Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

slm bende bu topikteyim 1 haftadır çok sevdim buraları seninle tanışmadık tabi deniz ben =) hayırlı uğurlu olsun başarmıssın darısı başımıza ne kadar zamandır çalışıyosun ? tavsiyelerin varmı

evet tanışmadık özge bende memnun oldum canım,profesyonel olarak 4 aydır uğraşıyodum 4. ayda tuttu nihayet,benim daha öncesinde haplardan kaynaklanan bir sıkıntım vardı önce onun tedavisi falan sürdü ondan sonra +4 ay diye düşün,tavsiyem olarak ovulasyon testlerini kesinlikle tavsiye ediyorum ben bu ay bu şekilde kaldım genelde hep diyolar iki günde bir ilişki yaşayın diye ama tam yumurtlama zamanında tek tük spermler bir işe yaramıyo ben tam zamanını tespit ettim ve 3 gün üst üste ilişki yaşadık ve bu şekilde oldu canım aslında tam ümidimi kesmiştim eşimi doktora falan götürcektim artık sperm tahlili için o raddeye gelmiştim ama güzel bir süpriz oldu,rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. fakat ben daha alışamadım bu duyguya çok garip hissediyorum kendimi neden bilmiyorum oysaki okadar çok istiyodum ki sanırım henüz şoktayım :)) sen ne zamandır istiyosun?

Son düzenleme:

Bir yakınım kadar sevindim senin adına rabbim kucağına aldığın günleri görmeyide nasip eder inş. ben durumumu şöle özetliyim 2 yıla yakındır evliyim tam olarak 3 aydır korunmuyoruz bebek düşündüğümüzde kadın doğuma muayeneye gittim sıkıntı var mı die muayene etti smear testi yaptı mikrobik bişe varmı diye şükür herşey normal çıktı akıntılar için ve ayrıyetten folik asid verdi dedi 4 ay devam et çalışmalara olmassa gel takip ederiz 3 aydır ses yok buralara takıldığımdan beri kızlardan neler öğrendim yumurtlama kürleri ovulasyon testleri millet canla başla çalışıyomuş meğer ( Allah herkese hayırlısyla nasip etsin amin) =) ovulasyon testi aldırdım işte eşime ama becerebilecekmiyim bilmiyorum çünkü periyodlarım düzensiz 28-30-35-40 günde bire kadar değişiyo nasıl yapsam da tuttursam

canım benim çok teşekkür ederim inşş rabbim hayırlısıyla tüm topik güllerine vercek :)) kontrollerinin temiz çıkması çok iyi sen doktorlara çok takılma öyle der onlar gidin çalışın 1 sene dolsun öyle gelin derler anlamazlar halden ben o yüzden testlerle takip ettim sende öyle yap canım adetin bittikten 2 gün sonra hergün aynı saatte fazla sıvı tüketmeden yap testi ben hep 3 gibi yaptım o saatte daha iyi sonuç vereceği yazıyordu çünkü ve 13 . gün çift çizgiyi gördüm ve çalışmalara başladık senin düzensizse eğer hiç farketmez biraz fazla test al hepsi o hergün yap önemli olan iki çizginin de aynı koyulukta olması o günün ertesi günü yumurta salınıyo ve çalışmlara başlıyorsun,umarım yardımcı olabilmişimdir :))

Allah razı olsun olmazmısın oldun tabi ben dün bittim bugün hemen aldırdım eşime ama paketi daha açmadım iş yerindeyim çünkü =) bir ay yetecek kadar oluyomu pakette bide demişsin ya koyu çizgiyi gördükten ertesi gün başlıyosun çalışmalara yani onun öncesi yakınlaşmamak mı gerek ??:26: bide yumurtlamayı yakaladığın günden sonra birleşmeler nasıl olmalı ya çok afedersin özge anne olma isteği tavan yapınca çaresizleştim offf

canım o aldığın markaya göre değişiyo 10 lu 20 li 30 lu olanları bile var sen eve gidince bakarsın bakalım kaç tane var aldığın kutuda ozaman en uzun adet döngün üzerinden hesapla hergün 1 taneden kaç tane lazım olur belli olur yani sen en uzun zaman üzerinden adetini belirle tamammı zaten hergün yapcağın için eninde sonunda görcen o iki çizgiyi,şöyle söyliyim çift çizgiyi gördüğün günde dahil olmak üzere sonraki 4-5 gün çok önemli imkanınız varsa hergün yapın bu süreçte bence, ama bu demek değilki daha öncesinde ilişki olmıcak orası size kalmış ama bebek için bu söylediğim günler çok önemli , valla canım birleşmeler nasıl olmalı derken pozisyonmu kastediyosun anlamadım ama sadece hemen kalkma yattığın yerden bi 5 dk kal bu yeterli olur bence .

yanımda olsan sarılıcam özge sana biz elimizden geleni yapalım da gerisini rabbim bilir . Yok canm pozisyonlardan bahsetmedim dediğimi anlamışsın =) inş. 30 tane vardır ve hayırlısyla başarabilirim ben netten okudum kadarıyla 1 gün ara vererk birleşin diyodu hergün olursa sperm kalitesi düşüyomuş herkez bişe söylüyo benimde kafam her yere gidiyo ister istemez 3 aydır hiç bişey yapmadım sadece akışına bıraktım bu kez dediğini aynen uygulamaya çalışıcam özgecm bakalım nasipse olur müjde veririm size çok uzakmış gibi geliyo ama haberler alınca seviniyorum senin psikolojini düşünemiyorum bile Allah'ım ne mutlusundur ben bazen hayal kuruyorum ayyy hayali bile heyecanlı =) işte taşınma işim var bu ay kritik işlerim çok olucak tutturursam evham yaparım bişe olurmu diye bu ay zindan olur bana. Özgecim sen bide demişsin ya çok sıvı tüketme mesela sabah küçük tuvaletim çok gelmeden gidebilrim yani dimi ? 5 dak. kalkma demişsin ya ben nerdeyse nefes almıyorum ki çıkmasınlar dışarı diye çok saol Allah sana inş. sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder cümlemize inş.

roseisss çtladım mı çatlamadım mı derken tuttturmuşşşssunnnn valla çok sevindimmmm rabbim önce pıtpıtlarını duymayı sonra kucağına almayı nasip etsinnnn sırasıyla bizlerede nasip etsin inşallahhhh kendine dikkat et ara ara bizleride hbrdar et

canım benim tabiki çok güzel bir duygu allahım sanada nasip etsin inş.sağlıkla sorunsun inş tamamına erdireyimde şimdi onun tedirginliği var bir sorun olurmu die her durum evham var yani :)) canım ovu testini sabah idrarınla yapmıyosun öğleden sonra yaparsın yapmadan bir kaç saat çok sıvı tüketme sadece,inş olcak bebeim sen sabret stres yapma tuttumu tutmadımı diye de düşünme tamammı

canım benim çok saol amin,allahım inş sırayla isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kucaklarımıza alcağımız günleri göstersin,şuan istediğim tey şey kalp atışlarını duymak o yüzden tedirginim biraz onu duysam biraz daha rahatlıcam ama hayırlısı bakalım sen ne yaptın bu ay ? çalışma yapabildinizmi misafirin vardı ?

duyarsın cnım pıtpıtlarını tedirgin etme kendini rahat ol hala bu çok önemli benim bu ay bi iddam yok yawrum yaaa misafirlerim yeni gittii bizde gizli kapaklı takıldık öyle ödevine değil zevkine takıldık yani gelirse basımız üstüne gelmezse zaten beklemiyordum Rabbim hayırlısını versin

inş. tuttumu tutmadımı fikrinden vazgeçebilirim nasip artık ben elimden geleni yapıcam birde son bi sorum çok sıktım sen ( ee sen başardın tecrubelisin ) şu bele yastık koyma muhabbetini çok ısrarla yapıyorum abartıyomyum gerek var mı sence? İnş. sende hayırlısıyla atlatıcaksın bu riskli zamanları bence sadece şuan tadnı çıkar yerinde olmak isteyen kaç kadın var cnm

yerim canım merak etme sen valla adetin ikinci günü başlıcamda benim adet de marazlı canı isteyip gelirse başlıcam insalah bu ay denemek istiyorum bende
ister istemez dürtüyolar bide bizimkiler her iki tarafta ilk torun dügünü gördüler şimdi bebek istiyolar hemencık
benim eşim benim yüzümden üzülemiyo bile adam benim halime üzülmekten bebegin olmadıgına üzülecek zamanı kalmıyor
memnun oldum tatlım
yarın heyecanla bekliycem yorumu
bu arada benim var bebişim allahım bana bağışlasın bir kızım var 22 yaşında
birde oğlum 14 ben bu topiğin en kart hatunuyum 37 yaşındayım
ablacım öyle deme valla hepimize taş cıkarırsın
roseis hayırlı olsun tatlım Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin

yavrucukarım selamlar.. bugun giremedim sabahtan görümcem vardı kahvaltıydı kahveydi derken giremedim sonra temizlik yapmaya başladım hafta sonu full misafirim var tam temizligin ortasında komsular geldiler işlerim yeni bitti şimdi bir kaç ikram yapıcam millet hafta sonu dinlenir ben hafta sonu full çalışcam gerçi bende haft aiçi dinleniyorum

Ayyy nasıl sevindim bu habere canım benim. Allah kucağına almayı nasip etsin. Bak gördün mü bizim tembel adamları:)))) Öyleydi böyleydi derkene...

Allahım inşallah diğerleri de peşi sıra "hamileyim" diye not düşsün şuraya. Amin.

Canımlar, sakın hapı yuttu bizi unuttu demeyin. O kadar kötüyüm ki, anlatamam. Açlıktan ölmek üzereyim. Hiçbir şey yutamıyorum. Anında lavaboya Bir de öldürücü bir sinüzit bindi üstüne yaklaşık bir haftadır ben bile kendimden bıkmış haldeyim.O yüzden sizleri çok ihmal ettm. Ama dualarım hep sizinle. O kadar çok ki, belki anneleriniz bu kadar dua etmiyordur peşinizden:)))

Biri özet geçebilir mi bana önemli olayları. Elimden geldiğince geri dönüp okuyayım da yine.

Hepinizi çok seviyorum, hep dua ediyorum, müjdeli günleriniz yakın biliyorum. Öptüm gözlerinizden.

Poff bir saattir burdayım geçmişi okuyorum hala gelen giden yok...Kaçıyorum ben canım kuzularım. Allaha emanet olun. Rüyalarınıza kuşlar girsin bu gece.

Canim tebrik ederim çok sevindim hayirlisi ile kucagina alirsin insallah

Hülya abla yanlış anlamıyosam sen 15 - 16 yaşında mı doğum yaptın

evet tatlım 15inde evlendim 16ıma girmeme 3 gün vardı
kızımı aldım kucağıma sonra 19 yaşında bir doğum daha yaptım
ama rabbim onu benden daha çok sevdi 8 yaşında yanına aldı
sonra 23 yaşında bidaha duğum yaptım yine oğlum oldu
ama şimdi bebiş diye yine deliriyorum ben çocukları çok seviyorum
rabbim bizim gibi çocuk hasretinle yananların kucaklarını boş bırakmasın

aayyyyy nee güzeeellllll tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın

darısı başımıza inşallahh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…