Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ben daha ofisten çıkamadım. aracı bekliyorum o arada bakayım neler yazmış bizim kızlar
aaa kimse yokkk
uyanmadınız mı dahaaaa huuuuu

kızzlarrr ben geldimm..
Bugün okula başladık yine..Okulda bir öğretmen arkadaşın hamile ollduğunu öğrendim Ayyy inşallah ben de olurum da beraber geçiririz hamileliğimizi
imşallah kuzummmm rabbim gönlümüze göre versinnnnnn

Kizlar bana iyi fikir verdiniz ben jartiyer filan alicam o gece için odayada biraz mum filan sonrasi sessiz calisma :)

seni giddiiiiii seniiiiiiiiiiiiiiiiiii

biraz gec cevap verdim ama adeti bekledim.check up icin doktora gittim polikistik oldugumu soyledi zor hamile kalabilirmism.moralim bozuldu.

canım bozma moralini olmayacak die birşey yok rabbim ol derse olur çalışmalara devam pko su olupta hamile kalanda var umutsuzluk yok...

fikir güzel tatlım ama
ev konusu bana uymaz malum evde
anne var çocuklar var o yüzden ben dışarıyı düşünüyorum

ablişkoooooooo sen şık bi otel ayarla o vakit hatta o odayı süsleee ve eşinide bi şelikde o raya çağır odada hazır beklemeni tavsiye ederim

günaytın topikimizin güzel anneleri ve anne adayları

günaydınnn gülcanımmmmmmm nasılsınnnnn

günayyydınnn hatunlarrr nasılsınızzz
ben bugün çok ofiste olmayacağım. dışarda işlerim var...
hepinize bol tatlı muhabbetler

günaydınn tubikiimmmmmmmmmmmmmmmm

günaydın kızlar................

günaydın iremiommmmmm

günaydınnnn hatunlarrrr

Fatmikimmm günaydınnnnn

küboşummm günaydınnn

iremiommmmmm günaydınnnn

tubikimmmmmm günaydınnnnnnn

didoşum ve minnak yiğenim günaydınnnn

hülya ablişkommmm günaydınnnnn

aynur ablammmmmm günaydınn

kız yeliz sen nerelerdesinnn ses ver bebeğim özlendinnn sanada günaydınnnnn

denizcimmm günaydınnnn

meryemenes günaydınnnn

merve yok o da gelsinnnn günaydınn onadaaa,

esra vardı beyaz lılyum oda yokkkk gelin artık esrayada günaydınnnn

bi esramız daha vardı gebzede çalışan oda yok nereye kayboldunuz leennnnnnnnn sanada günaydınnnn esraaaaa

sevo zaten hamiş kaldı gitti unuttu biziiii

kim kaldı saymadığım yahuuuuu :44::44::44::44:

neysemmm topikçenek günaydın gacılarrrrrr

Son düzenleme:
Günaydın millettt
dünden beri bneimde migrenim tuttu,uyudum ama yine de gecmedi.ilaç da alamıyorum.bişi de yiyip içemiyorum:2:
besleyemiyorum bebişimi ancak meyve yiyebildim.
sizler nasılsınız?

bu topik sayesinde cok egleniyorum valla sikintilarda hafifliyor dogal olarak.aslinda kafama fazla takmiyorum ama benim esim buyuk bendn soylemese de dert ediyor kendini de sorumlu tutuyor o yuzden olsn istiyorum zaten 3 senede oldu yeter dimi:)

günaydınn neşe yumağımızzzzz hoşgeldinnnn bebekimmmmm ne bu enerjiii maşallaahhh

bu topik sayesinde cok egleniyorum valla sikintilarda hafifliyor dogal olarak.aslinda kafama fazla takmiyorum ama benim esim buyuk bendn soylemese de dert ediyor kendini de sorumlu tutuyor o yuzden olsn istiyorum zaten 3 senede oldu yeter dimi:)

evet kuzum olsun artık rabbim nasip ederse olucakta ALLAHın izniyle hiç takılma bişeye rahat olmak çok öenli bizde burda birbirimiz rahatlatıyoruz kafa dağıtıyoruz

kız merak ettim kaç yaşındasınız.......

yok ablacım ben hiç dert etmiyorum da benim eşim psikolojik olarak kendini istese öldürür o derece de kafasına takar yani :)

hiç takmasın canım
erkekte yaş sıkıntısı olmaz onlar zaten hep verimli
bi hastalık yoksa yaş problemi bizde var
senin yaşında gayet güzel ben napıyım 37
bitiyo bak tık yok ki ben normalde çeketini atsa hamile kalan cinsdendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…