Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

baktım şimdi gebelik ve emzirenlerde kullanmayın yazıyo düşükte yazmıyorr

bizim spoşlar spermen olma yolunda emin adımlarla ilerliyo tatlım, 100 melyonnn hareketlilik %65 olmuş değerler fazlasıyla 2 ye katlamış ama doktor amca ilaca devam dediii, bu hafta halvet haftammm ......

anaaammmmmmmmm sipoşlar fırlama olmuş ya laaaaa kesin yakalar senin yumoşu bu fırlamalarrr ayyy hadiii inşallahhhhhhhhhhhh oynayasım varrr

bu hafta benim için önemli ve eşim göreve gidiyor... taşınma durumumuz var bu ay ve bebiş olursa çok sıkntılı olur. ertelemek en doğrusu sanırım...

iyiyim ablacım saol eh işte toplamaya çalışıyorum kendimi
bence iyi eşimde farkediyor dedi sanırım düzenli kullanırsak daha iyi olacak 2 gün kullandık daha sen nasılsın ablacım

bomba gibiyim valla nedense
hafta sonuda güzeldi
tek sorun pazartesi bugün ve bir sürü iş var ama ben üşeniyorum
direk kaçasım var işten

baktım şimdi gebelik ve emzirenlerde kullanmayın yazıyo düşükte yazmıyorr

canım düük için demedim yeni gebelik için dedim kaçamaklara dikkat o zaman

anaaammmmmmmmm sipoşlar fırlama olmuş ya laaaaa kesin yakalar senin yumoşu bu fırlamalarrr ayyy hadiii inşallahhhhhhhhhhhh oynayasım varrr

yakalasın inşallah ya bu ay benim için çok önemli inşallah olurrr, garip bir enerji bendede var geçen hafta izinde yaptım ya acayip dinçimmmm tam halvetlik kıvamı buldum Seninde dırın dırın önemli günlerdesin haaaaaaa hadddddiiii hayırlısıııı
14 şubat yaklasıyor huuuu o gece türkiye geneli bir deprem olur kocişleri kaçırmayın kızlaar

yemişim 14 şubatıııı bu hafta 14 şubat banaaaaaa kaçma kocişimmmm yabancı değilimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…