Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

slm kızlar nasılsınız?benim sinirler gergin adet olmadım bebiş de yok. olsa da kurtulsammmm

canım stres yaparsan daha da gecikir. BAT ne zamandı. kaç gündür olamıyosun. yanlış hatırlamıyosam sende de pko vardı galiba. eğer daha 10 gün falan olmadıysa biraz daha bekle geç döllenme olabilir. olmadı dra gidersin adet söktürücü verir.

Sevgililer günü için en fazlaaa onun için kendime bişeyler alabilir iç gıcıklatanlardan diyosunnn , şahsen ben öyle düşünüyom 14 şubat neymiş , ay sonu kutlama var hayırlısıylaaaa

kaç gün geçti bebeğim kandan baktırdın mı

10 gün geçti kızlar. en son 6 gün önce evde test yaptım negatifti. pko lu değilim doğumdan sonra emzirdiğim için adetim düzensizdi ama son 3 aydır günü gününe oluyodu. kandan baktırmadım ama olsa idrardan da çıkardı diye düşünüyorummm

üüfff bee yaaa yine baslıyo bas ağrım on günerde sürekli başım ağrıyo benim ilaç içmek istemiyorum son raddeye kadar dayanıyorumda serseme çeviriyo bu ağrı beni

canım sen bi daha yapsana test herşey olabilir geç döllenmede olabilir bak isrardan olmadı dr a gidersn ne dersin?

üüfff bee yaaa yine baslıyo bas ağrım on günerde sürekli başım ağrıyo benim ilaç içmek istemiyorum son raddeye kadar dayanıyorumda serseme çeviriyo bu ağrı beni

içmeeeee sakınnnnnn başağrısıda bebiş belirtisi biliyon demiiiiiiiiiiiiiiii..................

aynen ya neden ilk onlara bakılmıyo ? ama netten biraz bakındığım kadarıyla genelde sık sorunlar hatundan kaynaklanıyormuş sebebi bu olabilir diye düşünüyorum şimdi bebiş varmı sende ?

içmeeeee sakınnnnnn başağrısıda bebiş belirtisi biliyon demiiiiiiiiiiiiiiii..................

bilmiyodum onun belirti olduğunu da içmiyorum işte inatla bide migren var biliyosun dua ediyorum habire migrene çevirmesin die evde gidince hemen yatıyorum ilaç içmiyim die eşimde söylenir oldu son zamanlar bas ağrıma neredeyse hergün ağrır oldu

iremiom ve tubikimmmmm 14 şubattaki fikriniz bence hatta bizce makul madem sevgi dolu bi gün aşk bebişleri yapabiliriz ogün

kızlar helloooo..
midem sabahtan beri şiş hem de 5 aylık hamile sanırsınız beni o derece şişti..

bir de oyun oynamaya sardım iki gündür çok fenaa sizleri ihmal ediyorumm..

Ama arada geliyorum okuyorum ve çıkıyorumm

Fulyacımm geçer inşallah bu baş ağrın yaa artmasınn

kızlar ben çıkıyorum. mesaim bitmek üzere masama ve işlerime son rötujları yapıp çıkıcam eve geçicem
hepinizi öpüyorum çok...şimdilik hoşçakalın

aynen ya neden ilk onlara bakılmıyo ? Ama netten biraz bakındığım kadarıyla genelde sık sorunlar hatundan kaynaklanıyormuş sebebi bu olabilir diye düşünüyorum şimdi bebiş varmı sende ?

benim haziran sonu bir düşüğüm var canım, bakılmıyo diye bişey yok benim doktor ilk gittiğimde dedi eşinde en küçük sıkıntı olmasına engel olur bakılması gerekir diye, biz zaman biraz üşengeçlik ettik birde daha önce hamile kaldığım için onda sıkıntı yoktur diye düşündük ama 2. Gittiğimde düşük nedeni bile olabilir deyince silkelendik ve hemn teste Normalde bu ay gidecekti 1 ay kardayız

SEvgilliler günü için ne yapsak diye düşünüyorsunuzz evinizi yatak odanızı süsleyinn aşk sözükleri saçın etrafaa.. Önce eşinizi kandırın dışarda bir yemek filan yiyin için gezinn hediyesini verinn. sonra eve gelin o süslenmiş cicili bicili evdee mutlu son

amin canım inşallahhhhhhhhh

kızlar ben çıkıyorum. Mesaim bitmek üzere masama ve işlerime son rötujları yapıp çıkıcam eve geçicem
hepinizi öpüyorum çok...şimdilik hoşçakalın

bebeğim görüşürüzzzzzzz

geçmiş olsun bebikim.

sağolasın bitanemm o bahsettiğim tası elimden düşürmez oldum eve gidene hatta yatana kadar iyi geliyo şiddetlenmiyo ağrım

benim rutin migrenim yok ama kışın sinuzit etkisiyle olur , yüzden başına bir havlu koyup az saç kurutma makinesi tut alnına fayda edebilir, kocişine söyle inan belirtiymiş o duyma değil biliyorum direk arkadaşlarımdan.................

canım sen bi daha yapsana test herşey olabilir geç döllenmede olabilir bak isrardan olmadı dr a gidersn ne dersin?

yarın alayım da yapayım cnm yaa benim de çok başım ağrıyo stress de kırmızılar gelsin artık diye yarına kadar olmazsam yapayım bi test daha

yaşayan varsa doğrudur elbet ilk gebeliğimdede basım habire ağrıyodu ama ben belirtiye vurmamıştım zaten kısa sürdü ya gebelik belkide regli yüzündendir kısmet içmiyorum ama ilaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…