- Konu Sahibi antidepresif
-
- #12.261
benim tıkanıklığım var ama enerjim yerine geldi, tıkanıklık içinde dün kayganamda viks varmış meğer onu keşfettim akşam kullanınca iyi geldi bir kaç güne düzelir diye düşünyorum, sana tavsiyem akşam bolca portakal ye, ıhlamur iç ve ayaklarını sıcak tut su torbası falan kullan, ben ilaç aldım ama bir günden fazla kullanmadım çünkü prospektüs bana uygun değilmiş , çocuk düşünenler kullanmasın diyodu özeti
günaydınlarrrrrnasılsınız canlarımmmmmmmmm
Günaydın kızlarrr
güzel bir hafta geçirmek dileğiyle herkese sağlıklı mutlu günler
irem, haziran ve fatmacımmm günaydın kızlar
her anlamda bol bereketli, hayırlı bi hafta olsun inşallahh...
ben bal çörekotu tarçına devam ediyorum sabah aç karnına zor oluyo midem bulanıyo azcıkama devam. hamişlikten çok işe yarayacak mı. yumurtlama olcak mı diye meraktayım ben. yumoş belirtileri olcak mı bu ay.
BAT 1 Martt.... bakalım mart kedileri gibi olcam mııı
günaydın bebekleriiim
hoşgeldin patronn nabersinnnn
eh işte iyi diyelim iyi olalım canım sen nasılsn
vicks olayını bende yaptım beni rahatlatan o oldu.
Antibiyotik alıyorum sinüzit için bitirmezsemde şimdi boşuna almış olucam bi kısmını ıhlamur bal filan yapıyoruz ama öksürüğüm geçmedi
irem, haziran ve fatmacımmm günaydın kızlar
Her anlamda bol bereketli, hayırlı bi hafta olsun inşallahh...
Ben bal çörekotu tarçına devam ediyorum sabah aç karnına zor oluyo midem bulanıyo azcıkAma devam. Hamişlikten çok işe yarayacak mı. Yumurtlama olcak mı diye meraktayım ben. Yumoş belirtileri olcak mı bu ay.
Bat 1 martt.... Bakalım mart kedileri gibi olcam mııı
GÜNAYDIIIIIIN
herkese mutlu.sağlıklı. bol bebiş haberli bir hafta diliyorum
şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş kızçeler gününüz aydın haftanız bereketli olsunnnn yüzünüz 32 diş kıvamında gülücük dolsunnnnnnn
nabıonuz bakemmmm
şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş kızçeler gününüz aydın haftanız bereketli olsunnnn yüzünüz 32 diş kıvamında gülücük dolsunnnnnnn
Nabıonuz bakemmmm
nabıonuz bakemmmm
iremiommm geçmişi okumadım yazdıysan bilmiyom ama noldu eniştenin tahlillerrrrr :26::26::26:
günaydın ablişkomm
sanada güzel bir hafta dilerim
günaydın canım haftanın ilk günü iş başı yapıldıı aynı rutin işler sende ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?