- Konu Sahibi antidepresif
-
- #12.241
olsun kız ne güzel işte sevap işlemiş olursun
kadıncaz yalnızmı yaşlansın:)))
kayışın kopması iyi hayatı biraz tiiiye almak lazım
yoksa o seni tiiiye alıyo bu sefer biz üzülüyoruz
ben hep deliliğe vuruyorum
ben çıkıyorum canım
daha bulaşıklarım duruyo onları hallediyim
ortalığı biraz toparlıyıp duş alıcam tatlım kendine çok iyi bak
öpüyorum seni
slm kızlar yardımınıza ihtiyacım var 5 haftalık hamileyim ve 4 gündür rahatsızım öksürmekten içim dışıma çıktı bugünde bademciklerim şişmiş ne yapabilirim bitkisel ne hazırlayabilirim günlerdir ıhlamur içiyorum zencefille bal macunu yaptım öksürük için biraz iyi geldi ama hala düzelemedim üstelik bademciklerimde şişti yardımcı olurmusunuz((
ıhlamuru bile çok içmemelisin canım. Günde iki bardak en fazla. Bunun dışında yapabileceğin tekşey kaynar suya viks kat karıştır başına örtü al. Buharını içine çek. Benim gribime ve sinüzitime çok iyi geldi. Geçmiş olsun canım. Allah bebeğini sana bağışlasın.
sakın zencefil kullanma!!! Ikiz bebeklerim varken tekini zencefil çayı içtikten sonra düşürdüm ben. öyle zor geçti ki hamileliğim.... öksürüğüm var diye 3 bardak içmiştim... Kanamam başlar başlamaz dr. Gittim zencefilin ciddi yan etkisi var gebelikte hatta ilk 4 ayda çörek otu tüketmen bebeğinin tutunması açısından sakıncalı!! Bitkisel olarak sadece ıhlamur içebilirsin... Başkada birşey içme lütfen. Allah yardımcın olsun..
kızlar aranızda anadolu yakasında oturan varmı üsküdar ümraniye cıvarında doktor arıorum bulamıorum
dayanamayıp test yaptım bugün (sözüm ona düşünmüyoruz ya takıntı yapmıyoruz ya güya...)
sonuç:
beklemeye devaammm
Canım ben adet günümden 5 gün önce kan testi yaptırdım ne gatif çıktı düşün. Moralini bozma ve 20 şubata kadar test falan yapma derim. Ben erken yaptırdım yok diye ayrı üzüldüm. Sonra kendimden emin olduğum için bir kere daha yaptım adetten 2 gün önce. Sonucu öğrendim. Çok küçük bir değerdi ve yükselmesini beklerken tam iki haftada on kere bhcg yaptırmak zorunda kaldım. İnan bana kabus gibi günlerdi. Oysa sabredip bir hafta günümün geçmesini bekleseydim o kadar acıyı ve stresi yaşamayacaktım...Biliyorum sabretmek zor ama, inanın en iyisi bu.
Canım ben adet günümden 5 gün önce kan testi yaptırdım ne gatif çıktı düşün. Moralini bozma ve 20 şubata kadar test falan yapma derim. Ben erken yaptırdım yok diye ayrı üzüldüm. Sonra kendimden emin olduğum için bir kere daha yaptım adetten 2 gün önce. Sonucu öğrendim. Çok küçük bir değerdi ve yükselmesini beklerken tam iki haftada on kere bhcg yaptırmak zorunda kaldım. İnan bana kabus gibi günlerdi. Oysa sabredip bir hafta günümün geçmesini bekleseydim o kadar acıyı ve stresi yaşamayacaktım...Biliyorum sabretmek zor ama, inanın en iyisi bu.
günayyydınnnn topikimin güzel bayanları...
nasılsınızzz...
bi kaç gündür giremiyorum... hafta sonu misafirlerim vardı 2 günü pasta börek yemek yaparak geçirdim. kalan zamanlarda da eşimle hem film izledik hem de film çevirdik
siz neler yaptınız. dün gece biraz girip şöle bi geçmişe baktım.
roseis (özge) canım hayırlı olsun hamişliğin, allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallahh. başka hamiş haberi var mı kaçırdığım.
bugünkü işler hangi yoğunlukta olur kestiremiyorum. ara ara uğramaya çalışırım...
hepinizi çoookkk seviyorummm dikkat edin kendinizee
günaydınlarrrrrnasılsınız canlarımmmmmmmmm
günaydın tuğbacımmm bekleriz her zaman uğra
günaydın fıstığımm ben pek düzelemedim iyiyim sen nasılsınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?