- Konu Sahibi antidepresif
-
- #12.281
geçmiş olsun canım, antibiyotikse sende dikkat et prospektüse ...............
benimde büyük ihtimal 1 mart olacak bat ,battaşımbu hafta çokkkk önemli bir hafta sonu bebiş olan bereketli bir hafta olsun bizeeee inşallahhhh ...................
Yavyummmmm ben bomba gibiyimmmkocişi kıstırmakla meşgulum Sen nasılsın bakalımmm ................
kızzz günaydınn nerdesin sen ne oldu bat geldi mi
nabım beyaaa bende aynı ilk iş günü kapamam gereken bi kredi var şirketin param yetmiyo çok stresli olmam gerekirken nedense çok çoşkuluyummm ahahahahaha basıma gelecek var herhallll
nasılsın tatlım
inşallah toparlamışsındır biraz
hem okudum çakışırı kullanmışsınız
nasıl
bizim spoşlar spermen olma yolunda emin adımlarla ilerliyo tatlım, 100 melyonnn hareketlilik %65 olmuş değerler fazlasıyla 2 ye katlamış ama doktor amca ilaca devam dediii, bu hafta halvet haftammm......
bende cok gerginim stresliyim ama caktırmamaya calısıyorumnoldu kız senin BAT
iyiyim ablacım saol eh işte toplamaya çalışıyorum kendimi
bence iyi eşimde farkediyor dedi sanırım düzenli kullanırsak daha iyi olacak 2 gün kullandık daha sen nasılsın ablacım
yarın batım tam emin olmamakla birliikteeee aslında gergin olmam lazımmm da ben yerimde duramıyommmmm
bende cok gerginim stresliyim ama caktırmamaya calısıyorumnoldu kız senin BAT
14 şubat yaklasıyor huuuu o gece türkiye geneli bir deprem olurkocişleri kaçırmayın kızlaar
gelen giden yokkkkgerçi gününü bilmiyorum 30 günden hesap ediyorum oda yarın bat
gelen giden yokkkkgerçi gününü bilmiyorum 30 günden hesap ediyorum oda yarın bat
hayırdır canım neyin var?
14 şubat yaklasıyor huuuu o gece türkiye geneli bir deprem olurkocişleri kaçırmayın kızlaar
baktım şimdi gebelik ve emzirenlerde kullanmayın yazıyo düşükte yazmıyorr
anaaammmmmmmmm sipoşlar fırlama olmuş ya laaaaa kesin yakalar senin yumoşu bu fırlamalarrr ayyy hadiii inşallahhhhhhhhhhhh oynayasım varrr
valla ben kaçsamda o beni kaçırmazzzzz köşe bucak dalıyo zatiii
bomba gibiyim valla nedense
hafta sonuda güzeldi
tek sorun pazartesi bugün ve bir sürü iş var ama ben üşeniyorum
direk kaçasım var işten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?