- 6 Ocak 2013
- 946
- 30
- 68
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #12.501
slm kızlar nasılsınız?benim sinirler gergin adet olmadım bebiş de yok. olsa da kurtulsammmm
slm kızlar nasılsınız?benim sinirler gergin adet olmadım bebiş de yok. olsa da kurtulsammmm
ben geldim kızlarrrr..
Sistem yok o yüzden işlerimin çoğunu halldemedim.
Yemek tariflerinde de istediğimi bulamadım. 3 aşağı 5 yukarı benim bildiğim şeylere yakın.
14 şubat için daha ben hediye bile düşünmedim kocişe. Ne kadaaannn tembelim.
Aslında evde organizasyon olarak bi şey var kafamda amaaa... Bu hafta yumurtlama günleri ya sonu bana varan bi yol bulmam lazımmm
canım stres yaparsan daha da gecikir. BAT ne zamandı. kaç gündür olamıyosun. yanlış hatırlamıyosam sende de pko vardı galiba. eğer daha 10 gün falan olmadıysa biraz daha bekle geç döllenme olabilir. olmadı dra gidersin adet söktürücü verir.
kaç gün geçti bebeğim kandan baktırdın mı
10 gün geçti kızlar. en son 6 gün önce evde test yaptım negatifti. pko lu değilim doğumdan sonra emzirdiğim için adetim düzensizdi ama son 3 aydır günü gününe oluyodu. kandan baktırmadım ama olsa idrardan da çıkardı diye düşünüyorummm
üüfff bee yaaa yine baslıyo bas ağrım on günerde sürekli başım ağrıyo benim ilaç içmek istemiyorum son raddeye kadar dayanıyorumda serseme çeviriyo bu ağrı beni
canım bence ilk onlara bakılması lazım, erkelerin yapacağı basit bişey kadını araştırmak ve tedavisi uzun sürüyo, bana 9. Ayda ilk gittiğimde demişti doktorda biraz üşengeçlik birazda deneyelim falan demiştik anca zaman kaybı oldu , erkeklerin yapacağı basit bişey zaten verseler sonuç iyi çıkınca moralde olur onlara
içmeeeee sakınnnnnn başağrısıda bebiş belirtisi biliyon demiiiiiiiiiiiiiiii..................
aynen ya neden ilk onlara bakılmıyo ? Ama netten biraz bakındığım kadarıyla genelde sık sorunlar hatundan kaynaklanıyormuş sebebi bu olabilir diye düşünüyorum şimdi bebiş varmı sende ?
bilmiyodum onun belirti olduğunu da içmiyorum işte inatla bide migren var biliyosun dua ediyorum habire migrene çevirmesin die evde gidince hemen yatıyorum ilaç içmiyim die eşimde söylenir oldu son zamanlar bas ağrıma neredeyse hergün ağrır oldu
kızlar helloooo..
Midem sabahtan beri şiş hem de 5 aylık hamile sanırsınız beni o derece şişti..
Bir de oyun oynamaya sardım iki gündür çok fenaa sizleri ihmal ediyorumm..
Ama arada geliyorum okuyorum ve çıkıyorumm
fulyacımm geçer inşallah bu baş ağrın yaa artmasınn
kızlar ben çıkıyorum. Mesaim bitmek üzere masama ve işlerime son rötujları yapıp çıkıcam eve geçicem
hepinizi öpüyorum çok...şimdilik hoşçakalın
geçmiş olsun bebikim.
benim rutin migrenim yok ama kışın sinuzit etkisiyle olur , yüzden başına bir havlu koyup az saç kurutma makinesi tut alnına fayda edebilir, kocişine söyle inan belirtiymiş o duyma değil biliyorum direk arkadaşlarımdan.................bilmiyodum onun belirti olduğunu da içmiyorum işte inatla bide migren var biliyosun dua ediyorum habire migrene çevirmesin die evde gidince hemen yatıyorum ilaç içmiyim die eşimde söylenir oldu son zamanlar bas ağrıma neredeyse hergün ağrır oldu
canım sen bi daha yapsana test herşey olabilir geç döllenmede olabilir bak isrardan olmadı dr a gidersn ne dersin?
benim rutin migrenim yok ama kışın sinuzit etkisiyle olur , yüzden başına bir havlu koyup az saç kurutma makinesi tut alnına fayda edebilir, kocişine söyle inan belirtiymiş o duyma değil biliyorum direk arkadaşlarımdan.................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?