- Konu Sahibi antidepresif
-
- #12.621
bizim yumoş günlerimiz hemen hemen aynı dimi
ay isterikliğimizde aynı bebiş haberinide beraber vercez bu ay inşallah
ulen illaa söyletceniz beniii çakşırla adamların performası yükseldi demek sizinde daha bi hoşunuza gidiyo doyamıyonuz tadına mart kedileri siziiii
miyaaaaavvvv
napalım dayanamıyoz
gaza gelmek yok
hiç bilmiyomuş gibi süpriz olcak bizde sevinçten delircez
aynen bende öyleyim
komple mağazayı kapatabilirim
gaza gelmek yok
hiç bilmiyomuş gibi süpriz olcak bizde sevinçten delircez
ooooohhhh afiyet bal şeker olsun
yeğenime kan olsun tatlım
bugün bizim burasıda gineşli ama ben çamaşır yıkıyamıyorum makinem sizlere ömür
şimdi işin yoksa yenisini al
ayy abla evet ama korunurken hamile kalanda ben olurum bu topikte pabucumun korunmasıı
şiştt kocişş duymasınnn kızzzzz adam der öncesinde ben seni mutlu edemiyomuydummm
inşallah kuzucummm kendimi kaptırmamak için frenliyorum yoksa heran çığlık çığlığa olabilirim şu bi kaç gün daha geçsinde o zaman kapılabilirim yımırt zamanının peşine yürürken bile sağ kasığımda dizime inen bi batma oldu adım atarken bile zorlanıyodum h.sonundan beri oturken kalkarken yatarken ara ara hissettiriyo ya fena üşütüüm yadaaaaaa
ben o beşiktaşlı setten alıcam totemm tutarsaaa
aynen gaza gelmek yok bebek değil bat bekliyoruzz süprizz yumurta istiyozzz
vucudunda iltihap varsada seğirir diye biliyorum bende
canım sen kürtajdan beri var kasık ağrım diyodun ama bacaklarıma kadar vuruyo deyince bir kalbim küt küt etti seni gazlamak gibi olmasın tabi bence hafta snu test yap en iyisi akla kara ortaya çıkar o zamana , sonrada pazartesi kana(hiç gazlamadım demi )
canım sen kürtajdan beri var kasık ağrım diyodun ama bacaklarıma kadar vuruyo deyince bir kalbim küt küt etti seni gazlamak gibi olmasın tabi bence hafta snu test yap en iyisi akla kara ortaya çıkar o zamana , sonrada pazartesi kana(hiç gazlamadım demi )
makinene Allah rahmet eylesinnn.. Elde de çamaşır yıkanmaz kii gelsin cici makinaa :))) ( E bi de sular kireçli olunca makine ne yapsın dimi?)
Sizi mart kedilerii siziiiii çabuk göbüşleri doldurunda hamilelik sohbetleri yapalımm yaa yalnız bıraktınızz benii..
ya kızlar araya giriom ama sağ kasık sanırsam bebiş belirtisi oluyoda sol kasık ince ince sızlayınca ne oluyo ki acaba ? :44:
bebişime ben de ciciler alacağımmm artıkk minik minikkk :))))
kızzz totem tutsun ben sana alcam ondan
kızz helal olsun sende bizi bırakıp gitmedin yaaaaa
Oyyy teyzoşaa bak be alem teyzoşş görsünnnn
Canım herkes öyle diyo da benimm hep sol kasığım ağrıdı ağrıdıı bebişi öğrendikten sonra sağ kasığım ağrımaya başladıı
oyy al tabi anasııı annem bana dün akşam kızdı doğmamış çocuğa almışım die dedim ne var yani şimdi olmasa bi gün illa olucak alıpta kendimi kahretmedim ya hem kendi dio ben size hamileyken hamile kıyafeti bile almadılar bana die hemde kızıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?