::18::18::18::18:
sen bizim aileye çok yakınsın zati akça pakça bide tombiş ben ve kuzenler gibi 9::9
sizmi gidiyosunuz olsun ya gelir onlarda bebeğe inşallah
iç içe olmak zor işler cnm. Ben yazın rahattım tam alışıyodum yayılmaya sonra vakit gelip çatıyodu Allah'ım bi stress deli olurdum şimdi inşallah istediğim düzene kavuşucam bir yandan da anne olma planlarım var işte nasip neler olacak yıllar içerisinde göreceğiz
sizleri o kadar çok özledimki
sanki ailesinden uzak gurbette yaşan biri gibi
hepiniz burnumda tütüyosunuz ama işlerimin
yoğunluğundan fırsat bulup giremiyorum
akşam başıma bişey geldi sizinle hemen onu paylaşmak istedim sonra işimin başına dönücem canlarım
ben biten yeni adetimden sonra işler nedeniyle bu ak pek ekşına yönelemedik eşimle
sadece 3 gün önce bi kaçamak yaptık bide
dün akşam fakat yatağa yattım tam uykuya dalmışım
odanın kapısı açıldı içeri siyah çeketli 30 35 li yaşlarda bi adam girdi
suratıma bakıp sen test yapmadınmı diye sordu
bende hayır dedim kalk yap sen hamilesin dedi bana ve çıkıp gitti
sıçrayarak uyandım anlamda veremedim eşimi dürttüm kaldırdım ben rüyamda böyle bişey gördüm dedim
oda sen çok fazla etk,lenmeye başladın bu işten üzüyosun kendini dedi hatta kızdı
ama aslında bu ay takmıyorum kafama bile hatta o iş olurken bile bebiş yoktu aklımda
ay sabahtan beri bi tuhafım yaa
biz gidiyoruz canım. Açıkçası gelip de çok uzun kalmalarını istemem çünkü sıkılırlar evde onlar sıkıldıkça ben de sıkılırım bi de sürekli yemek yemek işler bitmezzz ayy çok tembelim galiba :))
seni anlıyorum canım annem de senelerdir aynı sıkıntıyı çekiyorr ve kaynanası sevmez. burnundan getirir annemin o yüzden daha da bi sıkıcı sıkıntılı durum ama kadında iyi sabır var dayanıyo
biz gidiyoruz canım. Açıkçası gelip de çok uzun kalmalarını istemem çünkü sıkılırlar evde onlar sıkıldıkça ben de sıkılırım bi de sürekli yemek yemek işler bitmezzz ayy çok tembelim galiba :))
seni anlıyorum canım annem de senelerdir aynı sıkıntıyı çekiyorr ve kaynanası sevmez. burnundan getirir annemin o yüzden daha da bi sıkıcı sıkıntılı durum ama kadında iyi sabır var dayanıyo
sizleri o kadar çok özledimki
sanki ailesinden uzak gurbette yaşan biri gibi
hepiniz burnumda tütüyosunuz ama işlerimin
yoğunluğundan fırsat bulup giremiyorum
akşam başıma bişey geldi sizinle hemen onu paylaşmak istedim sonra işimin başına dönücem canlarım
ben biten yeni adetimden sonra işler nedeniyle bu ak pek ekşına yönelemedik eşimle
sadece 3 gün önce bi kaçamak yaptık bide
dün akşam fakat yatağa yattım tam uykuya dalmışım
odanın kapısı açıldı içeri siyah çeketli 30 35 li yaşlarda bi adam girdi
suratıma bakıp sen test yapmadınmı diye sordu
bende hayır dedim kalk yap sen hamilesin dedi bana ve çıkıp gitti
sıçrayarak uyandım anlamda veremedim eşimi dürttüm kaldırdım ben rüyamda böyle bişey gördüm dedim
oda sen çok fazla etk,lenmeye başladın bu işten üzüyosun kendini dedi hatta kızdı
ama aslında bu ay takmıyorum kafama bile hatta o iş olurken bile bebiş yoktu aklımda
ay sabahtan beri bi tuhafım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?