Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bizim yumoş günlerimiz hemen hemen aynı dimi
ay isterikliğimizde aynı bebiş haberinide beraber vercez bu ay inşallah

ayy abla evet ama korunurken hamile kalanda ben olurum bu topikte pabucumun korunmasıı

ulen illaa söyletceniz beniii çakşırla adamların performası yükseldi demek sizinde daha bi hoşunuza gidiyo doyamıyonuz tadına mart kedileri siziiii

şiştt kocişş duymasınnn kızzzzz adam der öncesinde ben seni mutlu edemiyomuydummm

ooooohhhh afiyet bal şeker olsun
yeğenime kan olsun tatlım
bugün bizim burasıda gineşli ama ben çamaşır yıkıyamıyorum makinem sizlere ömür
şimdi işin yoksa yenisini al

makinene Allah rahmet eylesinnn.. Elde de çamaşır yıkanmaz kii gelsin cici makinaa :))) ( E bi de sular kireçli olunca makine ne yapsın dimi?)

Sizi mart kedilerii siziiiii çabuk göbüşleri doldurunda hamilelik sohbetleri yapalımm yaa yalnız bıraktınızz benii..

canım sen kürtajdan beri var kasık ağrım diyodun ama bacaklarıma kadar vuruyo deyince bir kalbim küt küt etti seni gazlamak gibi olmasın tabi bence hafta snu test yap en iyisi akla kara ortaya çıkar o zamana , sonrada pazartesi kana (hiç gazlamadım demi )

evet hiç gaz almadım bennnnn cuma günü hem benim batım ayoll ne bu heyecannnnn

ya o değilde BENİM DÜN AKŞAMDAN BERİ KALBİM ÇOK HIZLI ÇARPIYO HEEE KENDİMİ BASTIRMAKTAN MI ACABA :44::44::44:

ya kızlar araya giriom ama sağ kasık sanırsam bebiş belirtisi oluyoda sol kasık ince ince sızlayınca ne oluyo ki acaba ? :44:

kızz helal olsun sende bizi bırakıp gitmedin yaaaaa

ya kızlar araya giriom ama sağ kasık sanırsam bebiş belirtisi oluyoda sol kasık ince ince sızlayınca ne oluyo ki acaba ? :44:

Canım herkes öyle diyo da benimm hep sol kasığım ağrıdı ağrıdıı bebişi öğrendikten sonra sağ kasığım ağrımaya başladıı

bebişime ben de ciciler alacağımmm artıkk minik minikkk :))))

oyy al tabi anasııı annem bana dün akşam kızdı doğmamış çocuğa almışım die dedim ne var yani şimdi olmasa bi gün illa olucak alıpta kendimi kahretmedim ya hem kendi dio ben size hamileyken hamile kıyafeti bile almadılar bana die hemde kızıyo

kızz helal olsun sende bizi bırakıp gitmedin yaaaaa

Takılıdğım bir iki topik var zatennn hamilelik grubunda kendime yer bulamadım :))) Gerçi ye bulsam da buraya yine takılrdım Sizleri peşimden götüreceğim artık ayrılmadan hamişlik topiğinde devam ederizz :))

Canım herkes öyle diyo da benimm hep sol kasığım ağrıdı ağrıdıı bebişi öğrendikten sonra sağ kasığım ağrımaya başladıı

bebiş yokken hep sol ağrıyodu hamileyken sağ ağrımaya başladı öylemi ? cnm kimisi de enfeksiyon kapmış olabileceğimi söylüyo hiç derdimiz bitmiyo ayol

Anneler hem söyler hem ister :))) Benim anne benden hevesli şimdiden bişeyler almaya başlamışş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…