- 1 Şubat 2013
- 2.539
- 5
- 66
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #12.121
herkese merhaba uzun zamandır yoktum aile ziyareti vs derken daha yeni evime gelebildim,geçmişi çok okuyamadım o yüzden kaçırmış olduklarım varsa kusura bakmasın kızlar yakın geçmişte zizag rahatsızmışsın canım geçmiş olsun dikkat et kendine bu ay olcak inş. ilaç gibi gelcek sana :)) bana gelince ben o güzel haberi aldım sonunda yaklaşık 4 gün oluyo ve şuan 5 haftalık bir minnakım var ama henüz kalp atışlarını duyamadık haftaya dedi doktor korkuyorum aslında bir sorun olcak diye ama iyi düşünmeye çalışıyorum bakalım hayırlısı,bu arada paylaşmak istiyorum hiç bir belirtim olmadı ne baş dönmesi mide bulanması ne kokuya hassasiyet ne akıntı sadece adet olcakmışım gibi kasık ve bel ağrım vardı ki hala var umarım yakında geçer,sizlerde ne var yok özlemişim buraları :))
slm bende bu topikteyim 1 haftadır çok sevdim buraları seninle tanışmadık tabi deniz ben =) hayırlı uğurlu olsun başarmıssın darısı başımıza ne kadar zamandır çalışıyosun ? tavsiyelerin varmı
evet tanışmadık özge bende memnun oldum canım,profesyonel olarak4 aydır uğraşıyodum 4. ayda tuttu nihayet,benim daha öncesinde haplardan kaynaklanan bir sıkıntım vardı önce onun tedavisi falan sürdü ondan sonra +4 ay diye düşün,tavsiyem olarak ovulasyon testlerini kesinlikle tavsiye ediyorum ben bu ay bu şekilde kaldım genelde hep diyolar iki günde bir ilişki yaşayın diye ama tam yumurtlama zamanında tek tük spermler bir işe yaramıyo ben tam zamanını tespit ettim ve 3 gün üst üste ilişki yaşadık ve bu şekilde oldu canım aslında tam ümidimi kesmiştim eşimi doktora falan götürcektim artık sperm tahlili için o raddeye gelmiştim ama güzel bir süpriz oldu,rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. fakat ben daha alışamadım bu duyguya çok garip hissediyorum kendimi neden bilmiyorum oysaki okadar çok istiyodum ki sanırım henüz şoktayım :)) sen ne zamandır istiyosun?
Bir yakınım kadar sevindim senin adına rabbim kucağına aldığın günleri görmeyide nasip eder inş.ben durumumu şöle özetliyim 2 yıla yakındır evliyim tam olarak 3 aydır korunmuyoruz bebek düşündüğümüzde kadın doğuma muayeneye gittim sıkıntı var mı die muayene etti smear testi yaptı mikrobik bişe varmı diye şükür herşey normal çıktı akıntılar için ve ayrıyetten folik asid verdi dedi 4 ay devam et çalışmalara olmassa gel takip ederiz 3 aydır ses yok buralara takıldığımdan beri kızlardan neler öğrendim yumurtlama kürleri ovulasyon testleri millet canla başla çalışıyomuş meğer ( Allah herkese hayırlısyla nasip etsin amin) =) ovulasyon testi aldırdım işte eşime ama becerebilecekmiyim bilmiyorum çünkü periyodlarım düzensiz 28-30-35-40 günde bire kadar değişiyo nasıl yapsam da tuttursam
canım benim çok teşekkür ederim inşş rabbim hayırlısıyla tüm topik güllerine vercek :)) kontrollerinin temiz çıkması çok iyi sen doktorlara çok takılma öyle der onlar gidin çalışın 1 sene dolsun öyle gelin derler anlamazlar halden ben o yüzden testlerle takip ettim sende öyle yap canım adetin bittikten 2 gün sonra hergün aynı saatte fazla sıvı tüketmeden yap testi ben hep 3 gibi yaptım o saatte daha iyi sonuç vereceği yazıyordu çünkü ve 13 . gün çift çizgiyi gördüm ve çalışmalara başladık senin düzensizse eğer hiç farketmez biraz fazla test al hepsi o hergün yap önemli olan iki çizginin de aynı koyulukta olması o günün ertesi günü yumurta salınıyo ve çalışmlara başlıyorsun,umarım yardımcı olabilmişimdir :))
Allah razı olsun olmazmısın oldun tabi ben dün bittim bugün hemen aldırdım eşime ama paketi daha açmadım iş yerindeyim çünkü =) bir ay yetecek kadar oluyomu pakette bide demişsin ya koyu çizgiyi gördükten ertesi gün başlıyosun çalışmalara yani onun öncesi yakınlaşmamak mı gerek ??:26: bide yumurtlamayı yakaladığın günden sonra birleşmeler nasıl olmalı ya çok afedersin özge anne olma isteği tavan yapınca çaresizleştim offf
canım o aldığın markaya göre değişiyo 10 lu 20 li 30 lu olanları bile var sen eve gidince bakarsın bakalım kaç tane var aldığın kutuda ozaman en uzun adet döngün üzerinden hesapla hergün 1 taneden kaç tane lazım olur belli olur yani sen en uzun zaman üzerinden adetini belirle tamammı zaten hergün yapcağın için eninde sonunda görcen o iki çizgiyi,şöyle söyliyim çift çizgiyi gördüğün günde dahil olmak üzere sonraki 4-5 gün çok önemli imkanınız varsa hergün yapın bu süreçte bence, ama bu demek değilki daha öncesinde ilişki olmıcak orası size kalmış ama bebek için bu söylediğim günler çok önemli , valla canım birleşmeler nasıl olmalı derken pozisyonmu kastediyosun anlamadım ama sadece hemen kalkma yattığın yerden bi 5 dk kal bu yeterli olur bence .
roseisss çtladım mı çatlamadım mı derken tuttturmuşşşssunnnn valla çok sevindimmmm rabbim önce pıtpıtlarını duymayı sonra kucağına almayı nasip etsinnnn sırasıyla bizlerede nasip etsin inşallahhhh kendine dikkat et ara ara bizleride hbrdar etherkese merhaba uzun zamandır yoktum aile ziyareti vs derken daha yeni evime gelebildim,geçmişi çok okuyamadım o yüzden kaçırmış olduklarım varsa kusura bakmasın kızlar yakın geçmişte zizag rahatsızmışsın canım geçmiş olsun dikkat et kendine bu ay olcak inş. Ilaç gibi gelcek sana :)) bana gelince ben o güzel haberi aldım sonunda yaklaşık 4 gün oluyo ve şuan 5 haftalık bir minnakım var ama henüz kalp atışlarını duyamadık haftaya dedi doktor korkuyorum aslında bir sorun olcak diye ama iyi düşünmeye çalışıyorum bakalım hayırlısı,bu arada paylaşmak istiyorum hiç bir belirtim olmadı ne baş dönmesi mide bulanması ne kokuya hassasiyet ne akıntı sadece adet olcakmışım gibi kasık ve bel ağrım vardı ki hala var umarım yakında geçer,sizlerde ne var yok özlemişim buraları :))
yanımda olsan sarılıcam özge sanabiz elimizden geleni yapalım da gerisini rabbim bilir . Yok canm pozisyonlardan bahsetmedim dediğimi anlamışsın =) inş. 30 tane vardır ve hayırlısyla başarabilirim ben netten okudum kadarıyla 1 gün ara vererk birleşin diyodu hergün olursa sperm kalitesi düşüyomuş herkez bişe söylüyo benimde kafam her yere gidiyo ister istemez 3 aydır hiç bişey yapmadım sadece akışına bıraktım bu kez dediğini aynen uygulamaya çalışıcam özgecm bakalım nasipse olur müjde veririm size çok uzakmış gibi geliyo ama haberler alınca seviniyorum senin psikolojini düşünemiyorum bile Allah'ım ne mutlusundur ben bazen hayal kuruyorum ayyy hayali bile heyecanlı =) işte taşınma işim var bu ay kritik işlerim çok olucak tutturursam evham yaparım bişe olurmu diye bu ay zindan olur bana. Özgecim sen bide demişsin ya çok sıvı tüketme mesela sabah küçük tuvaletim çok gelmeden gidebilrim yani dimi ? 5 dak. kalkma demişsin ya ben nerdeyse nefes almıyorum ki çıkmasınlar dışarı diye çok saol Allah sana inş. sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder cümlemize inş.
roseisss çtladım mı çatlamadım mı derken tuttturmuşşşssunnnn valla çok sevindimmmm rabbim önce pıtpıtlarını duymayı sonra kucağına almayı nasip etsinnnn sırasıyla bizlerede nasip etsin inşallahhhh kendine dikkat et ara ara bizleride hbrdar et
canım benim çok saol amin,allahım inş sırayla isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kucaklarımıza alcağımız günleri göstersin,şuan istediğim tey şey kalp atışlarını duymak o yüzden tedirginim biraz onu duysam biraz daha rahatlıcam ama hayırlısı bakalım sen ne yaptın bu ay ? çalışma yapabildinizmi misafirin vardı ?
canım benim tabiki çok güzel bir duygu allahım sanada nasip etsin inş.sağlıkla sorunsun inş tamamına erdireyimde şimdi onun tedirginliği var bir sorun olurmu die her durum evham var yani :)) canım ovu testini sabah idrarınla yapmıyosun öğleden sonra yaparsın yapmadan bir kaç saat çok sıvı tüketme sadece,inş olcak bebeim sen sabret stres yapma tuttumu tutmadımı diye de düşünme tamammı
yerim canım merak etme sen valla adetin ikinci günü başlıcamda benim adet de marazlı canı isteyip gelirse başlıcam insalah bu ay denemek istiyorum bende
didemcim bizim önümüzdeki 5 yıllık kalkınma planında 2 bebiş var. inşallah kalkınabilirizben 31 im. 35-36 ya kadar yaş kemale erecek ama istiyoz bakalım. inşallah allahım nasip eder hem bana hem sizee..
gülcann yarın kahvaltıda benim yerime bi kaç boyoz yesene...çok özledim valla ben o tadı
gülcanım ben bi kaç gün önce burda da yazmıştım. ben bu ay deniyorum. doktor yumurtlamamışsın ilaca başlayalım deyince bu ay bu karışımı deneyim dedim. yazayım belki kullanırsın.
yalnız adetin 2. günü başlıyosun 12. güne kadar içiyorsun. ondan sonra adet olana kadar içmiyosun hiç. çünkü çörekotu bebiş olursa tutunmasını engelliyomuş.
TARİFİ:
12 silme tatlı kaşığı çörek otu tozu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal.
hergün 1 çorba kaşığı veya ikiye bölüp sabah akşam 1er tatlı kaşığı. ben sabah akşam kullanıyorum. kahvaltıdan önce ve yatarken...
ister istemez dürtüyolar bide bizimkiler her iki tarafta ilk torun dügünü gördüler şimdi bebek istiyolar hemencıkinşallah fatmacım. bu arada eksik yazmışım yukarda düzelttim. ben direk çörekotu tozu aldım. çörekotunu tane tane kullanırsan çok işe yaramıyomuş. vücuttan hemen atılıyomuş.
bugün kayınvalidemi aradım. içimden geldi iki sohbet edeyim dedim. ağzımı arıyo ee başka ne var ne yok var mı bi değişiklik dedi. ben de aynı işe gidip geliyoz dedim ve lafı değiştirdim. ne dese beğenirsin: "tembeller sizi nasıl da lafı değiştiriyo"
halbuki bilse oğlu ile nasıl çalışıyoz
eşime dedim de geçen gün annesi onun da ağzını aramış. kayganam başladı yine kaynamaya :44::44::44:
benim eşim benim yüzümden üzülemiyo bile adam benim halime üzülmekten bebegin olmadıgına üzülecek zamanı kalmıyorbak ben sana o gün diyemedim sakın isyan etme kuzum allaha sığınacağız ki allah yardımcımız olsun bazen bakıp hamilelere neden bende yok diyorum ama allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kocişler bizi öyle gördükçe çaresiz kalıyolar
ablacım öyle deme valla hepimize taş cıkarırsınmemnun oldum tatlım
yarın heyecanla bekliycem yorumu
bu arada benim var bebişim allahım bana bağışlasın bir kızım var 22 yaşında
birde oğlum 14 ben bu topiğin en kart hatunuyum 37 yaşındayım
roseis hayırlı olsun tatlım Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsinherkese merhaba uzun zamandır yoktum aile ziyareti vs derken daha yeni evime gelebildim,geçmişi çok okuyamadım o yüzden kaçırmış olduklarım varsa kusura bakmasın kızlar yakın geçmişte zizag rahatsızmışsın canım geçmiş olsun dikkat et kendine bu ay olcak inş. ilaç gibi gelcek sana :)) bana gelince ben o güzel haberi aldım sonunda yaklaşık 4 gün oluyo ve şuan 5 haftalık bir minnakım var ama henüz kalp atışlarını duyamadık haftaya dedi doktor korkuyorum aslında bir sorun olcak diye ama iyi düşünmeye çalışıyorum bakalım hayırlısı,bu arada paylaşmak istiyorum hiç bir belirtim olmadı ne baş dönmesi mide bulanması ne kokuya hassasiyet ne akıntı sadece adet olcakmışım gibi kasık ve bel ağrım vardı ki hala var umarım yakında geçer,sizlerde ne var yok özlemişim buraları :))
herkese merhaba uzun zamandır yoktum aile ziyareti vs derken daha yeni evime gelebildim,geçmişi çok okuyamadım o yüzden kaçırmış olduklarım varsa kusura bakmasın kızlar yakın geçmişte zizag rahatsızmışsın canım geçmiş olsun dikkat et kendine bu ay olcak inş. ilaç gibi gelcek sana :)) bana gelince ben o güzel haberi aldım sonunda yaklaşık 4 gün oluyo ve şuan 5 haftalık bir minnakım var ama henüz kalp atışlarını duyamadık haftaya dedi doktor korkuyorum aslında bir sorun olcak diye ama iyi düşünmeye çalışıyorum bakalım hayırlısı,bu arada paylaşmak istiyorum hiç bir belirtim olmadı ne baş dönmesi mide bulanması ne kokuya hassasiyet ne akıntı sadece adet olcakmışım gibi kasık ve bel ağrım vardı ki hala var umarım yakında geçer,sizlerde ne var yok özlemişim buraları :))
ayy bende yumurtluyorum kesin belirtiler tam kıvamında ama kocişi ikna edemedim doktor korun dedi ya illa koruncaz
Hülya abla yanlış anlamıyosam sen 15 - 16 yaşında mı doğum yaptın
dedimki geçti yumurtlama boşver gerek yok korunmaya muhtemelen inandı bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?