Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ayyyy tüylerim diken diken oldu testttt yap hamile ol inş.

hoşgeldinn hülya ablaa...
yazıklarını okuyunca tüylerm diken diken oldu resmennnn ayy ne acayip rüyaa:) Allah hayırlara çıkarsın canım yaa inşallah pozitif test görürsün bu ay

hoşbuldum didemim
ben akşamdan beri aynı durumdayım uyuyamadım bidaha
salak gibiyim bide kaç gündü ovu testi yapıyorum ikinci çizgi nerdeyse yok gibiydi
az önce yine yaotım ikinci çizgi birinciden bile çabuk belirdi şaşırdım

imkansız gibi canım daha yeni bitti sayılır adetim

belli mi olur deniz ben bu arada tanıştım diğer kızlarlada arkadaş gibi hissediyorum kendimi onlarla didem .fulya . meryem. fatma. gülcan gamyoncuda var hatırlayamadım da olabilir sende hülya Allah'ın işi gün doğmadan neler doğar var mı bebişin bide ovulasyon testini bende yapmak istiyorum umarım becerebilirim. Benim görümcem rüya iyi yorumlar ona anlatıcam yarın yazarım burdan yorumu hayırlara vesile olsun inş.

aa daha ovi testi zamanı mı daha ee o zaman boşgeçirmeyinnn

memnun oldum tatlım
yarın heyecanla bekliycem yorumu
bu arada benim var bebişim allahım bana bağışlasın bir kızım var 22 yaşında
birde oğlum 14 ben bu topiğin en kart hatunuyum 37 yaşındayım

memnun oldum tatlım
yarın heyecanla bekliycem yorumu
bu arada benim var bebişim allahım bana bağışlasın bir kızım var 22 yaşında
birde oğlum 14 ben bu topiğin en kart hatunuyum 37 yaşındayım

Oooo süpermişşşş ne güzel 3. için çalışmalar inş. nasipse biz daha 1. görebilsem Allah'ın izniyle ne güzel erken anne olmuşsun benim eşim 3-4 tane istiyo deliii ama 29 yaşındayım biraz geç başladık sağlıklı olsun eli güzü düzgün olsun rabbim nasip etsinde gerisi önemli deil ben yazıcam yorumu merak etme ( inş. güzel yorumlar )

hiçde geç sayılmaz canım
neden olmasınki ben çalışmasam yapardım peşpeşe
ama hayat gailesi işte olmadı

herkese merhaba uzun zamandır yoktum aile ziyareti vs derken daha yeni evime gelebildim,geçmişi çok okuyamadım o yüzden kaçırmış olduklarım varsa kusura bakmasın kızlar yakın geçmişte zizag rahatsızmışsın canım geçmiş olsun dikkat et kendine bu ay olcak inş. ilaç gibi gelcek sana :)) bana gelince ben o güzel haberi aldım sonunda yaklaşık 4 gün oluyo ve şuan 5 haftalık bir minnakım var ama henüz kalp atışlarını duyamadık haftaya dedi doktor korkuyorum aslında bir sorun olcak diye ama iyi düşünmeye çalışıyorum bakalım hayırlısı,bu arada paylaşmak istiyorum hiç bir belirtim olmadı ne baş dönmesi mide bulanması ne kokuya hassasiyet ne akıntı sadece adet olcakmışım gibi kasık ve bel ağrım vardı ki hala var umarım yakında geçer,sizlerde ne var yok özlemişim buraları :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…