- Konu Sahibi antidepresif
-
- #12.521
yaşayan varsa doğrudur elbet ilk gebeliğimdede basım habire ağrıyodu ama ben belirtiye vurmamıştım zaten kısa sürdü ya gebelik belkide regli yüzündendir kısmet içmiyorum ama ilaç
yarın alayım da yapayım cnm yaa benim de çok başım ağrıyo stress de kırmızılar gelsin artık diye yarına kadar olmazsam yapayım bi test daha
benim haziran sonu bir düşüğüm var canım, bakılmıyo diye bişey yok benim doktor ilk gittiğimde dedi eşinde en küçük sıkıntı olmasına engel olur bakılması gerekir diye, biz zaman biraz üşengeçlik ettik birde daha önce hamile kaldığım için onda sıkıntı yoktur diye düşündük ama 2. Gittiğimde düşük nedeni bile olabilir deyince silkelendik ve hemn testeNormalde bu ay gidecekti 1 ay kardayız
inşallah bebiş belirtisidir canım sıkıntısına değer....................
aynen öyle tatlımmm herşeyden önce Rabbim hayırlısı neyse onu versinnnn yaz tabii merak ederiz inşallah gelişmelerin bebiş yönünde olur rabbim gönlündekini nasip etsiinnnn
biraz gec cevap verdim ama adeti bekledim.check up icin doktora gittim polikistik oldugumu soyledi zor hamile kalabilirmism.moralim bozuldu.[/QUOTE
cnm hiiiiç bozma moralini o kadar çok polikistik var ki (ben de dail) elini sallasan polikistikliye çarpar. evet tık diye hamile kalamıyoruz ama sonuçta imkansız değil
biraz gec cevap verdim ama adeti bekledim.check up icin doktora gittim polikistik oldugumu soyledi zor hamile kalabilirmism.moralim bozuldu.[/QUOTE
cnm hiiiiç bozma moralini o kadar çok polikistik var ki (ben de dail) elini sallasan polikistikliye çarpar. evet tık diye hamile kalamıyoruz ama sonuçta imkansız değil
peki sen ne kadardir ugrasiyorsun bebek icin.ben telefondan giriyorum nete gecmise bakamadim.
peki sen ne kadardir ugrasiyorsun bebek icin.ben telefondan giriyorum nete gecmise bakamadim.
Sana yazdım ama geçmişe bakmamışın sana tavsiyem bal tarçın çörek otu veya arı sütü bal polen birde ateş ölçme yöntemi topiğine ve o yöntemi kullan bak orda özellikle ekinci diye bir arkadaş var onunda uzundu adet süresi , şuan hamiş ve asla umursama umutsuz olmaaa....
canım eylülde başladık hatta ekim kasım mı o arada ilaçla adet olduğum oldu o ilacı kullandım sonra arlıkta ve ocakta günü gününne adet oldum bakalım bu ay ne olacak
iremneva geçen ay bal tarçın çörekotu ve incir kürü kullandım ama adet olunca o ay bıraktım bidaha yapmadım
SEvgilliler günü için ne yapsak diye düşünüyorsunuzz evinizi yatak odanızı süsleyinn aşk sözükleri saçın etrafaa.. Önce eşinizi kandırın dışarda bir yemek filan yiyin için gezinn hediyesini verinn. sonra eve gelin o süslenmiş cicili bicili evdee mutlu son
günaytın topikimizin güzel anneleri ve anne adayları
günaydın kızlar................
günayyydınnn hatunlarrr nasılsınızzz
ben bugün çok ofiste olmayacağım. dışarda işlerim var...
hepinize bol tatlı muhabbetler
günaytın topikimizin güzel anneleri ve anne adayları
Sana yazdım ama geçmişe bakmamışın sana tavsiyem bal tarçın çörek otu veya arı sütü bal polen birde ateş ölçme yöntemi topiğine ve o yöntemi kullan bak orda özellikle ekinci diye bir arkadaş var onunda uzundu adet süresi , şuan hamiş ve asla umursama umutsuz olmaaa....
gunaydin,ben dedigim gibi telefonla girdigim icin fazla gecmise giremiyorum her zamanda bakamiyorum.benim adet donemlerim 5 aydir duzenli daha oncesinde de sik adet oluyordum ayda iki kere falan doktor yumurtakarin cok ama etrafi kapali dedi bunun icin ne yapmaluyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?