Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ayyy aynen iyi olurrr sevaba girerimm

en güzeli ya ben hayata karşı hep alıngan oldum deliliği pek beceremiyorum ama bu bebekten sonra baya takmaz oldummm

sakın zencefil kullanma!!! ikiz bebeklerim varken tekini zencefil çayı içtikten sonra düşürdüm ben. öyle zor geçti ki hamileliğim.... öksürüğüm var diye 3 bardak içmiştim... kanamam başlar başlamaz dr. gittim zencefilin ciddi yan etkisi var gebelikte hatta ilk 4 ayda çörek otu tüketmen bebeğinin tutunması açısından sakıncalı!! bitkisel olarak sadece ıhlamur içebilirsin... başkada birşey içme lütfen. Allah yardımcın olsun..

sağol canım birde onu deneyeyim bakalım artık olmadı doktorumu arıycam

sağol canım hiç bilmiyordum hamilelikte zencefilin zararlı olduğunu gerçi ben çay yapıp içmiyorum bir tatlı kaşığı balla 2 çay kaşığı zencefili karıştırım macun yapıyordum sonrada onu yiyordum yani buda zararlımı korktum şimdi

bir sürü çamaşır yıkadım tatilde. Hepsi ütülenecek gömlekler pantolonlar önlükler
Ütü yapmaktan nefret ediyorumm

dayanamayıp test yaptım bugün (sözüm ona düşünmüyoruz ya takıntı yapmıyoruz ya güya...)
sonuç:

beklemeye devaammm

dayanamayıp test yaptım bugün (sözüm ona düşünmüyoruz ya takıntı yapmıyoruz ya güya...)
sonuç:

beklemeye devaammm

Canım ben adet günümden 5 gün önce kan testi yaptırdım ne gatif çıktı düşün. Moralini bozma ve 20 şubata kadar test falan yapma derim. Ben erken yaptırdım yok diye ayrı üzüldüm. Sonra kendimden emin olduğum için bir kere daha yaptım adetten 2 gün önce. Sonucu öğrendim. Çok küçük bir değerdi ve yükselmesini beklerken tam iki haftada on kere bhcg yaptırmak zorunda kaldım. İnan bana kabus gibi günlerdi. Oysa sabredip bir hafta günümün geçmesini bekleseydim o kadar acıyı ve stresi yaşamayacaktım...Biliyorum sabretmek zor ama, inanın en iyisi bu.

kızlar selamm.. kaç gündür yoktum dönüş hazırlıkları falan derken giremedim. ne var ne yok yeni hamile haberleri var mı? keyifler nasıl. benim kırmızılar daha gelmedi 10 gün geçti 5 gün önce falan test yapmıştım negatifti.düzensizlik için bi doktora giderim belki bakalım..

haklısın Sudemerve ama dayanamıyor insan değilmi.. Şİmdi nasılsın nasıl gidiyor

Sana katiliyorum ablacim benim süreci biliyorsun erken davranmasaydim 10 gün içinde zaten gidicekmis yumurtacik acele etmek i süreci stresli geçirmeme sebep oluyor

günayyydınnnn topikimin güzel bayanları...
nasılsınızzz...
bi kaç gündür giremiyorum... hafta sonu misafirlerim vardı 2 günü pasta börek yemek yaparak geçirdim. kalan zamanlarda da eşimle hem film izledik hem de film çevirdik
siz neler yaptınız. dün gece biraz girip şöle bi geçmişe baktım.
roseis (özge) canım hayırlı olsun hamişliğin, allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallahh. başka hamiş haberi var mı kaçırdığım.
bugünkü işler hangi yoğunlukta olur kestiremiyorum. ara ara uğramaya çalışırım...
hepinizi çoookkk seviyorummm dikkat edin kendinizee

günaydın tuğbacımmm bekleriz her zaman uğra

günaydınlarrrrr nasılsınız canlarımmmmmmmmm

günaydın fıstığımm ben pek düzelemedim iyiyim sen nasılsınnnn

günaydın tuğbacımmm bekleriz her zaman uğra

günaydın fıstığımm ben pek düzelemedim iyiyim sen nasılsınnnn

benim tıkanıklığım var ama enerjim yerine geldi, tıkanıklık içinde dün kayganamda viks varmış meğer onu keşfettim akşam kullanınca iyi geldi bir kaç güne düzelir diye düşünyorum, sana tavsiyem akşam bolca portakal ye, ıhlamur iç ve ayaklarını sıcak tut su torbası falan kullan, ben ilaç aldım ama bir günden fazla kullanmadım çünkü prospektüs bana uygun değilmiş , çocuk düşünenler kullanmasın diyodu özeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…