Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

evet kuzum belki sadece k.validen olsa neyse toplanıp gelmeleri kötü olmuş hastaykende daha bi çekilmez oluyo herşey

kaynananlarla berabermisin ? fatma

yaşadığım için çok iyi biliyorum fulya cım benim kaynanam Allah var çok iyi biri görümcem ve kayınpederim kışın beraberiz ama ben onların evine gittim sırf birikip yapıp kendi düzenime geçebiliyim diye şükürler olsun rabbim nasip etti daha çok işimiz var ama olucak yavaş yavaş ama işte burda evleri olmadıkları için kışın bana genebilirler yine hayırlısıyla olmaz inş. Sevmemekten değil ama dediğin gibi olmuyor olmuyor

kızlar merhabalarr.... cumamız mübarek olsun..... dilerim Allahtan herşey gönlünüzce olur inş. sevdikleriniz ve sevenleriniz ile en önemlisi karnınız bu aylarda bebiş ile hatta bebişlerle dolsun inş. :)

çok iideğilim ama idare ediorum haftanın son günü diye direniorum işte

Fatma çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin inş. çalışınca daha zor çalıştığım dönemlerde hasta olduğumda izin bile alamıyordum vergi dönemi, beyannnameler var vs. şimdi evdeyim çalışmıyorum ama bu kez de çocuk uyutmuyor :) yeni okudum sen 7 aylık evliymişsin taze gelinsin :) inş.. en kısa ve hayırlı olan zamanda yavrucuğunun varlığını öğrenirsin..

kızlar merhabalarr.... cumamız mübarek olsun..... dilerim Allahtan herşey gönlünüzce olur inş. sevdikleriniz ve sevenleriniz ile en önemlisi karnınız bu aylarda bebiş ile hatta bebişlerle dolsun inş. :)

Allah razı olsun meryem Seninde cuman mübarek olsun inş. herşey gönlümüzce olur hayırlısyla

aminnnn denizz :) nasılsın? nasıl gidiyor hayat? önceki yazılanları okuyordum yeni farkettim geldiğini :) dün gece oturdum yeni evin mutfağı için simli sakallı ipten ipli tül yapmak için 3 sıra örgü ördüm :) her deliğin ortasına bir ip bağladığımda :) süper bir ipli tül ortaya çıkacak :)) heyecandan sabaha kadr uyuyamadım bitirmeliyim dedim :) saat 10 da başladım sabaha karşı 3 te bitirdim :) bitirdiğimde tamamen resmini çekip gösteririm size

teşekkür ederin meryem amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…