- Konu Sahibi antidepresif
-
- #12.061
denicem bakalım kocamda haftasonu gezcekmiş kardeşiyle sinir küpüyüm yani bu aralar hem hastayım hemde böyle bişi var
ya kimseye lafım yok ben bile bile evlendim bu adamla sonuçta ailesini biliyodum böyle olacağını bizde kalacağını ama hasta olunca evde ayağını uzatıp yatamayınca kötü oluyo bide işten geliyosun eve sıkıntı yani
ya kimseye lafım yok ben bile bile evlendim bu adamla sonuçta ailesini biliyodum böyle olacağını bizde kalacağını ama hasta olunca evde ayağını uzatıp yatamayınca kötü oluyo bide işten geliyosun eve sıkıntı yani
kuzum ne kadar iyi olursa olsun kvalideni geç kendi öz annen dahi olsa ev ev üstüne olmuyor 3-4 ay diosun ben 20 günü zor ettim de ki sana ne zararları vardı Allah var yukarıda hiçbi zararları yok ama bu böyle malesefff
geldimi üstüste gelir zaten bırak gezsin sende hastayım de yat uyu dinlen iyice kimseyi takma kafana bile takma bebeğim
kaynananlarla berabermisin ? fatma
günaydın kızlar hayırlı cumalar
günaydın kübram hayırlı cumalar sanada
nasılsın fatmacım iyimisin
çok iideğilim ama idare ediorum haftanın son günü diye direniorum işte
kayınpeder yok bizde kayınvalidem var oda yazları memlekette kışları bizde kalıyorrrr
[video=youtube;pQy5TIrZ4NA]http://www.youtube.com/watch?v=pQy5TIrZ4NA[/video]
haftasonu geldi cnm dinlenırsn bol bol
çok iideğilim ama idare ediorum haftanın son günü diye direniorum işte
kızlar merhabalarr.... cumamız mübarek olsun..... dilerim Allahtan herşey gönlünüzce olur inş. sevdikleriniz ve sevenleriniz ile en önemlisi karnınız bu aylarda bebiş ile hatta bebişlerle dolsun inş. :)
Fatma çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin inş. çalışınca daha zor çalıştığım dönemlerde hasta olduğumda izin bile alamıyordum vergi dönemi, beyannnameler var vs. şimdi evdeyim çalışmıyorum ama bu kez de çocuk uyutmuyor :) yeni okudum sen 7 aylık evliymişsin taze gelinsin :) inş.. en kısa ve hayırlı olan zamanda yavrucuğunun varlığını öğrenirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?