Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

vicks olayını bende yaptım beni rahatlatan o oldu.
antibiyotik alıyorum sinüzit için bitirmezsemde şimdi boşuna almış olucam bi kısmını ıhlamur bal filan yapıyoruz ama öksürüğüm geçmedi

günaydınlarrrrr nasılsınız canlarımmmmmmmmm

Günaydın kızlarrr
güzel bir hafta geçirmek dileğiyle herkese sağlıklı mutlu günler

irem, haziran ve fatmacımmm günaydın kızlar
her anlamda bol bereketli, hayırlı bi hafta olsun inşallahh...
ben bal çörekotu tarçına devam ediyorum sabah aç karnına zor oluyo midem bulanıyo azcık ama devam. hamişlikten çok işe yarayacak mı. yumurtlama olcak mı diye meraktayım ben. yumoş belirtileri olcak mı bu ay.
BAT 1 Martt.... bakalım mart kedileri gibi olcam mııı

günaydınnn kızlar... yeni bir hafta başındayız herşey gönlünüzce olsun Allah göbüşleri bebişlerle doldursun inş. :) Allah mı söyletti ne ikiz ikiz bebişler :))) sağlıklı sıhhatli
36 haftada doğan yavrular

söylemeyi unuttum kızlar bizde 2 gündür çakşıra başladıkkk

vicks olayını bende yaptım beni rahatlatan o oldu.
Antibiyotik alıyorum sinüzit için bitirmezsemde şimdi boşuna almış olucam bi kısmını ıhlamur bal filan yapıyoruz ama öksürüğüm geçmedi

geçmiş olsun canım, antibiyotikse sende dikkat et prospektüse ...............

benimde büyük ihtimal 1 mart olacak bat ,battaşım bu hafta çokkkk önemli bir hafta sonu bebiş olan bereketli bir hafta olsun bizeeee inşallahhhh ...................

şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş kızçeler gününüz aydın haftanız bereketli olsunnnn yüzünüz 32 diş kıvamında gülücük dolsunnnnnnn

nabıonuz bakemmmm

günaydın canım haftanın ilk günü iş başı yapıldıı aynı rutin işler sende ne var ne yok

Yavyummmmm ben bomba gibiyimmm kocişi kıstırmakla meşgulum Sen nasılsın bakalımmm ................

iremiommm geçmişi okumadım yazdıysan bilmiyom ama noldu eniştenin tahlillerrrrr :26::26::26:

bizim spoşlar spermen olma yolunda emin adımlarla ilerliyo tatlım, 100 melyonnn hareketlilik %65 olmuş değerler fazlasıyla 2 ye katlamış ama doktor amca ilaca devam dediii, bu hafta halvet haftammm ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…