- Konu Sahibi antidepresif
-
- #12.541
canım eylülde başladık hatta ekim kasım mı o arada ilaçla adet olduğum oldu o ilacı kullandım sonra arlıkta ve ocakta günü gününne adet oldum bakalım bu ay ne olacak
iremneva geçen ay bal tarçın çörekotu ve incir kürü kullandım ama adet olunca o ay bıraktım bidaha yapmadım
insallah olur bu ay hayirlisi ile .. nasil bir duygu cok merak ediyorum ama cokta korkuyorum.
imşallah kuzummmm rabbim gönlümüze göre versinnnnnnkızzlarrr ben geldimm..
Bugün okula başladık yine..Okulda bir öğretmen arkadaşın hamile ollduğunu öğrendim Ayyy inşallah ben de olurum da beraber geçiririz hamileliğimizi
Kizlar bana iyi fikir verdiniz ben jartiyer filan alicam o gece için odayada biraz mum filan sonrasi sessiz calisma :)
biraz gec cevap verdim ama adeti bekledim.check up icin doktora gittim polikistik oldugumu soyledi zor hamile kalabilirmism.moralim bozuldu.
fikir güzel tatlım ama
ev konusu bana uymaz malum evde
anne var çocuklar var o yüzden ben dışarıyı düşünüyorum
günaytın topikimizin güzel anneleri ve anne adayları
günayyydınnn hatunlarrr nasılsınızzz
ben bugün çok ofiste olmayacağım. dışarda işlerim var...
hepinize bol tatlı muhabbetler
günaydın kızlar................
imşallah kuzummmm rabbim gönlümüze göre versinnnnnn
seni giddiiiiii seniiiiiiiiiiiiiiiiiii
canım bozma moralini olmayacak die birşey yok rabbim ol derse olur çalışmalara devam pko su olupta hamile kalanda var umutsuzluk yok...
ablişkoooooooo sen şık bi otel ayarla o vakithatta o odayı süsleee ve eşinide bi şelikde o raya çağır odada hazır beklemeni tavsiye ederim
günaydınnn gülcanımmmmmmm nasılsınnnnn
günaydınn tubikiimmmmmmmmmmmmmmmm
günaydın iremiommmmmm
günaydınnnn hatunlarrrr
Fatmikimmm günaydınnnnn
küboşummm günaydınnn
iremiommmmmm günaydınnnn
tubikimmmmmm günaydınnnnnnn
didoşum ve minnak yiğenim günaydınnnn
hülya ablişkommmm günaydınnnnn
aynur ablammmmmm günaydınn
kız yeliz sen nerelerdesinnn ses ver bebeğim özlendinnn sanada günaydınnnnn
denizcimmm günaydınnnn
meryemenes günaydınnnn
merve yok o da gelsinnnn günaydınn onadaaa,
esra vardı beyaz lılyum oda yokkkk gelin artık esrayada günaydınnnn
bi esramız daha vardı gebzede çalışan oda yok nereye kayboldunuz leennnnnnnnn sanada günaydınnnn esraaaaa
sevo zaten hamiş kaldı gitti unuttu biziiii
kim kaldı saymadığım yahuuuuu :44::44::44::44:
neysemmm topikçenek günaydın gacılarrrrrr
bu topik sayesinde cok egleniyorum valla sikintilarda hafifliyor dogal olarak.aslinda kafama fazla takmiyorum ama benim esim buyuk bendn soylemese de dert ediyor kendini de sorumlu tutuyor o yuzden olsn istiyorum zaten 3 senede oldu yeter dimi:)
günaydınn neşe yumağımızzzzz hoşgeldinnnn bebekimmmmm ne bu enerjiii maşallaahhh
Güzel topiğimin güzel hatunları
hepinize kocamaaaaaaan günaydııııııın
bu topik sayesinde cok egleniyorum valla sikintilarda hafifliyor dogal olarak.aslinda kafama fazla takmiyorum ama benim esim buyuk bendn soylemese de dert ediyor kendini de sorumlu tutuyor o yuzden olsn istiyorum zaten 3 senede oldu yeter dimi:)
günaydın ablacığımmmm
Ben 27 eşimde 41:))kız merak ettim kaç yaşındasınız.......
Ben 27 eşimde 41:))
Ben 27 eşimde 41:))
günaydın yeşimcim
yaşınızı niye dert ediyosunuzki sen daha
çok gencsin eşinde erkek için gayet iyi bi yaşta
erkeklerde yaş sıkıntısı mı varki dert ediyo yaşındada bişey yokmuş ayrıcaaa................
bebekimmmm her zamankiiii şımarıklığım işteeee nerden buluyosam bende bu enerjiyi bilmiyorum bünyem üretiyo galiba
yok ablacım ben hiç dert etmiyorum da benim eşim psikolojik olarak kendini istese öldürür o derece de kafasına takar yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?